Breaking Bad [serial 2008-2013]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Breaking Bad [serial 2008-x]

Príspevok od používateľa Frco »

Spoiler
ja som cakal, ze Skyler nasype Hankovi nieco do kavy ked boli v tej kaviarni, uspia ho a niekde ho s waltom odnesu :D Furt som cakal na to. Jesse je blbec, tiez nechapem ze sa zosypal z jednej vrazdy dietata....mat 5 milionov v hotovosti doma, neriesil by som absolutne nic :D hlavne ked uz povrazdili/nechali povrazdit x ludi kvoli ich biznisu. Ale najviac drzim palce ich pravnikovi Saulovi, ten je pre mna naj postava serialu.
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

Spoiler
v 9tej casti v jeho dome bolo vidno napis Heisenberg a tak je jasne, ze vsetci sa dozvedia ze to bol Walt....Todd po 10tej casti prebera vyrobu methu a podla mna tu este zohra velku ulohu. Prave som si pozrel tie sceny z buducnosti...tak najprv si vyzdvihol tu tazku zbran a az potom siel k sebe domov pre kapsulu s ricinom....uz len cakam kedy sa dozvieme co bude nasledovat...ale asi to bude mat rychly spad kedze uz Walta netrapi ze ho mozu susedia vidiet na ulici...Walt ma rovnako zmenenu identitu a predstiera ze je z vychodu usa. Skyler vyzera byt uz v tom case mrtva a Walt chysta pomstu...ale kto moze za jej smrt? jessie, alebo todd.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Že by zabili všetkých z jeho rodiny (Walta)? To by už bol fakt prehnane drastický koniec, to podľa mňa nebude. Happy end to mať nemôže ale že by nastal totálny koniec a všetci sa navzájom pozabíjajú, to dúfam, že nie.

Bol by to koniec ako vo filme Death Sentence / Rozsudok smrti s Kevin Baconom? Totálny masaker ako vo Walking Dead? :D
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Toľko otázok a dohadov páni :) ešte 6 častí, v ktorých sa to má celé rozmotať, to bude mať iný spád...Najviac súhlasím s meffisto, s tým že:
Spoiler
by som Jesse-mu vôbec neveril, síce prežili s Waltom všetky dobrodružstvá od začiatku sa dá povedať, ale mali aj nezhody a celkom veľké v 5. sérií keď chcel "odísť" a chcel vyplatiť podiel. Keď sa dozvie Jesse, že Walt mu klamal o Mike-ovi, bude spievať Jesse. Aj tak ďalšia časť sa má volať confessions, už len z toho dedukujem, že niekto bude spievať. Neviem čo bude s Toddom a tou lady v kostýme, ale myslím si aj ja, že Skyler niekto zabije a Walt sa bude chcieť pomstiť, rakovina mu bude dýchať na chrbát a jemu bude jedno sa objaviť v mieste jeho bydliska.
meffisto
King
King

Spoiler
s tymi nazvami epizod sa da vytusit, kedy sa asi co udeje. http://breakingbad.wikia.com/wiki/Granite_State napr. v predposlednej casti sa zrejme dozvieme, preco mal Walt ID z New Hampshire...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Niekto do SS, kde sa dá online sledovať s04e11 až s05e01 ??? Kľudne stačí v anglickom jazyku.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Spoiler
Kks to co bolo, zas cakat tyzden. Doteraz mi bolo viac menej jedno, ci Walter utecie, ale teraz dufam, ze ho chytia. A Hank, ten neviem ako skonci, ci dobre alebo zle. Mozno z toho obvinia Hanka a Walter ho pojde zachranovat, neviem absolutne.
Inac bol v tom pohlade do buducnosti ten dom vyhoretý? Nejak nevyzeral.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Spoiler
No dufal som este, ze walt a jesse si to medzi sebou vyjasnia... ale to je von oknom pravdepodobne, ale stale dufam, ze walta nechytia (no a co!:D)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

