Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
-
lekoklatik
VIP
Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
Takze tu mame prvy teaser, ktory je udajne komplet robeny v engine hry (kto videl MGS5, vie ze to kludne moze byt).
Teaser sa mi vobec, ale absolutne nepaci a je to podla mna na rychlo zbuchana sracka aby sme vedeli ze je tu aj PES2014.
Ja sa kazdopadne tesim a som zvedavy na E3, kde by sa Konami s novym psom mali prezentovat.
Takze ako som spominal, bude to prave Kojimov Fox Engine ktory proste na prezentacke Konami MGS5 vyzeral jednoducho uzasne a asi som nebol som co som si myslel ze je to hra na PS4.
Noviniek chcu chalani do noveho PES pridat vela a ako sme fanusici tejto serie uz zvyknuti, jednoznacne sa Konami snazi o realicticnost este viac realistickejsie ako som zvyknuti z predoslich rocnikov.
Velmi chcu chalani z Konami dosiahnut realistickych pohybov spracovania lopty tym ze sa stretneme s tarbavostou/sikonvostou hracov na zaklade rozlozenia vahy tela a inych realistickych pohybov a mnoho ineho.
Taktiez sa pripajaju atributy psychiky hracov z roznych pohladov a moznosti tuto psychiku zvysit/znizit, etc..
Vyzera to vsetko velmi zaujimavo v takejto textovej forme takze uvidime ako sa to chalanom podari (zatial vzdy dodrzali vacsinu).
Hra ma prist este tento rok na PC, Xbox360, PS3 a dokonca aj na Vitu
a viac info najdete napr. na tiscali - http://games.tiscali.cz/preview/fotbalo ... gine-63025
- https://www.konami-pes2013.com/en/2013/ ... ccer-2014/ -
Teaser sa mi vobec, ale absolutne nepaci a je to podla mna na rychlo zbuchana sracka aby sme vedeli ze je tu aj PES2014.
Ja sa kazdopadne tesim a som zvedavy na E3, kde by sa Konami s novym psom mali prezentovat.
Takze ako som spominal, bude to prave Kojimov Fox Engine ktory proste na prezentacke Konami MGS5 vyzeral jednoducho uzasne a asi som nebol som co som si myslel ze je to hra na PS4.
Noviniek chcu chalani do noveho PES pridat vela a ako sme fanusici tejto serie uz zvyknuti, jednoznacne sa Konami snazi o realicticnost este viac realistickejsie ako som zvyknuti z predoslich rocnikov.
Velmi chcu chalani z Konami dosiahnut realistickych pohybov spracovania lopty tym ze sa stretneme s tarbavostou/sikonvostou hracov na zaklade rozlozenia vahy tela a inych realistickych pohybov a mnoho ineho.
Taktiez sa pripajaju atributy psychiky hracov z roznych pohladov a moznosti tuto psychiku zvysit/znizit, etc..
Vyzera to vsetko velmi zaujimavo v takejto textovej forme takze uvidime ako sa to chalanom podari (zatial vzdy dodrzali vacsinu).
Hra ma prist este tento rok na PC, Xbox360, PS3 a dokonca aj na Vitu
a viac info najdete napr. na tiscali - http://games.tiscali.cz/preview/fotbalo ... gine-63025
- https://www.konami-pes2013.com/en/2013/ ... ccer-2014/ -
Re: Pro Evolution Soccer 2014 [ PES2014 ]
Fans vyzerali slušne uvidíme ako to dopadne a hlavne či sa bude dať stále modovať a upravovať ligy
-
lekoklatik
VIP
Nove info v prvom prispevku. Uz sa to pomalicky zacina formovat. E3 to doplni a podla mna dorazi do vysin 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pes 14 vyzerá horšie ako fifa 10. Nechápem prečo tú sračku ešte robia.. Fifa ho už dávno prekonala na všetkých platformách.
-
lekoklatik
VIP
A Behind the scenes video pre PES 2014.
FOX engine urobi pravdepodobne dost a ako chalan hovori, teraz uz v podstate nie su limitovani.
Tak nateseny cakam
FOX engine urobi pravdepodobne dost a ako chalan hovori, teraz uz v podstate nie su limitovani.
Tak nateseny cakam
keby len nakupili licencie na normalne ligy
ale urcite si to zahram
vyzera to dobre
-
lekoklatik
VIP
Nuz to ma podchytene EA, tam sa uz podla mna ani neda sa dohadovat. Mne osobne to nikdy neprekazalo.
Editor teamov je dostupny po vsetkych strankach, tak nie je problem svoj oblubeny team vytunit
Editor teamov je dostupny po vsetkych strankach, tak nie je problem svoj oblubeny team vytunit
-
Ryan Giggs
VIP
Ešte si to nehral a už presne vieš že to bude horšie. WTF?MichalkoOo napísal:pes 14 vyzerá horšie ako fifa 10. Nechápem prečo tú sračku ešte robia.. Fifa ho už dávno prekonala na všetkých platformách.
Ano, Fifa prekonala PES vo všetkom, okrem takej "nepodstatnej" maličkosti ako je hrateľnosť. Fifa je stale to čo bola, načančana superzabavna arkada, PES je ale čo sa hrateľnosti tyka podstatne realnejši (na PC, na inych platformach neviem).
