Taký menší problém
Taký menší problém
Tak zdravím vás no mám taký problém že neviem si nájsť babu ešte som sa poriadne nebozkával a skúšal som to cez net ale tam je to tak malá šanca
a už mi stoho dosť je*e
mám 20 a ešte stále nič a to nemám žiadne kamarátky a slabé zázemie okolo toho a kamoši ledva cez net alebo fakt mali štastie takže tak a ja už ani neviem kde mám hľadať a kde nadviazať kontakty a pred babamy som ešte taký tuťmák neviem kedy si môžem čo dovoliť...bud som mám smolu na baby alebo som fakt retard a dosť ma to štve a už ma to nebaví že to je tak tažké s niakou niečo mať...tak by som vás poprosil čo mám robiť nechať to plávať alebo čo vôbec neviem kde mám začať lebo kamarátky žiadne takže to je ešte tachšie 
Re: Taký menší problém
1) našetri pár desiatok eur a zaplať si za "zážitok"
2) našetri pár eur na riedidlo a handričku
3) našetri pár eur na vstup na diskotéku, obleč si pekné triko, rifle, botasky, pozvi nejakú na drink a snáď sa zľutuje
4) vykašli sa na ženy a staň sa gayom
5) ...
...
Možností je naozaj dosť, stačí si len vybrať
2) našetri pár eur na riedidlo a handričku
3) našetri pár eur na vstup na diskotéku, obleč si pekné triko, rifle, botasky, pozvi nejakú na drink a snáď sa zľutuje
4) vykašli sa na ženy a staň sa gayom
5) ...
...
Možností je naozaj dosť, stačí si len vybrať
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...bozkávanie cez net je dosť naprd, no...hlavne to nesíl, ale ak to chceš nasilu, tak môžeš ísť do bordelu, tam sa pre teba už nejaká nájde...alebo zavolaj von tých kamošov aj s frajerkami a nech si zavolajú kamošky...a môžeš začať postupne obletovať a opeľovať...
Chod niekam do spolocnosti. Zacni sa venovat nejakemu sportu, kde by si spoznal ludi. Alebo zacni robit nejaku inu aktivitu, neviem co ta bavi. Pripadne chod na nejaky letny tabor ci vylet, kde spoznas novych ludi a mozes zacat. Cele je to len o tom, ze ked budes doma sediet za kompom, tak nikoho nespoznas. Musis ist niekde medzi ludi.
No kámo,takže ked chceš babu,musís na sebe zmeniť niekolko vecí,lebo pôsobíš zúfalo,ale natom sa dá zapracovaťfaker112 napísal:Tak zdravím vás no mám taký problém že neviem si nájsť babu ešte som sa poriadne nebozkával a skúšal som to cez net ale tam je to tak malá šancaa už mi stoho dosť je*e
mám 20 a ešte stále nič a to nemám žiadne kamarátky a slabé zázemie okolo toho a kamoši ledva cez net alebo fakt mali štastie takže tak a ja už ani neviem kde mám hľadať a kde nadviazať kontakty a pred babamy som ešte taký tuťmák neviem kedy si môžem čo dovoliť...bud som mám smolu na baby alebo som fakt retard a dosť ma to štve a už ma to nebaví že to je tak tažké s niakou niečo mať...tak by som vás poprosil čo mám robiť nechať to plávať alebo čo vôbec neviem kde mám začať lebo kamarátky žiadne takže to je ešte tachšie
Zoznamovanie prebieha - v bare, na diskotéke, na kurzoch,obchody a nákupné centrá, cez internet-pozveš ju von,alebo ona teba,...
Co by si mal splňať aby si zaujal ženu:
1. Tvoj vzhlad - oči-niektoré baby žerú modré oči,niektoré hnedé,zelené,kombinované a ženám sa páčia mužské oči,úsmev,pohlad,hlas,vlasy- dlhé,krátke,holá hlava proste čo sa ti hodí,kludne sa porad s kaderníčkou čo by ti tak najviac pasovalo.Baby zaujmeš aj farbou vlasov, alebo či nosíš fuzy, alebo si holíš tvár. Dalej ženu mozes zaujať výškou,lebo ženy majú radi vyšších mužov.Niektoré zaujmeš svalnatou postavou,niektorím to je zase jedno.
