integracia paypal e-shop

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ravanelli
Light Expert
Light Expert

integracia paypal e-shop

Príspevok od používateľa ravanelli »

Ahojte,

na webe je plno materialov a tutorialov, na developer.paypal.com je tiez vela dokumentacie, ale viete ma prosim niekto spravne nasmerovat?
rad by som do shopu integroval platbu za viacero poloziek vlozenych do kosika - nejedna sa teda o express checkout resp. ani o platbu cez nejaky iny paypal button,
rad by som v poslednom kroku objednavky pri potvrdeni poskadal nejaku URL adresu ako to byva zvykom pri platbach cez platobne terminaly bank a takto presmeroval brower zakaznika na paypal, kde vykona platbu a potom ho vrati spat na zadanu navratovu URL na e-shop, pricom sa vrati success alebo fail (resp. nieco obdobne)
na strankach paypalu su spominane okrem ineho classic API a nejake nove rest API zrejme v beta verzii, viete mi pls niekto po lopate napisat co pouzit lebo som z toho popleteny
pripadne ak mate niekto s implemetaciou skusenosti, viete poskytnut nejaky pouzitelny kod?
patrik609
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: integracia paypal e-shop

Príspevok od používateľa patrik609 »

spus premiumpress, tam je template zvana shoppress, mas tam nejakych 20 typov checkoutov. Paypal je jeden z nich. Nic netreba programovat, uplna pohoda, plus automaticke kreovanie faktur.

najweb.net - tu si pozri ako funguje checkou system na tej template.
ravanelli
Light Expert
Light Expert

Re: integracia paypal e-shop

Príspevok od používateľa ravanelli »

vdaka, som to uz medzicasom vyriesil
Napísať odpoveď