Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
AsSasSin565
Amateur
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
OK diki o kilikov už viem ale čo s ostatnými cvičeniami... (Tiež každé po 100?)
A ešte, že či mám cvičiť iba tie obyčajné kliky alebo či to mám každý deň striedať...
A ešte, že či mám cvičiť iba tie obyčajné kliky alebo či to mám každý deň striedať...
Určite žiadne suplementy ani činky, to najskôr od tých 16 rokov.
Nájdi si na internete cviky s vlastnou váhou a cvič podľa chuti.
Nájdi si na internete cviky s vlastnou váhou a cvič podľa chuti.
hughito napísal: Ono je to zložitejšie. Zase nikto úplne netvrdí, že je peklo, keď niekto zje 5 jedál denne (ale ide aj o to, že nie všetky sú "veľké" a je to zameraná na dobrú stráviteľnosť a vyváženosť), ale dá sa to aj inak, 2-3 jedlá denne a pod. Je viacero variant, každému môže sadnúť čosi iné.
Čo sa kritizuje, je úplne fanatické prežieranie sa, 6-7 krát denne, stále do seba tlačiť čo najväčšie množstvá jedál...to človek, ktorý nesype nestrávi a má to negatívny dopad na celkové napredovanie.
Takže je prakticky jedno či si dám 3 jedlá po 530kcal alebo 4 jedlá po 400kcal ?
V podstate áno.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
niekomu je lepsie zjest viac jedal v mensom mnozstve ako menej jedal vo vacsom ..etc. napísal: V podstate áno.
No a?Hellboy248 napísal:
niekomu je lepsie zjest viac jedal v mensom mnozstve ako menej jedal vo vacsom ..
-
AsSasSin565
Amateur
Kali520 môže byť?:
3 krát za deň:
33 klikov
33 drepov
33 brušakov
33 zhybov
33 výpadov
33 výponov
Pred tím ešte musím cvičiť na chbticu ( Zo zdravotných dôvodov)
A po celom cvičení si dam strečing môže byť?
3 krát za deň:
33 klikov
33 drepov
33 brušakov
33 zhybov
33 výpadov
33 výponov
Pred tím ešte musím cvičiť na chbticu ( Zo zdravotných dôvodov)
A po celom cvičení si dam strečing môže byť?
Hellboy248 napísal:
niekomu je lepsie zjest viac jedal v mensom mnozstve ako menej jedal vo vacsom ..
ja tiež jem viac porcií ale zajtra budem mať čas na 3 jedlá tak som sa chcel poinformovať.
-
AsSasSin565
Amateur
Kali520 alebo žeby som dal 3- krát za deň
33 klikov a ostatné veco po 20, lebo asi po 33 je veľa a žerie to veľa času.. Nwm porad mi....
33 klikov a ostatné veco po 20, lebo asi po 33 je veľa a žerie to veľa času.. Nwm porad mi....
K! KO je to o tom co od cvicenia ocakavas. Ak si chudy a chces nabrat objem tak jest 3.krat denne Ti nepomôže aj keby si zjedol polku kravy na posedenie. Vonkoncom nie ak mas za den vyssi vydaj energie. (manualna praca, sport atd) . Si len zober ze normalne stravovanie je aj
1. Ranajky
2. Desiata
3. Obed
4. Olovrant
5. Vecera.
Ked pridas jedno jedlo navyse nic tym nepokazis. Ani tym ak si jedlo v pripade potreby sem tam nahradis vhodnym doplnkom.
Ak by si chcel vediet viac o tom
http://www.sportujeme.sk/fitness/ako-ca ... -ak-cvicim
1. Ranajky
2. Desiata
3. Obed
4. Olovrant
5. Vecera.
Ked pridas jedno jedlo navyse nic tym nepokazis. Ani tym ak si jedlo v pripade potreby sem tam nahradis vhodnym doplnkom.
Ak by si chcel vediet viac o tom
http://www.sportujeme.sk/fitness/ako-ca ... -ak-cvicim
dik za snahu ale neposilňujem nejak extrémne.chcem vyzerať skôr atleticky ako hora svalov a do objemového tréningu sa nechystám
potreboval som vedieť či si môžem na jednu porciu naložiť viac ako inokedy/keď to vyžadujú okolnosti/ a či zbytočne z toho nepriberiem
potreboval som vedieť či si môžem na jednu porciu naložiť viac ako inokedy/keď to vyžadujú okolnosti/ a či zbytočne z toho nepriberiem
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslím, že to či ješ 100x alebo 3x za deň tu už bolo rozoberané a nieje medzi tým rozdiel, ide len o to prijať viac kalórii ako telo vydá a budeš priberať
//ako hora svalov vyzerať určite nebudeš ak niesi genetický zázrak, to by si preto musel spraviť oveľa viac ako si sem tam zacvičiť
//ako hora svalov vyzerať určite nebudeš ak niesi genetický zázrak, to by si preto musel spraviť oveľa viac ako si sem tam zacvičiť
Jedno to urcite nie je!
Jedno to nie je, vzhľadom na to, že ak človek žerie stále, tak telo neustále míňa veľa energie na trávenie a uberá to napr. energii na regeneráciu, ktorá je tiež podstatná na rast svalov.Emkej napísal:myslím, že to či ješ 100x alebo 3x za deň tu už bolo rozoberané a nieje medzi tým rozdiel, ide len o to prijať viac kalórii ako telo vydá a budeš priberať
A bavia ma týto týpci, ktorá sa boja čosi zjesť a odcvičiť, lebo "nechcú vyzerať ako hora svalov."
Zjes menej = kratsia doba travenia = menej energie potrebnej na travenie =zrychlis metabalizmus = plynulejsi a pravidelnejsi prisun zivin = vhodnejsie na chudnutie, naberanie svalovej hmoty, Mensia zataz traviaceho traktu ako napchat sa dva tri krat denne a to riadne aby si doplnil pozadovane ziviny.
Ja jem max 2-3x do na a ver mi ze sa nenapraskavam neviem ako 
A co cakas od cvičenia? Ake si dosiahol vysledky ak sa smiem opytaj.
Pripadne by si mohol napisat kolko vazis a ake napríklad jedla si davas dva ci tri krát denne.. (co a kolko približne)
Pripadne by si mohol napisat kolko vazis a ake napríklad jedla si davas dva ci tri krát denne.. (co a kolko približne)
Yogi120 - Princíp je zhruba popísaný tu http://www.simonk.sk/vyziva-2/intermitt ... angains-sk
Moja strava síce posledné 2 týždne nebola nič moc ale od pondelka sa začínam opäť normálne stravovať. Od cvičenia očakávam že dám dole ešte cca 10 kg. A výsledok ( no to bolo asi pol roka dozadu s podobným štýlom stravovania) je -30 kg. Viac menej jem zeleninu bielkoviny a tuky. Vynechávam len sachare.
Moja strava síce posledné 2 týždne nebola nič moc ale od pondelka sa začínam opäť normálne stravovať. Od cvičenia očakávam že dám dole ešte cca 10 kg. A výsledok ( no to bolo asi pol roka dozadu s podobným štýlom stravovania) je -30 kg. Viac menej jem zeleninu bielkoviny a tuky. Vynechávam len sachare.
Prajem Ti vela úspechov.
zdravim potreboval by som nejaku radu na cvicky na "križe" keďže chodim na suťaže a tam mi treba byť zohnutý, brušaky? po koľko? alebo niečo ine? najlepšie aby som to mohol robiť doma