IQ test

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dzuri
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

IQ test

Príspevok od používateľa dzuri »

Cawko viem ze tu urcite niekde taka tema je no ked som si to dal hladat tak mi to naslo 338 stran no a kazdu sa mi prezerat nechce.
Chcem sa spytat robili ste niekto iq test u psychologa?
Ja som to robil no bolo to uz davno preto by som si to chcel skusit no nikde na nete neviem najst ten isty co bol tam.
Vedel by niekto kde sa to da najst ?
Inac ake mate iq :D
Hensym
VIP
VIP

Re: IQ test

Príspevok od používateľa Hensym »

My sme robili v rámci strednej školy test, ktorý bol jednak zameraný na IQ, a tiež na profesný smer, ktorým by si sa mal uberať. (Tá profesná časť bola jeden veľký bullshit, prakticky si napísal, čo chceš robiť, aoni to zrekapitulovali). Celý test mal asi 5 hodín čistého času, čiže tie výsledky asi boli celkom objektívne. Keď prišli výsledky, na konzultácií mi povedali, že vraj patrím do "vysokého nadpriemeru" (6% populácie 8-) :lol: ), na internete som zistil, že by som teda mal mať od 121 do 130. No u mňa je to iba číslo, absolútne neobjektívne, a vôbec sa tým neriadim.

Online IQ test nepoznám. Všetky, na ktoré som narazil trvali asi 20 minút, a teda to boli absolútne hlúposti, ktorými sa nedá riadiť, a taktiež to bolo platené - nie vďaka. Ak IQ test, poraď sa s nejakou organizáciou, ktorá toto rieši, nech to môžeš porovnať štatisticky, a tak, a nie, že zaplatíš 15€ za subjektívny výsledok, určený podľa 20 náhodných otázok.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Ja nechcem online chcem ten original lebo pametam ze ked som to ja robil tak som pol prinuteny a ani som nevedel co tam vlastne robim... tak som to odflakol preto by som si to chcel zopakovat
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

A co ti v tom brani? Napis do guglu "psycholog tvoje_mesto" a nieco ti to vypluje
dzuri
Light Professional
Light Professional

No nemam cas sa trepat niekam k psychologovi preto by som chcel tu originalnu verziu najst niekde na internete a stiahnut si to ...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Ak chces relevantne vysledky, tak pre to musis nieco spravit. Ale mozem si z prsta vycucat cislo a povedat ti ho ak ti to pomoze
dzuri
Light Professional
Light Professional

Nie nie diki objednam sa niekam ...
Hensym
VIP
VIP

Nemáš čas? Ja len, že cesta k psychológovi ti zaberie 10x menej času, ako vyhodnocovanie testu doma "na kolene". Čiže určite niekam zbehni, ak máš záujem,...
dzuri
Light Professional
Light Professional

Tak praca mi nedovoluje kedy kolvek si neikam odbehnut ked mam nocnu pridem rano lahnem o cca 2 sa zobudim dam sprchu najem a o 6 zase do prace ... a ked mam volno tak si chcem vklude doma odychnut ... preto nemam cas
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ked budeš hľadať dôvody prečo sa niečo nedá, tak sa ďaleko nedostaneš.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dzuri napísal:Tak praca mi nedovoluje kedy kolvek si neikam odbehnut ked mam nocnu pridem rano lahnem o cca 2 sa zobudim dam sprchu najem a o 6 zase do prace ... a ked mam volno tak si chcem vklude doma odychnut ... preto nemam cas
to máš práveže úplne super. Aj tak všade robia len do piatej alebo šiestej, tak pôjdeš do práce o hodinu skôr a zastavíš sa tam cestou
TheBadOne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TheBadOne »

IQ testom never! Mne permanentne vychádza niečo medzi 120-140 a som si úplne istý, že je to blbosť. Sama psychologička povedala, že s mojimi názormi, postojmi a myslením nemôžem mať "len" toľko.
hughito
Redeemer
Redeemer

Podľa mňa musíš mať minimálne 200. :smt048
TheBadOne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TheBadOne »

hughito napísal:Podľa mňa musíš mať minimálne 200. :smt048
Budem sa tváriť, že sa nesnažíš byť sarkastický a objasním to lepšie.

Poznám dosť nadpriemerne inteligentných ľudí a "doma" sa cítim v komunite 140-150+-. Poznám aj týpka, ktorému testy u psychológa vyhodili vyše 190, to som už fakt čumel a po pravde sa stáva, že občas nechápem o čom hovorí.
hughito
Redeemer
Redeemer

No však píšem, 200 minimálne. Ale podľa mňa ja viac, lebo ani ja ti nechápem, o čom píšeš. :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

TheBadOne napísal:IQ testom never! Mne permanentne vychádza niečo medzi 120-140 a som si úplne istý, že je to blbosť. Sama psychologička povedala, že s mojimi názormi, postojmi a myslením nemôžem mať "len" toľko.
a čo má IQ spoločné s názormi, postojmi a myslením? Logické myslenie nemusíš vôbec mať a EQ môžeš mať vysoké. A tvoja psychologička by sa mala vrátiť späť do školy
Hensym
VIP
VIP

Chcel som napísať presne to, čo audio.
Navyše, netušil som, že s IQ stúpa priamo úmerne aj sebavedomie. :lol:

dzuri: Ale veď ako som napísal, cesta tam ti zaberie 10 krát menej času, ako keby si to mal vyhodnocovať sám doma. Čiže argument "nemám čas, radšej si to chcem stiahnuť" tu neplatí.
Napísať odpoveď