2. Obliekanie - No musíš byť jednoznačne upravený, na seba si možeš dať- košele,hip hopové oblečenie,bežné oblečenie..to čo sa tebe páči. Tak je dobré sa aj navoňavkovať ale nie prehnane
3. Povaha - nepoznáme ťa aký si povahou, ale mal by si byť tak zdravo/drzo sebavedomý,kludne im aj dvojzmysli povedz,možeš byt zábavný,výrečný,nie moc vulgárny,v žiadnom prípade arogantný,majetnícky,proste nebyť hulvát aby sa ťa nebála. Zena si velmi všíma mužské vystupovanie a povahu. Je to tak že mal by si ju zaujať aj vzhladom,ale práve povaha ich najviac zaujme.
4. Tvoje záluby - športovanie, modelárstvo, počítače,...
grim dobre vies co tym cez net myslel... babu cez net zbalit nie bozkavanie cez net.. na co je toto slovickarenie dobre?
-
qwerty-xyz
1. zmen vzhlad, ked mas dobru postavu tak mas z casti vyhrate, ked nemas, makni na sebe, ....
2. zmen oblecenie aspon trocha, a bud v niecom vystrednejsi ako ostatni.
3. bud sebavedomy, nikto nechce slabocha, specialnou vynimkou su typci co balia na dievcensky samaritansky pud, ... poznam len dvoch fakt dobrych, z toho jedneho nemusim, opakovane to skusa na moju frajerku....
4. kecaj s dievcatami o vsetkom
5. ked pocujem alebo vidim ze niekto nevie kde a ako balit baby za hlavu sa chytam!!!! tak ti to napisem. Po prve, mas holky co su na strednych skolach, skoro kazda stredna skola ma na internete zaveseny zoznam ziakov, nie je az taky problem si baby nahodit do facebooku, v podstate je to az primitivne jednoduche, dalej mas TABLAAAAA po meste s maturantkami kazdy rok, dokonca maju pod fotkami aj mena, to mas este jednoduchsie, plus kopec dievcat sa vala na kupalisku, chodia na bicykel, na korcule, je X miest v kazom meste kde proste cez den na baby narazisd, kopec bab robi brigady, pomaha v pokladniach, kde ti pise na menovke jej MENO, robi v lekarniach, robi tak isto v roznych utulkoch pre psov, dobrovolne cinnosti, kniznice, DISKOTEKY, bary, letoviska, stanovacky, vyhliadkove veze a miesta, turistika, KOPEC SPORTOVKYN je nezadanych volejbalistky, basketbalistky a hadzanarky ani nevravim, nadrzane ako stepne kozy, len si clovek vybera . . .
VACSINU Z NICH vies bez vacsich komplikacii kontaktovat alebo zstit ci niekoho maju alebo nie ,.... je to tak strasne jednoduche ze to sa az divim ze to niekto nevie v DNESNEJ DOBE....
2. zmen oblecenie aspon trocha, a bud v niecom vystrednejsi ako ostatni.
3. bud sebavedomy, nikto nechce slabocha, specialnou vynimkou su typci co balia na dievcensky samaritansky pud, ... poznam len dvoch fakt dobrych, z toho jedneho nemusim, opakovane to skusa na moju frajerku....
4. kecaj s dievcatami o vsetkom
5. ked pocujem alebo vidim ze niekto nevie kde a ako balit baby za hlavu sa chytam!!!! tak ti to napisem. Po prve, mas holky co su na strednych skolach, skoro kazda stredna skola ma na internete zaveseny zoznam ziakov, nie je az taky problem si baby nahodit do facebooku, v podstate je to az primitivne jednoduche, dalej mas TABLAAAAA po meste s maturantkami kazdy rok, dokonca maju pod fotkami aj mena, to mas este jednoduchsie, plus kopec dievcat sa vala na kupalisku, chodia na bicykel, na korcule, je X miest v kazom meste kde proste cez den na baby narazisd, kopec bab robi brigady, pomaha v pokladniach, kde ti pise na menovke jej MENO, robi v lekarniach, robi tak isto v roznych utulkoch pre psov, dobrovolne cinnosti, kniznice, DISKOTEKY, bary, letoviska, stanovacky, vyhliadkove veze a miesta, turistika, KOPEC SPORTOVKYN je nezadanych volejbalistky, basketbalistky a hadzanarky ani nevravim, nadrzane ako stepne kozy, len si clovek vybera . . .
