jaaaj takto no mne sluzi na hry,hudba a je to žrut elektriky, ale to je vedlajsie.bez neho si neviem predstavit zivot vzdy ked sa nudim idem na komp a nemusim sa nudit ako kamarati,nudia sa nemaju zmysel zivota.kamarat tiez prej..al tisicky € na chlast a kur.. a co ma s toho?nemam zaujem o taky zivot!radsej kvalitny komp kde sa zabavim a mam usetrene prachy...
akoze nevravim ze sa netreba zabavit ale urcite z mierou
//jo na splatky je to k hovnu, ale teraz ma alza 0% urok, ak by sa to chalaniskovi hodilo
Tak riesenie 3 mamka mu to vezme na splatky z Alzy, ak je to vyhodne tak budiz, on to bude priebezne splacat mamke popr. bude za mamku platit mes. splatky...
Kazdopadne treba sa zamysliet nad prioritami a ci je naozaj nutne mat take PC.
Nemam na to chcem to a viem ze na to raz mat budem, to je velmi plytke zmyslanie... najmä ak ide o taku prkotinu ako herne pc...
killparis, ak to mas len na hranie, tak to nie je rozumne. Prave som si pozrel alza.sk a svoj posledny nakup u nich, a to bolo v roku 2011:
Cena s DPH 1 618,79 €
Tiez som tento stroj necashoval, ale zobral ho na 4 splatky (ak sa dobre pamatam). Ale mne ten stroj nosi peniaze a uz sa doteraz zaplatil .. ja neviem 30x naspat? Si si isty, ze tvoja investicia (v takom mnozstve) je navratna za kratku dobu? Ak ano, tak smelo do toho, ale ked nie, tak sa na to vykasli a radsej si setri.
A inak nehovorim, ze sa na svojom nehram aj ja - jasne, ze ano, a tiez ma to bavi viac, ako chodit po vonku a tak, ale v prvom rade bol urceny na pracu.