Vzťah bez fyzického zblíženia
Re: Vzťah bez fyzického zblíženia
Porozpravaj sa s nou o tom, ze ako to bude brat po svadbe, ze ako si to predstavuje potom. Ci bude tomu otvorena alebo bude sex len kym sa budete snazit o deti. Potom je na tebe, podla toho co ti povie, ci vydrzis a pockas s rizikom, ze to mozno v posteli nebude fungovat alebo si budes hladat partnerku, ktora ma rovnaky nazor na tuto vec. Ludia sa rozchadzaju aj pre vacsie nezmysly. Ale chapem ta, ked ju milujes tak je tazke ju nechat "len" kvoli tomu, ze nechce sex. Je to tazke rozhodnutie.
Ja som s jednou chodil vyse pol roka, nebola nabozensky zalozena a ziadny sex napriek tomu nebol. Proste sa hanbila a tvrdila, ze je to na nu este skoro. Tiez bola panna. A ked si tak vezmes, ze kopa ludi ma sex uz po par tyzdnoch (dnoch) vztahu, tak polrok je tiez riadna doba a ja som to uz dost chcel skusit, no ona chcela este cakat. Nakoniec nic nebolo, lebo sme sa rozisli kvoli inej veci.
Ja som s jednou chodil vyse pol roka, nebola nabozensky zalozena a ziadny sex napriek tomu nebol. Proste sa hanbila a tvrdila, ze je to na nu este skoro. Tiez bola panna. A ked si tak vezmes, ze kopa ludi ma sex uz po par tyzdnoch (dnoch) vztahu, tak polrok je tiez riadna doba a ja som to uz dost chcel skusit, no ona chcela este cakat. Nakoniec nic nebolo, lebo sme sa rozisli kvoli inej veci.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ivo1001: to ze mu nieco povie, slubi neznamena ze to dodrzi a ten sex po svadbe bude. prvykrat ju to bude bolet, druhykrat sa jej to nebude pacit a chlapec skoncil lebo jej "pocity" zmenili a ona to teraz "citi" inak ..dalsia vec, zobrat si niekoho s tym ze co ked bude antitalent na sex, co potom?
-
TommyHot
Addict
Presne, hlavne ked tam nie je ani minimalna davka erotiky. Ja som nemal problem s mojimi byvalymi mat prvy sex az po 10 mesiacoch, resp po roku, pretoze sme robili vsetko ostatne. Ale ak by som svoju priatelku ani nahu nevidel, asi by som hladal inde a to vobec nie som z tych, co podvadzaju.t0m4s3 napísal:Naopak, este viac. mas akurat tak dobry nabeh k nevere, pretoze s plnymi gulkami to dlho nevydrzis.
alebo bude chciet tolko deti kolko sa podari, lebo mu na 90% po prvom/druhom dietati nebude tolerovat ochranu. to aby si autor nasiel velmi dobry job, aby to cele ufinancovalHellboy248 napísal:ked je takato pred svadbou, po svadbe myslis ze bude zrazu nejaka nymfa alebo extra sexualne aktivna? nemas mat preco mat zly pocit, sak zit v celibate a honit si cely zivot je chore
-
Hellboy248
Guru wannabe
viac by som sa bal omší na ktore bude muset chodit, kostol bude vidiet castejsie ako holu manzelkujackb napísal: alebo bude chciet tolko deti kolko sa podari, lebo mu na 90% po prvom/druhom dietati nebude tolerovat ochranu. to aby si autor nasiel velmi dobry job, aby to cele ufinancoval
moze ist za organ a mimo dohladu si citat v telefone, alebo inak tu hodku prezit. skor je sanca, ze pred svadbou ho knaz bude oslovovat "neveriaci"Hellboy248 napísal:
viac by som sa bal omší na ktore bude muset chodit, kostol bude vidiet castejsie ako holu manzelku
-
Hellboy248
Guru wannabe
jackb: on by mal tolerovat jej kostol a ona nebude tolerovat sex ..tak to vidim
Problém vyriešený. Super vec.
-
qwerty-xyz
mal som jednu taku babu co bola nabozensky zalozena, panna uz nebola, lebo byvaly mal dobre BMW (to ocividne robi dojem aj na katolicky, ktore maju doma kriz na kazdych dverach spredu aj zozadu .... ) rozisli sme sa, a aj som to tu kdesi davno pisal, .... odporucanie? nikdy nikdy nikdy v zivote podobnu babu.
zbav sa jej cim skor tym lepsie... ja by som od takej usiel ako v tomto videu ...
zbav sa jej cim skor tym lepsie... ja by som od takej usiel ako v tomto videu ...
este by ma zaujimalo, ci si ty panic? Ak si uz mal sex, tak na dalsi do svadby urcite cakat nechces. Ona je nadopovana desatorom, zrejme za to moze vychova. Ale dnes to nie je ako za cias jej rodicov, ked po prvom sexe po pol rocnom vztahu zena ostala tehotna a pre pokoj v rodine bola svadba skor ako to bolo poznat... Dnes nedostanes staromladenecku dan a ani druztevny byt, na vsetko treba poctivo makat a na manzelstvo vacsinou ostava cas az neskor a neviem si predstavit 30 rocnych panicov a panny, ktore takmer polku svojho zivota maju byt odkazani na presvedcenie, ze zo vsetkych zivych organizmov na tejto planete schopnych reprodukcie, jedine clovek potrebuje pozehnanie od boha, aby mohol tr*kat
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
v momente by som to ukoncil, lepsie povedane uz by bolo davno po vztahu...
inak to ze ta sekta dokaze vymyvat ludom mozog je zname uz par storoci ale toto je extrem...
inak to ze ta sekta dokaze vymyvat ludom mozog je zname uz par storoci ale toto je extrem...