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Videl som ako to vyzerá na videách.. Hrateľnosť PES mi nesedí, FIFA ju má lepšiu už pekne dlho 
-
Ryan Giggs
VIP
Vidieť na videach a realne hrať su 2 rozlične veci.
Nema lepšiu. Ma ju zabavnejšiu, nie realnejšiu to su tiež rozdielne veci.
Nema lepšiu. Ma ju zabavnejšiu, nie realnejšiu to su tiež rozdielne veci.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ako som už niekde spomínal, PES na mňa pôsobí ako lacný čínsky druholigový futbal. Oveľa radšej mám FIFU
-
Ryan Giggs
VIP
Ono to treba aj vedieť hrať...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nevidím na tom nič ťažké.. 
-
lekoklatik
VIP
Gamescom PES 2014 Trailer
+ nejake dodatkove info https://www.konami-pes2013.com/en/2013/ ... unity-day/
@Ryan: uplne ignoruj. Niekto jednoducho hra fifu, niekto psa. Niekto je toleratny, niekto zas nie, Michal sa starie uplne do vsetkeho, staci ho ignorovat
+ nejake dodatkove info https://www.konami-pes2013.com/en/2013/ ... unity-day/
@Ryan: uplne ignoruj. Niekto jednoducho hra fifu, niekto psa. Niekto je toleratny, niekto zas nie, Michal sa starie uplne do vsetkeho, staci ho ignorovat
-
Ryan Giggs
VIP
Ocividne na tom tazke je, ked tvrdis co tvrdis. Ja mam na to dovolim si tvrdit objektivnejsi pohlad, hram totizto oboje na striedacku, tak to mam oboje "nahrane". Nie ako PES ci FIFA hatery, nepatrim ani k jednej grupe. Takych pozname, chvilu pohraju konkurenciu (ak vobec), a uz z principu sa vratia k tomu svojmu a budu obhajovat do krvi aj keby to druhe bolo milionkrat lepsie. A k tomu ze niekto ide hodnotit hru podla videa, sa ani nevyjadrujem. Viac mi netreba aby som si o takom jedincovi urobil nazor. To hovori samo za seba...
Pokial sa chcem zabavit, hram fifu. A rad. Ak si ale chcem naozaj zahrat futbal, tak na to je PES podstatne lepsi. Mimochodom na tom sa zhoduje aj vacsina recenzii. A takisto mi to potvrdili aj viaceri FIFA fan, ktori maju aspon stipku objektivity.
Pokial sa chcem zabavit, hram fifu. A rad. Ak si ale chcem naozaj zahrat futbal, tak na to je PES podstatne lepsi. Mimochodom na tom sa zhoduje aj vacsina recenzii. A takisto mi to potvrdili aj viaceri FIFA fan, ktori maju aspon stipku objektivity.
... a aspon stipku rozumu. Presne ako pises, PES ma ovela blizsie ku skutocnemu futbalovemu zazitku, naopak FIFA je zabavna (a arkadova), a v podstate ju za chvilu dokaze hrat kazdy. Neviem si predstavit vybrat na party PES a ze ideme hrat, nikto by hned nechapal. Pri FIFA je to ine.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nie som fanúšik série "FIFA", nekúpil som si ju od 12stky a pravdepodobne už ani viac nekúpim kým nedostane zásadné vylepšenie ale PES na mňa reálne nepôsobí.. Ale je to každého vec ktoré sa mu viac páči a už to viac nebudem riešiťRyan Giggs napísal:Ocividne na tom tazke je, ked tvrdis co tvrdis. Ja mam na to dovolim si tvrdit objektivnejsi pohlad, hram totizto oboje na striedacku, tak to mam oboje "nahrane". Nie ako PES ci FIFA hatery, nepatrim ani k jednej grupe. Takych pozname, chvilu pohraju konkurenciu (ak vobec), a uz z principu sa vratia k tomu svojmu a budu obhajovat do krvi aj keby to druhe bolo milionkrat lepsie. A k tomu ze niekto ide hodnotit hru podla videa, sa ani nevyjadrujem. Viac mi netreba aby som si o takom jedincovi urobil nazor. To hovori samo za seba...
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Fifu 12/13 si si nekúpil, PES 14 si ešte nehral, ale skúseností s nimi máš na rozdávanie. Prispievaš už v podstate do každého druhého topicku aj napriek tomu že o danej veci hovno vieš...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zle som sa vyjadril, FIFU 12 som ešte kúpil. FIFU 13 som hral na xboxe a PC demo, skúseností s ňou mám dosť. 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Fajn, smerodajný je posledný ročník...v 13ke som si odohral cez 6000 online zápasov + posledné cca 4 mesiace si rád zahrám na striedačku aj PES 13, takže mám zhruba rovnaký názor ako Ryan. Ty očividne nemáš o posledných ročníkoch ani páru a zadrbeš to tým, že hodnotíš ročník ktorý ešte nevyšiel.
// ale to je jedno...ty tu budeš ajtak pobehovať a naháňať ďalšie príspevky, aby si bol "kúúl"...
// ale to je jedno...ty tu budeš ajtak pobehovať a naháňať ďalšie príspevky, aby si bol "kúúl"...