Predaj do zahraničia
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Predaj do zahraničia
jasne ze nie omg..som ani netusil, ze sa este najdu ludia, ktori by na toto naleteli
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
V skratke,,,kvôli svojej naivite si prisiel o mobil a dalej uz viac nic riesit nemusis,
Kludne mu mozes poslat aj tych 80,aby mal aj na kavu,ked uz sa bude hrat na Tvojom byvalom fone.
Drzost nema hranic,a nehnevaj sa,ale aj hlupost...
Kludne mu mozes poslat aj tych 80,aby mal aj na kavu,ked uz sa bude hrat na Tvojom byvalom fone.
Drzost nema hranic,a nehnevaj sa,ale aj hlupost...
Ako môže byť niekto taký hlúpy? Neskutočné dačo... Ale ľutovať ťa nebudem, dobre ti tak. Veď keď si nie som niečím istý alebo sa mi niečo nezdá, opýtam sa radšej. Vždy lepšie ako niečo posrať a potom si pýtať rady. Keď už je neskoro...
Aj ja chcem vediet, vyzeralo to byt zaujimave.. 
Chalan poslal mobil do Nigérie či dakde do Afriky v hodnote 120€ + ten, kto ho oklamal si vypýtal nejaký poplatok 80€ (ten mu "sľúbil" vrátiť hneď, ako príde mobil), ktorý samozrejme tiež poslal. A teraz sa pýtal, že či má ešte čakať na tých 200€ alebo nie, lebo mu to prišlo PODOZRIVÉ.
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý. (Albert Einstein)
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý. (Albert Einstein)
-
Gabriel10i2
Amateur
Ok ten užívateľ mi poslal zálohu okolo 27 euro na poštovne lebo som mu napísal náklady na dopravu a tak som preto myslel že je seriózny no potom do toho zamiešal Americku Banku a že mam posielať inemu človeku peniaze údajne ich agentovi no potom čo som si to dnes overil a prečital tak na môj veru aj mi napisal že cez western union poslať peniaze tak som si to ešte overoval a zistil som že je to pravda že klamu ludi a tak som mu napisal že pokial nepošle čislo účtu tak zastavujem výdaj zásielky do jeho krajny a tak aj som urobyl zavolal som na poštu a oni to zastavili a ešte vipišem žiadosť aby ten tovar vrátili ku mne takže chvala bohu že som neprišiel o viac ako tých 19,50 za poštovné diki moc za odpovede ale tak dakujem
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2013, 19:41)
oprava že pokial mi nepošle peniaze na moj učet
Ako sa da zastavit odoslanie zasielky na poste?Gabriel10i2 napísal:Ok ten užívateľ mi poslal zálohu okolo 27 euro na poštovne lebo som mu napísal náklady na dopravu a tak som preto myslel že je seriózny no potom do toho zamiešal Americku Banku a že mam posielať inemu človeku peniaze údajne ich agentovi no potom čo som si to dnes overil a prečital tak na môj veru aj mi napisal že cez western union poslať peniaze tak som si to ešte overoval a zistil som že je to pravda že klamu ludi a tak som mu napisal že pokial nepošle čislo účtu tak zastavujem výdaj zásielky do jeho krajny a tak aj som urobyl zavolal som na poštu a oni to zastavili a ešte vipišem žiadosť aby ten tovar vrátili ku mne takže chvala bohu že som neprišiel o viac ako tých 19,50 za poštovné diki moc za odpovede ale tak dakujem
-
Gabriel10i2
Amateur
Poučenie do budúcna ak by niekto niekto naletel podobne a poslal zásielku a nevedel čo a ako tak riešenie je takéto zásielka sa dá stornovať ak to vyplňoval cez epodací hárok na 0800122413ak normálne vyplňoval tak zaisť na poštu a oni to stornujú potom treba isť len na poštu a vyplniť na tlačive :Žiadosť o doplnkové a dispozičné služby to je v podstate celá strana a druhý priečinok na tlačive žiadosť o storno zásielky na dodaji potom už to pošta dá vedieť na medzinárodnú poštu že si prajem aby mi zasielku poslali na späť