Google Chrome
-
Murder_Inc
Star
Re: Google Chrome
V podstate už viem v čom bola chyba. Stará verzia Google Chrome, urobil som update (ktorý mimochodom taktiež nešiel priamo zo servera google) a všetko ide ako má 
Ja mam taky mensi problem a potreboval by som poradit.
neviem ako ale neide mi posledne dva dni chrome. Nezablokovalo sa mi to niekde?
Presiel som vsetky nastavenia a nic som nenasiel. Ked kliknem na bublinu tak tie rozsirenia stale dookola vyhadzuju chyby. Pouzivam W8 uz polroka a doteraz vsetko v poriadku.
Vyriesene!
V programe TuneUP Utilities som ho mal deaktivovany.
neviem ako ale neide mi posledne dva dni chrome. Nezablokovalo sa mi to niekde?
Presiel som vsetky nastavenia a nic som nenasiel. Ked kliknem na bublinu tak tie rozsirenia stale dookola vyhadzuju chyby. Pouzivam W8 uz polroka a doteraz vsetko v poriadku.
Vyriesene!
V programe TuneUP Utilities som ho mal deaktivovany.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute, posledny asi tyzden mi sekaju videa na youtube, aj v 480p a menej. Robi to iba v Chrome. Rychlost pripojenia je urcite dostacujuca. Skusal som sa pohrat podla navodov s flash pluginmi, no to nepomohlo. Neviete co by s tym mohlo byt?
Dik, K+
Dik, K+
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Seká to aj v HTML5?
-
krankenwagen
Professional
Ano. Sekaju takym stylom ze pravidelne kazdu cca sekundu video zastane na par stotin sekundy a takto dookola.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zmaž cache a cookies
-
krankenwagen
Professional
Pomohlo asi tak na 10 sekund, potom znova to iste.
-
typek61
Darca
to iste
vzdy si ich radsej stiahnem a mam pokoj
Používate nejaké extensions na prekladanie z angličtiny? Ideálne niečo, čo prekladá priamo na webe, nasmerujem myšou a ono to preloží..
Ide vám fórum xda-developers? Mne stále dookola načítava stránku a nedá sa tam nič robiť. V Mozille to ide normálne.
U mna bez problemov.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Objavil som Chrome for Business
Konečne msi inštalátor a politika
http://www.google.com/intl/sk/chrome/business/browser/
http://www.google.com/intl/sk/chrome/business/browser/
Funguje vam vyhladavanie obrazkov..? Ako nasadili nove pravidla tak mi to prestalo fungovat, hocijaky obrazok ked pretiahnem do vyhladavania(obrazkov), tak mi pise, ze nema obrazok spravnu priponu, co je blbost..
robi to aj vam..? 
Tento problém má veľa ľudí podľa diskusií na internete. Bude to nejaký bug od Google.
Nefunguje len Drag&Drop, keď to nahráš tlačítkom, všetko je ok.
Nefunguje len Drag&Drop, keď to nahráš tlačítkom, všetko je ok.
ahojte, daju sa niekde vypnut automaticke aktualizacie, teda aby sa mi chrome neaktualizoval sam od seba uprostred prace, ale sa ma najprv spytal? Nie raz mi tak padla rozrobena praca. Dik.
V posledných dňoch sa mi na tej úvodnej stránke (Nová stránka - Speed Dial) nezobrazuje Facebook, čo ma dosť irituje. Skúšal som Obnoviť všetky karty, odstrániť všetky tie, ktoré tam mať nechcem, no FB mi stále nehodí. Nápady, ako to tam dostať?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
chrome je spravený tak aby tvoju prácu nenarušil. Všetko sa aktualizuje v tichosti bez nejakého pádu prehliadača a zmeny sa aplikujú keď ho vypneš bez toho aby si o tom vedel.. Ak to máš inak tak problém bude u teba..Kvietok napísal:ahojte, daju sa niekde vypnut automaticke aktualizacie, teda aby sa mi chrome neaktualizoval sam od seba uprostred prace, ale sa ma najprv spytal? Nie raz mi tak padla rozrobena praca. Dik.
Aktualizácie sa ale dajú vypnúť v tejto verzii: http://www.google.com/intl/sk/chrome/bu ... ser/admin/ . Ako presne ich vypneš máš vo FAQ tuto: https://support.google.com/chrome/a/answer/188447?hl=en
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 13:21)
zobrazuje tam najpoužívanejšie stránky. Môžeš skúsiť vymazať tvoj profil v chrome a otvárať facebook 150x denne. Mal by sa tam ukázaťInnocence napísal:V posledných dňoch sa mi na tej úvodnej stránke (Nová stránka - Speed Dial) nezobrazuje Facebook, čo ma dosť irituje. Skúšal som Obnoviť všetky karty, odstrániť všetky tie, ktoré tam mať nechcem, no FB mi stále nehodí. Nápady, ako to tam dostať?
Ďakujem, u mňa žiaľ to tak nefunguje... teda ako kedy, väčšinou čaká, ale často ho nechávam otvorený aj niekoľko dní (keďže notas len hibernujem) a tak v poslednom čase si aj svojvoľne nainštaluje svoju novu verziu... Asi sa nevie dočkať. : )) Možno skúsim tamtú verziu.MichalkoOo napísal:
chrome je spravený tak aby tvoju prácu nenarušil. Všetko sa aktualizuje v tichosti bez nejakého pádu prehliadača a zmeny sa aplikujú keď ho vypneš bez toho aby si o tom vedel.. Ak to máš inak tak problém bude u teba..
Aktualizácie sa ale dajú vypnúť v tejto verzii: http://www.google.com/intl/sk/chrome/bu ... ser/admin/ . Ako presne ich vypneš máš vo FAQ tuto: https://support.google.com/chrome/a/answer/188447?hl=en
Keď som bola na neho nahnevaná, chcela som už prejsť aj na Firefox, ale ten sa mi zdá nejaký pomalší, pritom už som povypínala doplnky, čo som tam našla...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Prejdi na operu, je podobne rýchla ako chrome.. Mne ale viac vyhovuje chrome