Dakujem.
stredna škola
stredna škola
Zdravim tak neviem či som sa rozhodol spravne a či mam ostať na škole problem je že sa mi nechce dochadzať do druheho mesta cesta je asi takych 45min je to škola polytechnicka odbor informačne a sieťove vyučije sa tam niečo s cisco pocket tracer velmi ma to tam nebavi tak neviem či nemam prestupiť na školu tu v Snine a chodiť tam na technicke lýceum to je tiež niečo podobne Poradte
Dakujem.
Dakujem.
Re: stredna škola
cisco packet tracer
nie pocket
Tá polytechnická je asi v Humennom, čo? Zbytočne, veľa sa tam toho nenaučíš, jednoznačne prestup do Sniny na priemyslovku (alebo rovno na gymnázium).
Jj takže prestupiť fakt porad lebo jedny hovoria tak druhy tak
a mna nebavi rano vstavať o 5:40 a prichadzať domov o 4 pol 4 -.- a podla mna to čo by som sa naučil na strednej by som sa naučil aj na vysokej za 1 rok či?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie, s takýmto prístupom že sa ti nechce chodiť o štvrtej domov by si sa to na výške za rok nenaučil
ale mne nejde velmi oto ale pridem domov a som unaveny jak ho*ado a nechce sa mi nič až po takej hodinke a ked budem na vyške a na internate tak to už bude o niečom inom Otazka je vyplati sa mi ta škola ? možem to dohnať na vyške kamarat hovori že ak tam nepojdem tak zo mna IT-čkar nebude že moja buducnosť je v keli je to pravda? 
-
Mek
Addict
Ak ta IT nebavi, tak rovno chod studovat nejaky prepotrebny odbor, kde studuju buduci klienti uradu prace.
-
Hellboy248
Guru wannabe
definuj "prepotrebny" odborMek napísal:Ak ta IT nebavi, tak rovno chod studovat nejaky prepotrebny odbor, kde studuju buduci klienti uradu prace.
mna bavi kebyže to bolo v našom meste nevaham ale ,,, proste stale nezodpovedana otazka,, doženiem to na Vyške ak nepojdem na tu strednu da sa to? či nie?
ja tak vstávam/prichádzam domov pravidelne a chodím na školu 4km od domova,takže podľa mňa sa nemáš načo sťažovať
staaaale nezodpovedana otazka,, doženiem to na Vyške ak nepojdem na tu strednu da sa to? či nie?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
lol a co chces pocut ?
ved sa uc a zvladnes vsetko
tvl nikto tu neodpovie na otazku
,, chcem počuť že či to doženiem na vyške či mi treba isť na tu strednu či nie su tam dosť namysleny a otravny spolužiaci na premke by som mal kamaratov atd ..
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
a co ches akoze pocut ?? co si myslis ze na inej strednej sa to naucia za teba alebo ze prestupis tak budes automaticky viac vediet??
Pokojne prestup na SPŠ, viem o niekoľkých absolventoch, ktorí vyštudovali informatiku (aj keď, povedzme si úprimne, informa na sninskej premke je na chabej úrovni). Ono to ale stále záleží len na tebe, či sa tomu programovaniu budeš venovať aj vo svojom voľnom čase, alebo to budeš brať LEN ako predmet v škole, na ktorý budeš chodiť s nechuťou..
určite sa budem tomu venovať aj vo volnom čase
tak asi prestupim uvidim ešte 
Teraz si prvák na strednej?
jj na strednej .D
to mas jedno, nemyslim si ze ti akakolvek stredna skola nejak vyrazne viac pomoze na vyske... ja som cisco packet tracer nikdy nevidel ani neviem co to je (mozem len dedukovat z nazvu) a vystudoval som VS
no to bude asi tym ze som si nedaval predmety zo sieti.
skor by ti na zaciatku pomohla lepsia matematika/fyzika/elektrotechnika zalezi na aku skolu chces ist lebo na takychto predmetoch sa zvykne vyhadzovat v prvom rocniku...
ale nakoniec je jedno aku budes alebo nebudes mat skolu ... vsetko zalezi len od tvojich schopnosti a pristupu. pre slovenske skolstvo to plati este viac, lebo povedzme si uprimne, uroven nasho skolstva je velmi slaba
skor by ti na zaciatku pomohla lepsia matematika/fyzika/elektrotechnika zalezi na aku skolu chces ist lebo na takychto predmetoch sa zvykne vyhadzovat v prvom rocniku...
ale nakoniec je jedno aku budes alebo nebudes mat skolu ... vsetko zalezi len od tvojich schopnosti a pristupu. pre slovenske skolstvo to plati este viac, lebo povedzme si uprimne, uroven nasho skolstva je velmi slaba