4. séria dopozeraná, posledná časť bola epická. Epická.
meffisto
King
King

Spoiler
Na tom pohlade do buducnosti moc Waltov dom vyhorety nevyzeral. Ale tak ma napadlo ze co ak sa teraz Jessie pokusi podpalit Waltov dom a ten ticket so suradnicami penazi co Walt prilepil na chladnicku zhori?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Spoiler
Meffisto you got the point, no kazdopadne dom nevypadal ako vyhoreny, je mozne ze zhorela iba cast, ktoru Jesse polial, no mozno ked budu face to face tak sa nieco zmeni a vysvetlia si to
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Cesar
Addict
Addict

Spoiler
Walt má vždy na všetko riešenie, nápad, ako teraz s tým videom, predtým geniálny nápad ako presvedčiť Jessieho aby mu pomohol proti Gusovi, ale nechápem potom ako si mohol nechať práve knihu od Gale, čo mu venoval a si to nechal doma? Toto mi nedáva zmysel. Aj tú konvalinku vyhodil pre istotu ale knihu si nechal, logické nie? :D

A to video je nič, keby si vypočuli aj Hankovu verziu tak by uverili určite jemu. Keď Walt nahrá niečo tak mu uveria hocičo? Kdeže. A kto zbohatol ako zázrakom zo dňa na deň Walt alebo Hank? Umývanie áut je až taký dobrý biznis? :D
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Vsak ale islo o to, ze Walt robil spinavurobotu a Hank by bol hlava toho vsetkeho. A cela ta jeho operacia bola zaplatená z tych penazi. Gus za nim bol v nemocnici, potom sledovali Gus-a aj s Waltom atd. Kludne by sa tomu dalo verit, hlavne po tom ako sa teraz Hank sprava. Ja som cakal, ze im to ukaze, ale neukazal.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Spoiler
A ide hlavne o to, ze Walt fakt zaplatil za Hankove liecenie, takze sa to da aj vystopovat na papieri..(a potom by Hank len tazko vysvetloval, ze o tom nevedel..)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Spoiler
Myslím si že to Walt vymyslel dobre s tým videom. Ako už bolo spomenuté platil za jeho liečenie a pod. Na začiatku som si nemyslel že by sa z Walta vykľulo niečo čo je teraz.. :D
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Fu jak som tahal som si taky spoiler precital, ze ma skoro prekotilo, nastastie to nebola pravda. Uz som myslel, ze Hank bude zas debil, ale spravil presne to co som si myslel, ze zavola toho kolegu. Som zvedavý aký ma teraz Jesse plan.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ináč ako to je s ďalšími časťami? Kedy vyjde najbližšia?
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Myslím že každú nedeľu, čiže najnovšia vyšla včera
Cesar
Addict
Addict

S05E12
Spoiler
Walt je zlý ale Jessie spravil poriadny podraz, keď začal spolupracovať s Hankom. Jessie robí vždy len problémy, stále, aj keby nemuseli byť.

Čo sa Walt mal sa nechať zabiť Fringom a aj nechať zabiť celú svoju rodinu? Spravil všetko aby zachránil sám seba a aj Jessieho, veď na konci ho vždy vytiahol z problémov a mu dal aj pekné peniaze na konci. Ale ako vždy s Jessiem len a len problémy ako vždy. Walt ani teraz ho nechcel zabiť, ten chlapík tam s ním nemal nič ale Jessie ako feťák tam vidí to, čo chce vidieť. Walt ho nikdy nechcel zabiť, udať, nič.

Aj by mohli mať dôkaz keby nahral to, čo mu chcel povedať, ale keďže je len obyčajný feťák, s ktorým sú vždy len problémy ako vždy aj toto pokazil, v tom je majster sveta. Keby nebol Walt už je dávno mŕtvy.

Walt bol prinútený robiť strašné veci ale nikdy nechcel zabiť Jessieho, doteraz ale teraz dúfam, že sa Waltovi podarí zlikvidovať Jessieho.
Ďalšia časť S05E13 bude dostupná na stiahnutie budúci týždeň v pondelok ráno okolo štvrtej.
Napísať odpoveď