VACSINU Z NICH vies bez vacsich komplikacii kontaktovat alebo zstit ci niekoho maju alebo nie ,.... je to tak strasne jednoduche ze to sa az divim ze to niekto nevie v DNESNEJ DOBE....
Ťažko nejako radiť, ja tiež nemám kamarátky a kamarátov spočítam na jednej ruke. Nie si jedinný koho "štastie" obchádza. Proste ak si taký tichšej povahy, o to to je ťažśie, niekto si myslí, ako niektorý na tom chcu bohatnut, ze najdu baby chlapom prosím, ale je nepravdepodobné, že s týpka, ktorý celý život poriadne neprehovoril k babe, bude zrazu alfa samec... Podľa mňa skús net pokec a podobne, uvidíš. Alebo skús niečo v štýle ak si v bare, skus zavolať nejakú holku / tú čo sa ti ľúbi/ na kalčeto alebo šípky, potom uvidíš či sa tá ženská na Teba kuká / to chlap vidí/ potom uvidíš čo ďalej, isto to je menej trápnejšie ako vidím tích dnešných cassannovov, čo začnu hneď vetu Čau kočka možem si prisadnúť, čo si dáte atd...
tak vdaka za niektore rady
.a zas taky problem nebudem kontaktovat alebo vyhladat baby ale ci tam bude zaujem aj z druhej strany a este otazka je podla vas cudne sa prihovorit babe niekde vonku alebo v parku a tak lebo kamos mi povie ze to je pi*ov*** takze to je take vselijake
kamos je nejaky skuseny balic, ked mu veris?
Nemozes cakat, ze prva baba, ktoru oslovis vonku, v bare alebo kdekolvek s tebov pojde na rande alebo ti da realne cislo. Samozrejme, ze ked babu oslovis vonku pri chodzi, tak s tebov nebude preberat temy ako ked sedi v bare. Kamosi ti v tomto neporadia, pokial niesu skuseni balici (nebodaj pickuperi). Takze ak mas kamaratov, ktori sedia pri pive a maximalne sa na nejaku pozru, tak taki ta budu len brzdit a nie podporovat. Mne sa kamarat doteraz smeje, ze som pred 5 rokmi oslovil dve baby a oni to mali na haku. Odvtedy som o par tried postupil (teraz sa uz tomu nevenujem) a on je stale sam
Tadaaa
tak ekbyze mu verim tak som obmedzeni debil jednym nazorom
a este taka jedna vec som sa snim natahoval ze podla mna je jedno co poviem babe a on nesuhlasil to je podla mna blbost nebudem predsa rozmyslat nad kazdou vecou co jej poviem a jasne ze zase nie niaky blbosti 
Ked budes skusat oslovovat len tak cudzie baby vonku v parku, tak necakaj vela. Aby ta to potom neodradilo, ked ta vacsina bab bude ignorovat alebo ta posle kade lahsie. Nie je to totiz bezne, oslovovat zeny len tak vonku na ulici ci v parku, takze naozaj necakaj, ak to skusis, ze hned budes mat uspech.
// hlavne tym babam nic nepis, lebo ich hned odradis ...
// hlavne tym babam nic nepis, lebo ich hned odradis ...
