zdravim... chcem sa spytat ako funguje takyto typ repraku? dal by sa napojit priamo na radio a hralo by to, alebo do neho idu iba nejake signaly?
http://www.proaudio.sk/img_prod/monacor ... duktor.jpg
tlakovy reproduktor
-
Ryan Giggs
VIP
Re: tlakovy reproduktor
Tak ako každy pasivny reproduktor, potrebuješ zosilovač. Navyše neviem kam by si to pripojil, radia nezvyknu mať žiaden vystup. A v neposlednom rade, take horny su vyškove, resp. maximalne "stredovyškove", takže na posluch hudby su nevhodne, kedže to nie je širokopasmove (nezahra to žiadne spodne tony).
Take repro sa použiva tak maximalne ako nejaky rozhlas (napr. obecny rozhlas na stlpoch) na hovorene slovo či sirena. Použiva sa sice aj v hifi reprakoch, ale vo viacpasmovych bedniach ako vyškač, nie ako samostatny širokopasmovy reprak. Ale nie za 8 eur ako ten Monacor.
Take repro sa použiva tak maximalne ako nejaky rozhlas (napr. obecny rozhlas na stlpoch) na hovorene slovo či sirena. Použiva sa sice aj v hifi reprakoch, ale vo viacpasmovych bedniach ako vyškač, nie ako samostatny širokopasmovy reprak. Ale nie za 8 eur ako ten Monacor.
nemyslel som konkretne ten, ale ilustracne ze aky reprak myslim.. no ja to chcem vlastne zozadu pripojit na radio... ako ma ja neviem lavy kanal napriklad.. lavy predny... a ze by som pustil zvuk sireny tak by to hralo nie?
-
Ryan Giggs
VIP
To je jedno či to bude presne ten alebo iny. To su všetko "vyškače". Otazka je kam to chceš pripojiť (daj model radia) a takisto pochybujem že to radio utiahne.