Zdravim...potreboval by som poradit ohladom vyhod alebo nevyhod toho co sa chcem opytat.
Mam monitor samsung 22 palcov ale uz sa mi zda maly...chcel by som 3D aby som si mohol zahrat aj hru v 3D trebars crysis 2...
ale...
Rozmyslam na tymito variantami:
1, 3D monitor 27 palcov...dobre pre filmy,velky...ale PC mi 3D hru asi na takomto velkom monitore nepotiahne plynule.
2, 3D monitor 23/23,5 palcov...3D hry mi zrejme isli dobre...ale o jeden palec vacsi monitor to je nic moc to sa ani neoplati
Dalsia moznost by bola kupit 3D monitor 24 palcov ale preferujem LG a samsung a taky monitor do 300e som nenasiel
Viem ze niekomu sa zda 3D zbytocnost ale to je kazdeho subjektivny nazor skor ma zaujima co by ste zvolili vy a preco
Moja zostava:
Intel I5 3570 3.40ghz
nVidia GTX 660ti 2GB
Doska: Z77A-GD65
RAM: 8GB
dik za rady
3D Monitor
Re: 3D Monitor
Naštuduj si pojmy rozlíšenie a uhlopriečka... 27" monitor má rovnaké rozlíšenie ako 24" (ak sa bavíme o 3D monitoroch, tie nemávajú menšie rozlíšenie). Rozdiel medzi nimi sú väčšie pixely.
To znamená, že počítač nezaťažíš o nič viac s 27" FullHD ako s 24" FullHD
To znamená, že počítač nezaťažíš o nič viac s 27" FullHD ako s 24" FullHD
Re: 3D Monitor
ano vdaka za opravu niesom v tom taky zbehly ale zle som sa vyjadril...skor som mal na mysli ci samotna obrazovka ked je vacsia ci to ma nejaky vplyv ale ide cisto len o to rozlisenie...je jasne ze napr. hra mi neda vacsie rozlisenie ake moze dat tak isto ako monitor neda vacsie