free antivirus
free antivirus
zdravím, chcel by som sa opytať aky je najlepší antivirus ktory je zadarmo, mam avast a mam aj licenciu (z netu stiahnutú) a normalne mi ju zobralo aj ukazuje ze ešte XX do konca platnosti ale stale mi piše ze pouzivam nelegalny avast. je to dosť otravne ze mi to stále vybieha ale navyše sa mi aj stale aktualizuje a ide v poriadku len ta hlaška blba. tak by som sa chcel aj opytať či sa da nejako spraviť aby ta hlaška nevybiehala alebo mam prejsť na iny ktory je zadarmo ? diky
Re: free antivirus
Ak to chápem správne, tak toto pravidlá zakazujú riešiť.robinko93 napísal:... mam aj licenciu (z netu stiahnutú) ...
Iný free AV napríklad Avira, MSE.
aviru som mal a po mesiaci vypisoval ze skončila skušobna doba
Tak potom si nestiahol free verziu alebo si aktivoval nejakú skúšobnú verziu.
-
Dildogripak
Medium Professional
Máš nelegálnu verziu, nelegálnu licenciu. Je to trestný čin ak by ťa to zaujímalo.
Odporúčam odinštalovať tie tvoje nelegálne antivíry a nainštaluj si tento zadarmo od microsoftu:
http://windows.microsoft.com/sk-sk/wind ... s-download
Odporúčam odinštalovať tie tvoje nelegálne antivíry a nainštaluj si tento zadarmo od microsoftu:
http://windows.microsoft.com/sk-sk/wind ... s-download
Ked dokazes cracknut tak snad dokazes aj do googlu napisat ne?
stiahni si len avast home ... a daj si este raz poslat kod .... zjavne si omylom stiahol platenu verziu ... free licenciu mas na 1 rok ..potom musis poziadat zas o novy kod...
ja teraz pouzivam kasperskeho 2012 ... v alze som ho kupil za nejaky 6€ ... je trosku kompikovana instalacia (musis stiahnut z netu instalaciu 2013 a aktivujes ju kodom v kupenej licencii 2012) ....
link na avast http://www.avast.com/cs-cz/download-tha ... cale=cs-cz
celkom dobre skusenosti mam aj s comodo ... je ale trosku komplikovanejsi ale mas plnu kontrolu na antivirom ... nehovoriac ze ma aj ine funkcie
ja teraz pouzivam kasperskeho 2012 ... v alze som ho kupil za nejaky 6€ ... je trosku kompikovana instalacia (musis stiahnut z netu instalaciu 2013 a aktivujes ju kodom v kupenej licencii 2012) ....
link na avast http://www.avast.com/cs-cz/download-tha ... cale=cs-cz
celkom dobre skusenosti mam aj s comodo ... je ale trosku komplikovanejsi ale mas plnu kontrolu na antivirom ... nehovoriac ze ma aj ine funkcie
kedysi som mal AVG free, potom Avast. a už asi dva roky mám Comodo (antivir+FW) a spokojnosť. na netbooku mám MSE a stačí. comodo a MSE môžem s kľudom odporučiť
Ja bežím už vyše 2 rokov na avire a mám zadara antivir, žiadny free z licenciou na 30 dní ako je tomu u klasicekj aviri alebo nodu.
žiadne kreknuté antivíri ani podobné veci. Majú tam asi 3 produkty naj je podla mňa avira internet security, premium nemá vlastný firewal a podobné veci. Stačí sa tam zaregistrovať na stránke avira... klikneš v pravo hore na beta test ako beta tester a získaš prístup k beta testovacím veciam od aviri, sem tam im napíšeš nejaký report či ti všetko beží ako má poprípade ak ti nejaká súčasť spomaluje komp alebo niečo podobné, ale je to len na tebe či pošleš odozvu s používaním. Dostaneš licenciu na 3 mesiace a po troch mesiacoch vydajú novú verziu a tak si ju obnovíš nanovo, ja už tak fungujem 2 roky a nesťažujem sa, hádam som pomohol.
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 23:21)
Ja bežím už vyše 2 rokov na avire a mám zadara antivir, žiadny free z licenciou na 30 dní ako je tomu u klasicekj aviri alebo nodu.
žiadne kreknuté antivíri ani podobné veci. Majú tam asi 3 produkty naj je podla mňa avira internet security, premium nemá vlastný firewal a podobné veci. Stačí sa tam zaregistrovať na stránke avira... klikneš v pravo hore na beta test ako beta tester a získaš prístup k beta testovacím veciam od aviri, sem tam im napíšeš nejaký report či ti všetko beží ako má poprípade ak ti nejaká súčasť spomaluje komp alebo niečo podobné, ale je to len na tebe či pošleš odozvu s používaním. Dostaneš licenciu na 3 mesiace a po troch mesiacoch vydajú novú verziu a tak si ju obnovíš nanovo, ja už tak fungujem 2 roky a nesťažujem sa, hádam som pomohol.
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 23:21)