Suciastky notebook
Suciastky notebook
cawte chcel by som sa spitat ci sa oplati menit na notebooku zakladnu dosku ked sa odpalila a odchazda uz aj procesor co by ste poradili co to moze cca stat doska + procak je to HP pavilion dv7 3190ec dakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Suciastky notebook
nie neoplatí, to radšej nový laptop ako keby si mal pratiť opravu v servise, keby si veľmi chcel opravu, tak musíš kúpiť niekde v bazari ale to je zas hop alebo trop, či bude súčiastka z bazaru funkčná...
a nove suciastky nekupim ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
teoreticky dajú, ale je to v zhruba tej cene ako nový notebook, a ešte k tomu sa to bude ťažko zhánať
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 13:04)
vlastne matičná doska je celý notebook, do toho ide už len procesor, ram, HDD, obrazovka, a ty potrebuješ dosku a procesor, to je v podstate 90% ceny notebooku a k tomu si prirátaj poštu a si na tom tak isto, radšej si kúp nový notebook, bude to nové, so zárukou a rýchlejšie, a dáta si zo starého zálohuj
a ešte k tomu je to HP pavilion, do toho by som nedal ani cent do opravy, takisto, notebook čo bude tak rýchly ako bol ten tvoj sa dá zohnať od 450€
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 13:04)
vlastne matičná doska je celý notebook, do toho ide už len procesor, ram, HDD, obrazovka, a ty potrebuješ dosku a procesor, to je v podstate 90% ceny notebooku a k tomu si prirátaj poštu a si na tom tak isto, radšej si kúp nový notebook, bude to nové, so zárukou a rýchlejšie, a dáta si zo starého zálohuj
a ešte k tomu je to HP pavilion, do toho by som nedal ani cent do opravy, takisto, notebook čo bude tak rýchly ako bol ten tvoj sa dá zohnať od 450€
Na tych hnojoch odchadza vsetko, to by opravoval len blazon.