Zvuk - nahodne "stisovanie" a pridavanie hlasitosti

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zvuk - nahodne "stisovanie" a pridavanie hlasitosti

Príspevok od používateľa p4ra »

Sorry, ale neviem, ako inak to mam popisat. Mam taky problem, ci je to Windows 7 alebo Windows 8, v oboch pripadoch x64 a legal verzie, vzhladom na to, ze som clenom MSDN. Proste zvuk mi z nicoho nic pri prehravani hudby (WinAmp, iTunes - to je jedno), pripadne na YouTube seka, cuka, resp. stichne, potom je zase nahlas. Nejde jednoducho plynulo. Skusal som externu kartu, internu kartu, najnovsie drivery, nic mi nepomaha. Ma niekto podobny problem? Resp. mal a vyriesil? Google je toho plny, ale riesenie som nejako nenasiel.

Prosim, nepytajte sa ma na Spyware, virus a pod. somariny, toto samozrejme mam vsetko osetrene.

Vdaka.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Re: Zvuk - nahodne "stisovanie" a pridavanie hlasitosti

Príspevok od používateľa pippo »

Riesil som nieco podobne http://www.hojko.com/samovolne-zvysovan ... 47497.html Sice vtedy nikto neodpisal :D no zistil som, ze chyba bola v potenciometri ovladaca hlasitosti na repro. Vymenou mi problem zmizol.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja si nemyslim, ze to bude tym, vzhladom na to, ze niekedy je zvuk aj "sekavy".
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

V prvom rade normalny clovek napise cez co vlastne tie zvuky pocuva. Ide o ntb so zabudovanym reprom? Desktop s externym? To si mame vycucat?
Ta externa karta bola pripojena cez usb? Skusal si pripojit ine repro, sluchadla, hifivezu...?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež mám doma raz-za-čas s týmto problém.. a tiež je to problém kvôli ovládaču reproduktorov - malé netere sa s tým hrali a poriadne to dokakali.. stačí mi s tým pokrútiť a všetko ide normálne, kým sa tie dve toho opäť nedotknú.

Skúšal si počúvať hudbu aj cez iné reproduktory, aby si vylúčil túto chybu?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kedze ti to nejde na 2 roznych systemoch a ani na 2 roznych zvukovkach, tak to ze chyba je v reprakoch je vysoko pravdepodobne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ryan Giggs, neviem, ale povazujem sa za celkom normalneho, aj ked pojem normalny je relativny, ale to je jedno. Mam to normalne na desktop PC.

brm, nie, ine repraky som neskusal. Urobim to inak, odpojim repraky uplne. Zapojim tam nove sluchatka a uvidim, ze ako sa to bude chovat.

EDIT: Tak sa mi zda, ze by ste nakoniec s tym ovladacom hlasitosti aj mohli mat pravdu. Skusal som teraz s Beats By Dre sluchatkami asi hodinu, a ziadny problem.
Napísať odpoveď