Musim si vyliat srdiecko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pikolik1
Novice
Novice

Musim si vyliat srdiecko

Príspevok od používateľa Pikolik1 »

Ahojte vsetci :smt049 musim sa vam zdoverit s mojim trpkym osudom ktory ma kazdy den sprevadza.V piatok som ako kazdy piatok bol nakupovat hry v bunkri a ako som si tak isiel po ceste a z autoradia mi hrali skveli One Direction :smt007 zbadal som nieco z coho mi poskocil tep a zacalo buchat srdce. Pred obchodom Lidl stala nadherna nadupana skoda nic krajsie som za svoj zivot nevidel. Stala tam zmurkala na mna ockom no proste som nemohol odolat. Videl som ako majitel odchadza . Urasteny silny muz s crtami bojovnika. Rozum mi krical Nesmies!!! no neodolal som moje tuzby boli silnejsie. Vyhodil som blinker a stocil volant silno k parkovisku. Na moje pocudovanie a lutost majitel auta tam uz nebol a nic ine ako oci pre plac mi neostavali :cry: . Tak ma napadla myslienka. Napisem mu odkaz. Smatral som teda po vrecku ci tam najdem nejake pero a kusok listocka kde som napisal par krasnych slov vychadzajucich zo srdca :smt049 a dal mu to s bozkom na listku za stierac. Pobral som sa teda prec. Ako som uz odchadzal zbadal som mojho hrdinu ako vychadzal z obchodu a tvaril sa vyjavene. Zbadal moj listok. Pocity mal zmiesane. Pribehol k auto pozrel na listok cely scervenal hlavou otacal sta sova zo strany na stranu a hladal ma... ja uz som vsak nemal odvahu priblizit sa k mojmu hrdinovi ked som ho videl takeho rozcarovaneho a s placom som odchadzal prec. cely den som preplakal statusov o laske som na socialnu siet dal hadam 10 no stale to boli.... boli to velmi!!
Prosim Vas poradte mi ako utisit moje srdce pachtiace po laske
LukasqoO
King
King

Re: Musim si vyliat srdiecko

Príspevok od používateľa LukasqoO »

PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

pointa? nejak som mimo, penis ti stoporil z auta ci urasteneho silneho muza s crtami bojovnika alebo z One direction :D
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

hehe :D ako mne to pride vtipne toto :D ako nejaka ironicka reakcia na tu temu s listkom na skle auta :D
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Ojoj... Už ani nemám depresiu zo školy. :D Vďaka kamarát. :smt006
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Brutalny material, chalanisko. Podel sa s nami.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

PAuLi3 napísal:pointa? nejak som mimo, penis ti stoporil z auta ci urasteneho silneho muza s crtami bojovnika alebo z One direction :D
slusne si nalozil :smt044 pikolik mu stvrdol
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pcsiete »

:D kto si urobil druhy ucet? :D Ale vhodna reakcia na tu temu s tym listkom :D
Zamknuté