ArkanoviTigrovi - Nieje to az taky extrem. Silno veriaca osoba je proste tak vychovana. Ale ako uz bolo spominane, dnes sa nikto do svadby nehrnie po rocnom vztahu. Za cias nasich otcov sa zenilo po pol rocnom vztahu, kludne aj skor (byvali kolega po 2 tyzdnoch a su stastny 30 rokov). Cize toto cirkevne pravidlo je uplne nerealne kvoli dobe.
Ja by som dal ale hned ruky prec uz len zo samotneho faktu ze je silno veriaca. Nejaka normalne veriaca este v poho. Pri predstave ze by mna a decka stale tlacila do kostola je uplne desiva. A to mozem menovat kopec dalsich nevyhod.
Ale inac suhlasim aj s dalsimi vecami co tu uz boli spomenute ako nevidel si ju nahu, sex vobec nebude akceptovat (len reprodukcia) cize vobec ziadna antikoncepcia, nic.
Ja by som dal ale hned ruky prec uz len zo samotneho faktu ze je silno veriaca. Nejaka normalne veriaca este v poho. Pri predstave ze by mna a decka stale tlacila do kostola je uplne desiva. A to mozem menovat kopec dalsich nevyhod.
Ale inac suhlasim aj s dalsimi vecami co tu uz boli spomenute ako nevidel si ju nahu, sex vobec nebude akceptovat (len reprodukcia) cize vobec ziadna antikoncepcia, nic.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
wladas, poznam silno veriace co travili vsetok cas v kostole nejakym nacvicovanim piesni a podobne, vynechali 2 omse do roka,
jedna napr ucila sestru nabozenstvo ale pravidlo sex az po svadbe nedodrziavali... ono je to podla mna takmer nemozne, i ked ako tu vidim aj take sa najdu...
jedna napr ucila sestru nabozenstvo ale pravidlo sex az po svadbe nedodrziavali... ono je to podla mna takmer nemozne, i ked ako tu vidim aj take sa najdu...
-
Hellboy248
Guru wannabe
treba si to ocheckovat, zobrat na tyzden niekde na chatu alebo ku sebe nastahovat ..celkovo uvidis spravanie, chovanie, zvyky (dobre ci zle) a uvidis ..ked sa bude modlit rano naobed vecer pri posteli jak moj dedo tak ta holka je uz otrokom svojej viery
-
qwerty-xyz
preco by mal takyto chlap byt s takouto zenou ? je na svete X dalsich zien ktore beru sex ano normalnu cinnost, a este budu moznoze aj krajsie a lepsie, ... tak preco to nevyuzit a srat saa s takouto tu ? ....
-
drop
Medium Star
velmi dobry napadHellboy248 napísal:treba si to ocheckovat, zobrat na tyzden niekde na chatu alebo ku sebe nastahovat ..celkovo uvidis spravanie, chovanie, zvyky (dobre ci zle) a uvidis ..ked sa bude modlit rano naobed vecer pri posteli jak moj dedo tak ta holka je uz otrokom svojej viery
-
Bushido
Medium Professional
Ani moja frajerka by sa nevydala za nikoho s kým by najskôr nespala 
Inac vobec sa necudujem ze ma uz 27. Ak sa nad nou nezlutuje zakladatel temy tak je vysoko pravdepodobne ze neposkrvnenost si zobere do staroby.
Paulie, na tvojom mieste by som počkal ešte týždeň dva, s tým, že počas tejto doby by som sa pokúsil vytvoriť čo najviac šancí na sex. Pozri nemáš čo stratiť, tak vydrž ešte pár dní a daj do toho maximum. Ak neuspeješ - rozchod, urobil si čo bolo v tvojich silách, nevzdal si to len tak, no ty máš inú predstavu o vzťahu. Ak uspeješ paráda! Tá možnosť tu je a dva týždne nie sú večnosť...
čoo??? sranduješ? to má 2týždne jej krúžiť s cicíkom okolo očí,to bude mať už len super pocit ak sa spolu vyspia
velmi rýchlo ho to jednak prejde a žena ho bude len obviňovať že ju zviedol ako belzebub a neviem čo
ak to nemajú mať spontánne (obaja to chcú) treba sa na to ....
silne veriaci lúbiť mõžu ale milovať mōžu len boha atď myslím že slová milujem ťa by si od nej nemal počut´
čo sa týka sexu od mala jej bolo vsugerované že to má byť po svadbe ten muž čo nepočká za to nestál bude ťa brať ako
odpadlíka a určite sa z toho rozchodu nepokadí od lútosti a sex si tým u nej nevydobyješ
velmi rýchlo ho to jednak prejde a žena ho bude len obviňovať že ju zviedol ako belzebub a neviem čo
ak to nemajú mať spontánne (obaja to chcú) treba sa na to ....
silne veriaci lúbiť mõžu ale milovať mōžu len boha atď myslím že slová milujem ťa by si od nej nemal počut´
čo sa týka sexu od mala jej bolo vsugerované že to má byť po svadbe ten muž čo nepočká za to nestál bude ťa brať ako
odpadlíka a určite sa z toho rozchodu nepokadí od lútosti a sex si tým u nej nevydobyješ