to co si myslim je moj nazor, ktory sa mozno shoduje s nazorom vacsinovym. V tychto veciach som dost zasadovy. Kazdy mame svoje moralne hodnoty nastavene inak. Kludne si sukajte za rohom aj ked je zadana, to mi je celkom jedno, len potom neprid vyplakavat ked budes v pozicii toho druheho.Forsaken napísal:nie je to kamarat.
t0m4s3 - to co si myslis je skor taky vseobecny nazor, pretoze nevies ako to je, co citim ja, co citi ona, co citi on a preco su spolu.
Zmysel - nezmysel
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zmysel - nezmysel
no to ja viem ake su moznosti. Skor sa neviem rozhodnut.
1. co ak necha partnera, a so mnou sa bude mat este horsie ako s nim ?
2. co ak ja uz nenajdem nikoho takeho ako ona ?
3. co ak sa dame dokopy a jej partner to "nerozdycha" ?
...
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 15:14)
...
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 15:14)
vidis ? to je to co vravim... ja som o sexe nic nevravel, a uz ho tu motas... nieje vsetko o jebacke... v tomto pripade ide skor o ine pocity.t0m4s3 napísal: to co si myslim je moj nazor, ktory sa mozno shoduje s nazorom vacsinovym. V tychto veciach som dost zasadovy. Kazdy mame svoje moralne hodnoty nastavene inak. Kludne si sukajte za rohom aj ked je zadana, to mi je celkom jedno, len potom neprid vyplakavat ked budes v pozicii toho druheho.
1. Bude koniec, a nájde si lepšiehoForsaken napísal:no to ja viem ake su moznosti. Skor sa neviem rozhodnut.
...
2. Seriously? Na zemi máš vyše 3mld žien
3. Keď už robíš to čo robíš, tak by ťa to nemalo zaujímať.
Forsaken, ale ak si ona neukončí ten predošlý vzťah (myslím aj psychicky, v hlave, srdci..), nemôže si s čistým štítom začať s tebou. Takto asi nevie, čo sama chce. Nechaj ju, nech to zistí. Ale nemotaj sa do toho. Ak ona ukončí súčasný vzťah, nech je to preto, lebo ho už nemiluje. Nie preto, že našla náhradu a lietajú motýle, ohňostroje a hormóny. Chápeš, vzrúšo z niečoho nového, asi jej venuješ dosť pozornosti, čo lichotí. Ale nech zistí, čo vlastne chce. Nie je na škodu po ukončení vzťahu byť chvíľu sám, aby človek zistil, čo od života chce. A či nežil len podľa toho druhého.
-
t0m4s3
Admin
Nechytaj sa slovicok, nebolo to myslene doslovne.Forsaken napísal:vidis ? to je to co vravim... ja som o sexe nic nevravel, a uz ho tu motas... nieje vsetko o jebacke... v tomto pripade ide skor o ine pocity.
.
Ste dospeli ludia, budete znasat dosledkych vasho rozhodnutia
-
PhYs0c
King
ty by si mal urobiť jednu vec, nič iné čo môžeš spraviť neni správne, ani to dobre nedopadne, minimálne pre jedného z vášho trojuholníka..
mal by si jej povedať, že by sa mala rozhodnúť čo bude ďalej, záleží to teraz len od nej, buď si vyberie jeho alebo teba..ak povie že jeho, je to jasné, ak povie že nevie a nechce sa teraz, tak jej povedz že dovtedy s ňou nič nebudeš riešiť..ak by ste takto ešte nejakú dobu pokračovali dopadne to tromi spôsobmi:
1. vyberie si nakoniec teba, ublíži jemu
2. vyberie si nakoniec jeho, ublíži tebe
3. vyberie si jeho, ale on na to príde a napríklad sa s ňou aj tak rozíde, padnú na hubu všetci traja (keďže predpokladám, že máš v sebe toľko hrdosti aby si sa za ňou nedoplazil aj po tom, čo ťa "odkopne")
mal by si jej povedať, že by sa mala rozhodnúť čo bude ďalej, záleží to teraz len od nej, buď si vyberie jeho alebo teba..ak povie že jeho, je to jasné, ak povie že nevie a nechce sa teraz, tak jej povedz že dovtedy s ňou nič nebudeš riešiť..ak by ste takto ešte nejakú dobu pokračovali dopadne to tromi spôsobmi:
3. vyberie si jeho, ale on na to príde a napríklad sa s ňou aj tak rozíde, padnú na hubu všetci traja (keďže predpokladám, že máš v sebe toľko hrdosti aby si sa za ňou nedoplazil aj po tom, čo ťa "odkopne")
...nemotaj sa do toho - ja uz som tam zamotany az po usi.zuzanuska napísal:Ale nemotaj sa do toho.