Suhlasim s ivom, v parku je to nič moc, možno keby bol očný kontakt, nie si žiadny retarďák, a vieš , že vtedy je vhodná príležitosť sa prihovoriť babe... Skor to záleží od povahy človeka, mám kamošov čo sa "zoznámia" s 10 babmi za týždeň, ale to chodiť od stolu k stolu je celkom trapná záležitosť a ženské to vidia, že chalanisko je moc snaživý, resp. vtieravý a mam aj protiklad, kde kamos aj sa mu ta baba lubi, aj by pokecal ale on caka na ocny kontakt a aj ked je, nejde tam, takze je tam kde aj ti predtým. Musíš si sám položiť otázku na aké baby máš / je hlúposť ak si priemerný chalan ničím vychádzajúci z davu, baliť najkrajšie ženské, ale zase nebaliť nejaké fakt, že "nesympatické depresívne metráky"/. Ujasniť si či Ti ide len o sex, alebo chces riešiť dlhodobejšiu záležitosť, a pred babu musíš byť taký aký si, netrepať kaleráby, lebo ono časom na to príde a nie je nič horšie ako zlomené srdce, tak žiadne rady od najvačších baličov, pickuperov a pod. Buď sám sebou a pojde to uvidíš 
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 8:06)
Suhlasim s ivom, v parku je to nič moc, možno keby bol očný kontakt, nie si žiadny retarďák, a vieš , že vtedy je vhodná príležitosť sa prihovoriť babe... Skor to záleží od povahy človeka, mám kamošov čo sa "zoznámia" s 10 babmi za týždeň, ale to chodiť od stolu k stolu je celkom trapná záležitosť a ženské to vidia, že chalanisko je moc snaživý, resp. vtieravý a mam aj protiklad, kde kamos aj sa mu ta baba lubi, aj by pokecal ale on caka na ocny kontakt a aj ked je, nejde tam, takze je tam kde aj ti predtým. Musíš si sám položiť otázku na aké baby máš / je hlúposť ak si priemerný chalan ničím vychádzajúci z davu, baliť najkrajšie ženské, ale zase nebaliť nejaké fakt, že "nesympatické depresívne metráky"/. Ujasniť si či Ti ide len o sex, alebo chces riešiť dlhodobejšiu záležitosť, a pred babu musíš byť taký aký si, netrepať kaleráby, lebo ono časom na to príde a nie je nič horšie ako zlomené srdce, tak žiadne rady od najvačších baličov, pickuperov a pod. Buď sám sebou a pojde to uvidíš
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 8:06)
-Pre autora témy
Inak je to tak, že nezáujem a ignorácia zo strany muža, priťahuje ženy ako magnet lebo pôsobí tajomne,odmerane..,ale zase nie všetky zrovna toto priťahuje.
Niektoré zase uplne žerú to ked chlap, je výrečný,bláznivý,odviazaný a este neviem aký.
Je to individuálne, čo platí na 10 báb,nemusí platiť na dalších 20 iních báb.
Vždy sa budeš nejakej páčiť a niektorú nemusíš absolutne zaujať.Napriklad pozdravíš nejaku babu typickou otázkou, Ahoj ako sa voláš? a ona bud sa usmeje a odpovie ti,alebo sa divne na teba pozrie a odíde.
Treba stále skúšať,hovorí sa že láska si ťa nájde zrovna vtedy,ked ju nebudeš čakať,ale zase ani to nemusí platiť.
Neni az taký problem babu zbaliť,len problem je v tom ze tá baba nemusí k tebe pasovať vies? Alebo aj najdes to dievča ktoré tak velmi chceš a nakoniec zistíš že nemusí byt z tvojho mesta a ze je tu na prázdninách a nakoniec býva od teba 250 km alebo,moze byt vážne chorá,moze mat zlé rodinné zázemie(uz som to zazil),...tak ako hovorím problem neni zbaliť a chodiť s nejakou babou,len si vopred poloz otázku, ci vobec budes šťastný prinej.
Každý má iné šťastie,iné hodnoty,iné prednosti,zručnosti,...je to problem v sebe nájsť a vypilovať nedostatky,tiež viem o tom svoje.
Inak je to tak, že nezáujem a ignorácia zo strany muža, priťahuje ženy ako magnet lebo pôsobí tajomne,odmerane..,ale zase nie všetky zrovna toto priťahuje.
Niektoré zase uplne žerú to ked chlap, je výrečný,bláznivý,odviazaný a este neviem aký.
Je to individuálne, čo platí na 10 báb,nemusí platiť na dalších 20 iních báb.
Vždy sa budeš nejakej páčiť a niektorú nemusíš absolutne zaujať.Napriklad pozdravíš nejaku babu typickou otázkou, Ahoj ako sa voláš? a ona bud sa usmeje a odpovie ti,alebo sa divne na teba pozrie a odíde.
Treba stále skúšať,hovorí sa že láska si ťa nájde zrovna vtedy,ked ju nebudeš čakať,ale zase ani to nemusí platiť.
