Zmysel - nezmysel
Zmysel - nezmysel
Co robit ak zmysel mojho zivota, nieco co ma naplna a robi ma stastnym ako nic ine, je nezmyselne?
Re: Zmysel - nezmysel
Keď ťa to napĺňa a robí šťastným tak to asi nezmysel nebude, nie? 
ked sa na to pozeras srdcom a pocitmi tak to nezmysel nieje, ked to vidis rozumom, tak to nezmysel je.
Však, ak tým nikomu neubližuješ, ani sebe, a robí ťa to šťastným, tak v tom kľudne pokračuj.
Kto určuje, či je niečo zmysluplné alebo nie? To je subjektívne.
Kto určuje, či je niečo zmysluplné alebo nie? To je subjektívne.
ved to je to, ze dakomu tym ublizujem, nakolko niesom sebec, vzdy sa to dakoho dotkne.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto povedz tým dvom miliardam veriacichForsaken napísal:ked sa na to pozeras srdcom a pocitmi tak to nezmysel nieje, ked to vidis rozumom, tak to nezmysel je.
Môžeš to aj bližšie rozpísať, lebo takto sa ťažko na to odpovedá.
myslim ze to nechcem konkretizovat...mohol by sa niekto v tom najst.
diskusia sa vola Láska, vzťahy, priateľstvo... takze tyka sa to toho prveho, aj druheho...
diskusia sa vola Láska, vzťahy, priateľstvo... takze tyka sa to toho prveho, aj druheho...
Ja som hrozne zvedavý človek a hrozne ma zaujíma čo to je 
Tak sa ním staň, možno to bude najjednoduchšie riešenie.Forsaken napísal:ved to je to, ze dakomu tym ublizujem, nakolko niesom sebec, vzdy sa to dakoho dotkne.
asi sa bojim stat sebcom... aby to potom skoncilo stastne aspon pre dakoho... a neskoncili sme vsetci smutni... a lutovali to.
Niekedy je človek z toho pomáhania a ohľaduplnosti voči druhým už tak unavený, že zahrať sa na sebca na určitý čas, obdobie v živote, je veľmi oslobodzujúce.
Nikdy nevyhovieš každému, nikdy. Ak si presvedčený že to čo robíš je správne a dobré pre teba samého, rob to. Záleží iba na tebe do akej miery budeš sviňa voči ostatným okolo teba.
Je dosť tažké radiť, ked nikto nevie o čo ide. Sú veci kde sa oplatí byť 100%tným sebcom. Inde sa zase dá nájsť kompromis.
Nikdy nevyhovieš každému, nikdy. Ak si presvedčený že to čo robíš je správne a dobré pre teba samého, rob to. Záleží iba na tebe do akej miery budeš sviňa voči ostatným okolo teba.
Je dosť tažké radiť, ked nikto nevie o čo ide. Sú veci kde sa oplatí byť 100%tným sebcom. Inde sa zase dá nájsť kompromis.
Ja niesom presvedceny ze je to spravne...praveze naopak,ale to mi vravi rozum... Na druhej strane to vsak naplna moj citovy zivot, moju osobnost a citim sa dobre...
Problem je sa rozhodnut ci sa riadit srdcom ci rozumom.
Pretoze nic nieje jasne ako dopadne, a urcite nechcem ublizit viac ludom, lepsie ked ublizim len mne samemu.
Problem je sa rozhodnut ci sa riadit srdcom ci rozumom.
Pretoze nic nieje jasne ako dopadne, a urcite nechcem ublizit viac ludom, lepsie ked ublizim len mne samemu.
-
PhYs0c
King
je jasné že obháňa zadanú 
Ak je to tak ako píše PhYs0c tak si myslím, že je to sebecké, ale vina je na nej že ho pdj3báva 
ok uhadli, tak co teda robit ?
je zadana s kamaratom ?
-
t0m4s3
Admin
V tomto pripade odpoved nie je vobec zlozita. Ak na to nedokazes prist sam, tak v buducnosti ta karma vytresta sama.Forsaken napísal:ok uhadli, tak co teda robit ?
nie je to kamarat.
t0m4s3 - to co si myslis je skor taky vseobecny nazor, pretoze nevies ako to je, co citim ja, co citi ona, co citi on a preco su spolu.
t0m4s3 - to co si myslis je skor taky vseobecny nazor, pretoze nevies ako to je, co citim ja, co citi ona, co citi on a preco su spolu.
-
javatar
Hardcore addict
nuz bud ju "odzadan" alebo prestan obliehat