GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
boha teraz som dosiel z tesca takmer som dostal mrtvicu,tam obal GTA V na ps3 za cenu 7.99,ale v zadu pisane, ze to je pre-order,teda naky kupon,ze ked si tam pridem kupit hru tych 7.99 mi stiahnu z ceny.neviem ci mam ist do toho a snad bude akcia ako byva na fifu a nhl v tescu,ze naky prvy tyzden to tam maju za lacnejsie (minule roky to bolo 49.99 e )
Ahojte. Estte som nikdy nerobil predobjednavku na hru, takze nemam s tym skusenosti. Chcel som sa spytat niekoho kto s tym skusenosti ma, ze kde v akom eshope je najlepsie robit predobjednavku. Az nemusim toho 17teho cakat este dalsi tyzden kym ju budu mat. Vopred diky za odpoved 
No ved to je dalsia vec, ze nechcem platit kartou, ale platit pri osobnom odbere. Prave kvoli tomu, ze ked to nebudu mat az to mozem ist zobrat ku konkurencii. Nad tym gamishopom som prave rozmyslal, trocha ma vytaca 4ecka za osobny odber. Z ciech to nechcem prave preto ze to chcem brat osobne. A aka bude cena po predobjednavke (po 17.9.)? Je stanovena nejaka cena?
Edit: tak uz som objednal gameexpresu, za osobny odber si nic neuctuju a hlavne je to o ulicu vedla prace
Edit: tak uz som objednal gameexpresu, za osobny odber si nic neuctuju a hlavne je to o ulicu vedla prace
Mne sa nejedna o overenie, ale o to az nemam tie peniaze niekde "uvaznene". Keby som jednemu shopu zaplatil kartou tak by som viac-menej musel cakat kym bude tu hru mat, takto ked ju nebude mat do dvoch troch dni od 17.9. tak ju kupim inde.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Samotný herný svet GTA V bude mať 49 štvorcových míľ čo je 126 kilometrov štvorcových a teda územie približne 10x12 kilometrov, síce je tam veľká časť mora, ale aj to má svoje podmorské lokality. Pre porovnanie GTA San Andreas malo 36 km2, GTA IV 9 km2...
Oh, ešte deväť dní
)
Oh, ešte deväť dní
-
guess.whoo
Redeemer
ale zatial stale nie je potvrdeny datum pre PC ze?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nie, a PC verzie ešte ani tak skoro nebude.. (Ak vôbec bude.)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
A red dead: redemption? Tiež by mali obrovské zisky a nevydali ho na PC
-
guess.whoo
Redeemer
no len ak bude port zly tak radsej nech to ani nerobia, lebo nahnevaju ludi este viac ako keby to nevydali vobec