Neni az taký problem babu zbaliť,len problem je v tom ze tá baba nemusí k tebe pasovať vies? Alebo aj najdes to dievča ktoré tak velmi chceš a nakoniec zistíš že nemusí byt z tvojho mesta a ze je tu na prázdninách a nakoniec býva od teba 250 km alebo,moze byt vážne chorá,moze mat zlé rodinné zázemie(uz som to zazil),...tak ako hovorím problem neni zbaliť a chodiť s nejakou babou,len si vopred poloz otázku, ci vobec budes šťastný prinej.
Každý má iné šťastie,iné hodnoty,iné prednosti,zručnosti,...je to problem v sebe nájsť a vypilovať nedostatky,tiež viem o tom svoje.
Ako ti radia niektori, mozes sa stat metrosom, ktory zbali aspon kazdu druhu, ale ak chces vztah, tak je to na nic, lebo nebudes sam sebou a treba si polozit otazku, ci budes stastny, pokial nebudes sam sebou a budes sa hrat na niekoho len preto, aby si nejaku nabalil, ktoru casom omrzis a posle ta k vode 
Nechapem tie rady typu "stan sa niekym inym"
Nechapem tie rady typu "stan sa niekym inym"
faker112 - tak kamo, predpokladám že si ešte ani žiadnu frajerku nemal, takže ti to ešte asi trochu potrvá, kým sa naučíš ako ísť na baby...a keby si sa jedného dňa k tomu dopracoval, tak je pravdepodobne že ti to na prvýkrát hneď nevyjde, lebo si ešte neni v tom zbehlý a musíš niektoré fakty zažiť na vlastnej koži a sám prísť na to a naučiť sa rozprávať a ako zapôsobiť na baby. Môžeš si ale prečítať niektoré rady na internete alebo aj tu na hojku môžeš vyhľadať nejaké témy tomu podobné a pozrieť rady starších a skúsenejších aby si predišiel tomu, aby si nebol pri nejakej hneď prvej babe totálny truľo (prepač za výraz
), lebo baby to hneď vycítia a začnú sa po tebe voziť. Čo sa týka internetového zoznamovania - neodporúčam. Dôležitý je ako prvý očný kontakt, reálny svet, nie virtuálny. To môže nasledovať až potom, keď sa už poznáte. Môžeš pripadať nejakej babe na internete sympatický, či už štýlom písania, záľuby, názory, alebo aj fotografia (fotografia často skresľuje), a v reálnom svete nemusíš byť danej osobe vôbec taký sympatický, aký si vyzeral na internete a môžeš byť potom z toho aj dosť sklamaný a ako začiatočník ešte o to viac. Ak zažiješ prvé sklamania, nič sa nedeje, život ide ďalej. Nebuď nedočkavý, ak sa máš stretnúť s nejakou osobou, tak sa stretneš, len sa musíš pohybovať medzi ľuďmi v nejakej spoločnosti čo ťa aj baví a nesedieť doma a rozmýšľať a čakať, lebo žiadna baba za tebou nepríde či nechceš s ňou chodiť. A to je vo všetkom tak, nielen vo vzťahoch. Ďalej neviem čo by som mohol povedať
Proste sa nauč (aj prostredníctvom internetu) ako sa rozprávať s babami a ako sa vyvarovať istým veciam, ale zase netreba robiť z toho nejakú drámu, len kľud a nezľaknúť sa nejakej baby, ony nahryznú (nemali by
), a pohybuj sa medzi ľuďmi, nech ťa zoznamujú tvoji kamaráti s ich kamarátkami, potom ich kamarátky ich kamarátky, atď atď a dostaneš sa k ľuďom (dievčatám)
A až potom ak Ti nebude niečo jasné, alebo sa stretneš s niečim, čo nebudeš vedieť, tak potom sa pýtaj 
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Emmpuma pravdu nesil to .. ako sa mi už X krát potvrdilo aj pre takých ,,truľov,, chalanov je dáka baba poznám vela ludi co mas pocit ze by si o nich neoprel nik ani zaje*any bicykel od blata a o niečo neskor len slitas co ma pri sebe proste láska nieje slepá láska je retardovaná takze neplač do vankusa a hlavne neseď doma za PC 24 h ale chod von za pc nikoho nenajdes. a to ze más 20a este si nezasunul tak si to odvovodni tým ze cakas na tu pravu ....
a hlavne treba skusat skusat skusat aj na teba sa raz usmeje stastie v podobe zeny ... ale ak po dlhsej dobe nic tak sa na to vy*er a stan sa mníchom