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 21:04)
tak mozno nechcem niekomu ublizit... a preto dosledky nebudem musiet znasat, ked to necham teraz tak. Otazka nastava co to urobi so mnou... nakolko nam spolu riadne sibe.t0m4s3 napísal: Nechytaj sa slovicok, nebolo to myslene doslovne.
Ste dospeli ludia, budete znasat dosledkych vasho rozhodnutia
-
t0m4s3
Admin
Este stale ti to nedoslo alebo este ako dlho sa budes snazit aby si pocul co chces pocut: "ano pokracuj v tom". Skoro kazdy ti tu napisal, ze mas dat od nej ruky prec.
tak jasne ze sa o tom bavime... ale sami poriadne nevieme co je najlepsie robit.PhYs0c napísal:ty by si mal urobiť jednu vec, nič iné čo môžeš spraviť neni správne, ani to dobre nedopadne, minimálne pre jedného z vášho trojuholníka..
a ako som vravel, mna to naplna, presne toto = ona - mi v zivote chybala... je to pre mna tazke len tak povedat a urobit, ze nebude nic kym sa nerozide.
vid. odpoved vyssie... pre mna je to dost tazke... nakolko mi ona uplne sadla, vo vsetkom, a nemyslim si ze mi este dakto takto "sadne", nakolko tych vztahov v zivote som mal len par a celkom sa bojim toho ze podobnu nej uz nenajdem, jednak niesom typ balica ani nic podobne... a druhak ma nejaka hra na lov moc nechyta.t0m4s3 napísal:Este stale ti to nedoslo alebo este ako dlho sa budes snazit aby si pocul co chces pocut: "ano pokracuj v tom". Skoro kazdy ti tu napisal, ze mas dat od nej ruky prec.
s tym ze asi tazko pochopis ze preco podvaza svojho priatela...kym ju nepoznas ako ja.
a ci chcem pocut ze mam v tom pokracovat, stale je aj to moznost, len samozrejme vsetci co realne uvazuju to budu trvdit co ty...ale ine by bolo si to zazit a potom sa rozhodovat.
7rokov som nereval pre dievca... pre nu placem denne.
-
javatar
Hardcore addict
Sentimentalne vyrony...
Tazke to byt moze ale tak snad ti za to stoji ked tak o nej basnis. Podporovat ju v tom aby mala ten isty intimny kontakt (aj ked by sa malo jednat len o objatia a letme bozky) s dvoma chlapmi ti moc situaciu a vyhliadky do buducna nezlepsuje. Iste veci treba riesit len tvrdou cestou...Forsaken napísal:je to pre mna tazke len tak povedat a urobit, ze nebude nic kym sa nerozide.
-
PhYs0c
King
keď ona nevie, či je pre ňu lepšie sa rozísť a byť s tebou tak to z jej strany neni také aby sa kvôli tebe rozchádzala a zjavne jej za to nestojíš
ano, a "rozkazovat" ludom co maju robit je tiez velmi dobry krok ku zblizeniu sa.
Physoc, tam ide o to co tu nechcem spominat, a to ze ich vztah je trosku iny, ako "len" sa rozist.
ide o to ze to asi nechcem rozoberat do detailov s "cudzimi" ludmi, nakolko by sa dakto mohol dozvediet co nieje treba.
Physoc, tam ide o to co tu nechcem spominat, a to ze ich vztah je trosku iny, ako "len" sa rozist.
ide o to ze to asi nechcem rozoberat do detailov s "cudzimi" ludmi, nakolko by sa dakto mohol dozvediet co nieje treba.
-
t0m4s3
Admin
Ak nechces spominat (pravdepodobne) dost podstatne detaily, tak nemozes ocakavat rozumnu odpoved, pracujeme iba s tym co mame od teba. Stale mi pride, ze vlastne iba chces akesi "posvatenie" toho, ze to co robis nie je moralne nespravne. Bohuzial pre teba, je.
-
PhYs0c
King
v tom prípade hľadáš radu na nesprávnom mieste, možno by bolo lepšie zaplatiť si psychológa na jedno sedenie a dôverne pokecať
dobre dakujem. Prosim o zmazanie temy.