Pokazena SD karta
-
Foose19
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pokazena SD karta
Zdravím, zakúpil som si asi vo februári pamäťovú kartu Verbatim microSDHC 8GB class 10, úspešne som ju používal v telefóne HTC Evo 3D. Potom som si zakúpil Samsung Galaxy s4 v ktorom som ju používal a po mesiaci z ničoho nič zo dňa na deň prestala íst. Nezobrazí mi ju telefón ani PC. Neviete čo sa mohlo stať a či by sa tento problém dal opraviť? Mám tam dosť dôležité dáta ktoré mi naozaj citeľne chýbajú, asi vypálim alzu aj verbatim 
Re: Pokazena SD karta
pc ti ju nezobrazi vobec alebo nezobrazi iba subory na nej?
pouzi easeus data recovery, co ti najde si zalohuj, kartu naformatuj a reklamuj
pouzi easeus data recovery, co ti najde si zalohuj, kartu naformatuj a reklamuj
Keď ju vložíš do PC, neprehrieva sa ti karta?
-
Foose19
Medium Expert
Nezobrazuje mi vobec tu kartu, ako keby som nic nepripojil to iste v telefone.
-
vladino001
Light Professional
mne to tiež robi microSD 32GB značka tušim Kingston ... pc nič ani mobil ani tablet ... skušam ju dať všade kde sa da dať a ona oživne (už mam odskušany jeden stary mob kde to vždy rozbeha sa aj ked v tom mobile to nejde ešte ale ked ju vytiahnem a dam hocikde inde tak ide)
ps. nie vždy to spravi
ps. nie vždy to spravi
Záleží od toho, ako veľmi tie dáta chceš. Sú rôzne spoločnosti, ktoré ti z nej dáta dostanú, pokiaľ si pamäťový čip nerozmlátil kladivom, no buď pripravený si zaplatiť... A to poriadne (tuším sa to pohybuje okolo 25€/GB)
-
Foose19
Medium Expert
Hm to je dosť veľa až tak si ich necenim ale ďakujem
Ahojte. Zapla som svoj mobil a vypisalo mi to ze Poskodena karta SD. Odstranilo mi to vsetky fotky aj hudba. Nevie co mam robit. Prosim pomozte mi... Som zufala a neviem co mam spravit.

Aleluja, treba ju skusit dat do notebooku. Predpokladam, ze ju bude treba dat do toho adaptera, aby sa dala strcit do notebooku. Ak ju nenacina ani notebook, tak naformatovat kartu a pouzit program na obnovu dat ako napriklad Recuva. Program je zadarmo, jednoduchy a prehladny.
-
typek61
Darca
stale nechapem jednu vec a preco si ludia nezalohuju data?aspon cloud na fotky