Poistka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Poistka

Príspevok od používateľa Viper1121 »

Zdravim, potreboval by som nutne vediet, ze ci ked ma odstavia policajti, ci je este povinne ukazat im šek, o zaplateni poistky, lebo napr. ked platim cez internetbanking, tak mi to sek nevytlaci :D proste ci je ho povinne mat, v pripade nepotreby ho mat, tak nejaky zakon, ktorym sa mozem branit ak ho budu vyzadovat odo mna :D a este ma zaujima ci si vedia na mieste zistit, ze ci bola poistka vyplatena, ked podla bielej karty mi postika plati jeden rok, cize do 7.2.2014

"Ak sa teda policajtom preukážete bielou kartičkou a napriek tomu budú od vás vyžadovať šek, nedajte sa. Vašou úlohou je ukázať im potvrdenie. A ním je biela kartička, šek mať pri sebe nemusíte. Pritom je jedno, akým spôsobom ste poistenie zaplatili. "

Čítajte viac: http://auto.sme.sk/c/5736674/potvrdenim ... z2dZeH4deH
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poistka

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ved je to napisane v tom clanku, co nevies citat?

akym zakonom sa chces branit? v prvom rade by Ti oni museli odcitovat nejaky zakon, v ktorom sa uvadza povinnost nosit pri sebe aj sek...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

len vies, predsa len je to internetovy clanok, ci to oni budu akceptovat... ves lebo mi moze povedat, ze na internete sa toho pise vela, a bude vediet ze nemam sek aj ked som platil inak, a tu pokutu mi proste bude chciet dat nasilu
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ale ved Ti nepisem, aby si sa ohanal nejakym clankom... nemas sa preco ohanat... ked Ti budu tvrdit, ze ako vodic mas mat zelenu siltovku a oranzove ponozky, tak tiez budes tu na fore zhanat zakon, ktory to neprikazuje a ktorym sa budes moct branit?
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

xDDD ok no :D dik teda
Napísať odpoveď