Nemame spolocne zaluby. Ma to vyznam ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Nemame spolocne zaluby. Ma to vyznam ?

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja s mojou frajerkou sme absolutne odlisne typy. Ona chce cestovat, ja nie. Ona peniaze utraca, ja setrim, pocuva sladaky, ja techno, ma milion kamaratov, ja si ludi musim otukat a preto udrzujem vztahy len s hrstkou z nich. Ja som perfekcionista, ona lahostajna k istym veciam. Jedine, co mame spolocne je asi nic. A sme spolu 6 rokov, i ked teraz to trosku skripe. Trosku dost, pretoze si zacala uvedomovat (vraj :/ ) ze nemame nic spolocne, preto tieto zaluby absolvuje s kamaratmi ( vraj :/ ). Chce ma menit - viac chodit do spolocnosti, viac tancovat, spoznavat novych ludi. Ja to nemam za potreby a pravdupovediac mi to lezie na nervy...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

energy00, tak na tento vyvoj som teda velmi zvedavy. Lebo toto je zvlastny extrem, ale zaroven aj velky paradox - 6 rokov takto fungovat - asi sa musite mat radi, ako kone. :) Tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

energy00 napísal:sme spolu 6 rokov
ste spolu 6 rokov a v druhej teme pises, ze pred piatimi si zacal po baroch oslovovat zenske. to je dost divna zaluba po prvom roku vztahu
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Cele je to o tom najst cloveka ktory sa snazi zdielat a tolerovat tvoje zaluby tak ako ty jeho,individuality pritahuju na partnerovi/ke ak by ste boli vo vsetkom rovnaky,preslo by vas to ovela rychlejsie,musis si s nou sadnut a porozpravat sa,podla toho zistis ci ten vas vztah sa este da zachranit,som podobny ako ty,ludi nemusim,von chodim malo,ale musis zatat zuby a prinutit sa ak ju lubis nieje co riesit
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

spolocne zaluby si treba vybudovat, je to tiez sucast procesu budovania vztahu... cakat, ze narazis na ulici na hotovu babu, ktora ti vyhovuje po povahovej, intimnej stranke a este budete mat z nicoho nic spolocne zaujmy, to by si ju musel spoznat pri vykone svojich konickov, alebo mat z pekla stastie. Treba vyskusat rozne veci a zistit, co bavi oboch... Citanie knih je dobre, ked mas chvilu sam pre seba, ale neviem si predstavit, ze si s priatelkou sadneme, kazdy si otvori knihu a budeme mat "konicek". Ja mam s priatelkou konicka na kazde rocne obdobie... bedminton, plavanie, lyzovanie, bicykel, samozrejme rekreacne, lebo ked si chcem napr. zamakat, totalne sa znicit, tak nepojdem na bike s nou... Alebo po veceroch pozeranie filmov, obcas si urobime romantiku, vecera, sviecky, spolocny kupel, obcas wellnes, semtam bar s kamosmi, alebo chatovacka, grilovacka... Podstatne je zacat, navrhnut, naplanovat, skusit... mozno sa jej nieco z toho zapaci
energy00
King
King

M142 napísal: ste spolu 6 rokov a v druhej teme pises, ze pred piatimi si zacal po baroch oslovovat zenske. to je dost divna zaluba po prvom roku vztahu
V inej teme som to spomenul obrazne, no ak ti to neda, tak to bolo este pred zaciatkom vztahu ;)
Co je zle na oslovovani ludi ? Ked poznas hranicu, tak si myslim, ze je to normalna vec, aj ked mas vztah. Alebo je to u teba tak, ze si najdes babu, klapky na oci a bavim sa len s kym mi dovoli ? To je na zamyslenie...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nie som prehnane ziarlivy, ale keby moja len tak "oslovovala chlapov v bare" tak sa nad tym aspon chvilku zamyslim. Co ty?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

asi tak. kebyze mam prave vztah, tak komunikujem s ludmi ako vzdy, nebranil by som sa novym znamostiam, ale urcite by som neoslovoval nejake dievcata v baroch na zaklade toho, ze su mi sympaticke a to iste by som ocakaval aj od partnerky.
energy00
King
King

Nehovorim o oslovovani sympatickych dievcat, ale druhych ludi - rozumej prides ku kamaratovi, ktory sedi niekde v bare s partiou, pozoznamujes sa, prehodis par slov a zistis, ci stoji vobec za to s nimi stracat cas. Ziskas tym par novych znamych. Ak su medzi nimi aj zeny, tak udrzujes rozhovor v rovine kamaratskej.Nemal som na mysli oslovovat baby za ucelom balenia -> to je k tejto teme.
M142 -> V inej teme som poukazal na to, ze sa mi kamarat vysmial, ked som oslovil dve baby a vytahuje to stale aj po rokoch. Chcel som tym autorovi temy povedat to, ze sa ma vykaslat na takych kamaratov, ktori ho nepodporia a vysmeju ho, ked neuspeje. A mimochodom, nespominam si, ze by som niekde pisal, ze som "pred 5 rokmi zacal oslovovat baby po baroch"...?
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

ivo1001 - ale veď ty sa tak nenáhli do toho vzťahu a nepredbiehaj udalosti. Nechaj tomu voľný priebeh, maj kľudnu hlavu a rozprávaj sa s ňou o čom vieš, očomkoľvek, vždy sa dá o niečom rozprávať. Veď ak nemáte tie záľuby spoločné, tak nech ti ona rozpráva o svojich záľubách, ty ju pekne vypočuješ, oboznámiš sa s niečim novým a zase naopak ty jej potom môžeš rozprávať o svojich záujmoch a bude to praveže vtedy zaujímavé.
Pozri, ja som mal priateľku, ktorá mala úplne rovnaké záujmy ako ja, počúvali sme rovnaký štýl hudby, chodili sme na koncerty, mali sme rovnaký názor na svet, zhodli sme sa vo všetkom...ale takmer! Rozišli sme sa kvôli úplne inej veci (nechcem to tu rozoberať). Tým som len chcel povedať, že vzťahy nemusia byť len o spoločných záujmoch, zvyčajne sa ľudia nájdu kvôli spoločným záujmom, ale nemusí im to vydržať vo vzťahu kvôli iným veciam a práve naopak paradoxne vydržia spolu práve úplne odlišné typy. Veď sa aj zvykne hovoriť také porekadlo, že "protiklady sa priťahujú". ;)
Napísať odpoveď