Ako zistím či ma chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zistím či ma chce?

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

No neda mi sem nenapisat, pretoze tuna sa presne vidim, a chlape vobec ti nezavidim... ja som sa z tohto nakoniec dostal aj kedm ito tvalo viac nez polroka... prispel k tomu fakt ze dotycna kamaratka si niekoho nasla... a presiel som si fakt peklom co nikomu neprajem... cim dlhsie sa budes snazit a robit si iluzie tym horsie to bude pre teba, ver mi... kontakty nechces prerusit to ti verim lebo som bol v rovnakej situacii, ale ak si niekoho najde to bude pre teba este vacsi rana... takze radsej postupne pisat a stretavat sa menej a menej az ti casom vypadne z hlavy... medzitym skus prist na ine myslienky nejakymi zaujmovymi aktivitami, konickami proste aby si sa sustredil na nieco ine len nie na nu...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Peter1903- ty zijes stale v sne? neda sa prerusit kontakt zo dna na den? .. da sa co by sa nedalo...ty si myslis ze ked s nou ostanes kamarat ze potom nieco bude? nic nebude to mi ver ona si najde chalana a uz sa nebudete vobec stretavat teda len v skole mozno...trocha rozmyslaj ved mas na to roky, sam si znicis zivot, ale asi sa musis popalit aby si to pochopil, raz das nam za pravdu
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

mal by som jednu otázku.

Môj osobný názor na priateľstvo muža a ženy je taký, že skutočné kamarátstvo existuje iba medzi ludmi toho istého pohlavia. V inom prípade, že sú priatelia muž a žena, nikdy som nepostrehol nejaký evidentný záujem druhej strany, či v mojom prípade alebo u iných, mať nejaký spoločný záujem s ktorým by sa dalo spolupracovať alebo rozprávať. Vždy sa to točí len okolo nejakej neutrálnej témy na ktorú sa vedie diskusia ktorá má svoj koniec.
Jednu vec som si uvedomil, že kamarátstvo ženy a muža je zrejme do istej miery nezmysel, pretože buď o to nestojím ja alebo ten druhý.

Kedže som priateľský typ, ktorý si vybuduje so ženou vždy len priateľský vzťah a nevie sa potom posunúť inde, teda vysekať sa z priateľstva do vzťahu.
To sa chcem spýtať, že to sa mám teraz kvôli tomu zmeniť alebo kde robím chybu?

Dík

Kedže je dosť obtiažne zistiť, či žena o chlapa javí záujem alebo nie,
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Jedno alternativne riesenie tu nedavno padlo
http://www.hojko.com/post2007592.html#p2007592

sam posud ci je normalne :) ale ma to daco do seba
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Mozes u nej ten zaujem vzbudit. V tejto otazke je klucovym slovnym spojenim Sexualne napatie. Ak ho pri komuniacii so zenami nevytvaras, budes pre nich kamarat, ak ho vytvoris, budes pre nich mozny objekt zaujmu. Takze asi by si to mohol skusit zmenit, ak to nerobis.
Netreba ale nic silit, staci sa usmievat, flirtovat a su o tom po celom internete kvanta clankov, len je dolezite mat na to aj trochu citu. Bohuzial, niektori moji kolegovia, ktori ten cit rozhodne nemaju, si myslia, ze su vtipni (asi) a nam zenam sa pri ich poznamkach akurat obracia zaludok :-(
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mám nutkanie sa tu s vami podeliť o niečo čo sa mi nedávno stalo. Neviem či sa chcem len vykecať, pochváliť alebo žiadať o pomoc, no je to situácia do ktorej som sa za svoj krátky život ešte nedostal. A keď to tak vezmem, názov témy by aj teoretický sedel. Budem sa snažiť to čo najviac skrátiť.

Asi pre troma rokmi som napísal jednej dievčine na fejsbuku. Klasika, bol som mladý, mal som asi nejaké plány, no nič veľké zo začiatku. Na počudovanie bola dosť ukecana, a celkom fajn sa mi s ňou písalo, trvalo to nejakých 4-5 mesiacov. V jeden piatkový večer sme sa streli v bare, troška opitý sme si šli vypiť ešte viac, nechýbalo nám už veľa a skončili sme spolu. Písali sme si ďalej, aj keď už to nebolo také ako pred tým. Asi o 2 týždne sa zopakovalo presne to isté. Bar, alkohol a zase mi dvaja spolu. No po druhom stretnutí už to fejsbukove písanie upadalo, až to nakoniec upadlo úplne. A do tejto soboty, čo už to môžu byť aj 2 roky sme si vymenili asi 50 správ, aj to už možno preháňam. Ako som už načrtol, v sobotu nastala zmena. Z ničoho nič mi napísala. Prišla reč na to že obidvaja ideme večer von, vymenili sme si dokonca aj čísla, že sa mi možno aj ozve. Čo po dvoch rokoch bolo celkom zaujímave, keďže sa vlastne ani nepoznáme keď si to tak vezmem. Zavolala mi, no bolo celkom neskoro a obidvaja sme mali opäť vypité, a zopakovala sa situácia z pred dvoch rokoch. Opäť sme opitý skončili spolu. Za tri roky sme sa tri krát stretli opitý a tri krát sme boli spolu. Ráno som šiel do práce a nejak som to ani neriešil, ani som vlastne nevedel ako to mám riešiť. Zrazu mi prišla od nej sms, písali sme celý deň, 10 evri v prdeli :D To esemeskovanie mi prišlo také ako keby sa nikdy nič nestalo. No v ten deň som ju náhodou stretol v meste z kamarátkami, pozval som ju na kávu. Súhlasila a opakovalo sa vlastne to isté ako pred tým, len stým že tu už nehral hlavnú úlohu alkohol. Celkom ma to prekvapilo keďže tie prvé tri stretnutia mi prišli ako keby som bol s nejakou šľapkou z prepáčením :D A teraz mi to prišlo akoby sme spolu chodili nejaký ten týždeň. No teraz na scénu ešte príde háčik. Ide o to že zajtra odchádza do školy. Keby nešla, tak ju zajtra niekde pozvem, dajme tomu, alebo nejaký iný deň, to je jedno. A podľa toho či by šla alebo nie by som už reagoval či vlastne dačo chce alebo si len robí srandu alebo čo. To už by bolo jednoduché. No ona príde o týždeň alebo až o dva. A teraz neviem. Príde na víkend domov, a keď ju niekde pozvem tak mi to príde ako keby som opäť začínal od znova. Príde mi to ako blbý nápad, no druhá možnosť je len to nechať tak. Je to veľmi zaujímave a samého ma veľmi zaujíma ako to skonči, keďže sa vlastne skoro vôbec nepoznáme. No včera som mal úplne iný pocit keď som ju o šiestej ráno odprevádzal domov :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ano, pozvi ju von
lukas9206
Addict
Addict

To som aj mal v pláne. Tým že ju opäť pozvem zistím o čo ide. Len ide o to že by bol rozdiel keby som ju pozval zajtra alebo keď ju pozvem až o dva týždne.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ta skola je dlhodobejsi problem. Bude chodit na vikendy domov a sem tam nejaky vynecha.
lukas9206
Addict
Addict

To máš vlastne pravdu, z dlhodobého hľadiska ma to ani nejak nenapadlo. Škoda no. Budem ju brať len na alkoholické víkendy :D
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Nechápem :D Pred troma rokmi si jej napísal, ale ste sa nepoznali? To si len tak nejakej cudzej babe napísal a hneď ste aj stretli? Potom sa to zopakovalo to isté, potom pauza 2 roky a teraz zase to isté? To čo je? :D
To si akože 2 roky o nej už nič nevedel, lebo ste si bez príčiny prestali písať a ani si sa nespýtal prečo a čo to malo byť? A vlastne o čom ste sa vedeli rozprávať? A rozprávali ste sa vôbec spolu, či ste chodili len spolu chlastať 3 krát za 3 roky? Ja tomu dobre nerozumiem. A niekde v meste alebo na nejakej akcii si ju nikde nestretol? Býva v tom istom meste ako ty, či je vzdialená 500 km? Nič o nej nevieš, nepoznáte sa skoro vôbec, keďže ste chodili len spolu piť 3x/3 roky. A čo by si chcel teda vlastne počuť od hojkáčov? Chcel by si ju niekde ešte pozývať? A načo? Azda by si chcel s takou babou chodiť? Baby, ktoré si pridávajú cudzích chlapov medzi priateľov, vedia s nimi hneď koketovať, nemajú problém sa stretnúť a chlastať s cudzou osobou, a nie len s tebou, ale aj s X ďalšími inými o ktorých ani nevieš... Veď to je total fail :D :)
lukas9206
Addict
Addict

Mám pocit akoby si odpovedal na úplne inú tému :|
Napísať odpoveď