Frisbee

O športe...

Hrate frisbee (lietajuci disk)

hravam ultimate (175gr)
8
9%
hravam freestyle (160gr)
1
1%
hravam frisbee golf
0
Žiadne hlasovania
hravam len tak s kamosmi
53
57%
neskusal som
31
33%

Celkom hlasov: 93

Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

muehehe tento vikend bola winterliga a skoncili sme 3 vyprasili sme vsetko okrem rakusanov ktorim ihrisko patrilo ale hlavne prazakov :-D
http://frisbee.sk/wl07results.htm konecne poradie (mental)
http://frisbee.sk/winterliga2007.htm (koment)

za tyden zacinaju majstrovstva

http://paganello.com
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

frisbee na frystyle odporucate aky?
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

ja si mysli ze Discraft je good aj Runes ho pouziva :twisted:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ef.K0 napísal:frisbee na frystyle odporucate aky?
asi ta to uz netrapi ale ako povedal micpu discraft su fasa a konkretne zeleny alebo biely proste su dobre a neni ich problem zohnat ked mozes ist do ciech tak tam je lepsi vyber ale discraftik je super :-)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uvodom sry ze 2 prispevky posebe ale ide o vaznu vec :-D
Seci obyvatelia BA a okolia co kvasite zadky za PC a chcete konecne daco robit ale futbal sa vam zda trapny tak horsa na ULTIMATE
Prílohy
nabor2007io.JPG
Keso
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Keso »

Runes napísal:uvodom sry ze 2 prispevky posebe ale ide o vaznu vec :-D
Seci obyvatelia BA a okolia co kvasite zadky za PC a chcete konecne daco robit ale futbal sa vam zda trapny tak horsa na ULTIMATE
No tak nech je tu trosku na vyber, Nie len mental je v BA ako team ale aj Outsiterz check out http://www.outsiterz.org/
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Keso napísal:No tak nech je tu trosku na vyber, Nie len mental je v BA ako team ale aj Outsiterz check out http://www.outsiterz.org/
OT :) ale ne keso huhu nazdar :-) BTW outsiterov odporucam aj ked su konkurencia :-) ale travia viac casu nad novacikmi co je dobre :-) unas sa hra hned drsno takze je to trosku narocnejsie ale zasa clovek ide rychlo hore :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Frisbee

Príspevok od používateľa mirak2 »

spoluhraci z hokejbalu si kupili taniere a sme sa rozhodli ze pocas leta budeme kondicku naberat vdaka ultimateu...super to je, aj ked je nas malo a vacsinou hrame max. 8 :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no sak 8 ludi staci :D len to ti odporucim hrat format gamesky ala continous to znamena ze ked da team bod polozi disk a hend sa rozohrava z miesta :) bez uvodneho pullu :D inak v kosiciach sa hra tez ultacik tak sa pridaj ked ces :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tak to aj hrame...bez pullu...a viem, ze v atu hraju, ale mame dost vlastnych treningov, nestihame dalsi sport. toto je zabavka na opekacky a trening v lete :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No tak nacase zmenit primarny sport :D toto je sport sportov a keby nebol hokej na korculach tak je to najrychlejsi kolektivny sport :D No cel by som vas videt :) cele pravidla ake mate :D bo ked to vidim obcas v parku tak sa smejem ako nie ze by som sa povisoval len potom ten sport straca svoje caro :) Neni nad dobre urobeny blok a tak :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

no snazime sa hrat bezkontaktne, no nie je to curling, obcas sa vyskytne...a hrame skoro ako sa to ma hrat, dve koncove zony a behame pokial nemame tanier, mam tanier, tak stojim...pri strate taniera, hodim tanier o zem a vracam sa, rovnako aj ked dosiahnem bod..akurat co je specifickost hraju s nami aj frajerky niektorych spoluhracov a tie maju specialny post koncovy hrac, ze stoja v superovej zone a len cakaju na prihravku :D nejake extra blokovacky ani dives sa nerobia, podstatne je pre nas to umenie uvolnovat sa bez taniera, to nam treba na hokejbale, rovnako ako kondicku co sa tu tiez da spravit :)
co sa tyka hodov, tak niektori maju brutalne bekhendy, niektori uz zvladaju aj flicky na slusne vzdialenosti a tak pomaly sa ucime aj my ostatni, co rucame len tak priemerne
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lol mas vlastnu terminologiu :D pokukaj na youtbe spravnu techniku hadzania :)
tuto seriu napr
a kondicka no tomu ver sak je to najrychlejsi sport tu treba mega kondicku na jak velkom ihrisku hravate :D BTW ja hravam longa :-) to je ten co zbieha na dlhu do zony :D cize ja sa nabeham najviac :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ja neovladam spravnu terminologiu, ani posty ake su, nic neviem :D (cisto medzi nami, za najrychlejsi sport pri ktorom sa beha povazujem lacrosse)...a tu seriu som pozeral este v lete, dost pomohlo hlavne pri flickoch, hammer radsej neskusam este...a kedze je nas zopar tak hravame asi na polke futbaloveho ihriska
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe tak si zober teraz taky normal Ultacik. Hra sa na dlzku futbaloveho ihriska , hrac prijma disk v tom sa rozbieha long na plne gule , hrac s diskom robi fake na obrancu a hadze dlhu dost prudku prihravku a long si beziiiii a beziiii az chyta v zone a je to bod :D to su nase utoky proste tam sa beha ze beha :D a najrychlejsi no potrebujes dostat obranu do pohybu a to spravis len tak ze neustale si prihravate kedze disk nesmie padnut a leti rychlo pricom tam musis byt skorej ako obranca tak sa tam nabehas, v normalnych zapasoch nesi schopny ostat 2body posebe jedine ak bol variant 1 s longom bo vtedy bezia vacsinou len 4 hraci. Su body ked uz sa modlis aby daktora strana skorovala bo dychas jak posledny astmatik :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ze ty si ten, ktoreho potom uctievaju, ked sa podari nenormalny diving catch :lol: a robis tanecky v zone, ako mnohokrat vidno vo filme s americkym futbalom :D ale neverim, ze take intenzivne pasaze su aj v priatelskych zapasoch...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja ked chytim vacsinou hodim o zem disk a potom seba a hladam pluca :D a v priatelskych zpasoch hehe no popravde priatelske abo teda treningove zapasy su podla mna ovela narocnejsie a intenzivenjsie ako turnaje :D kedze na treningoch poznas hracov a viec co kto ako a snazis sa hrat prave na ten jeho system a on vzdy spravi daco necakane :D dezto v zapasoch hras ovela kludnejsie a disciplinovanejsie bo neznas supera tak hras dohodnutu obranu
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

V Prievidzi sa tent šport začína ako tak rozvíjať. S kamarátmi hrávame pravidelne aj mávame tréningy v telocvičniach alebo na ihrisku podľa teploty vonku. Hráme cca pol roka a boli sme aj na majstrovstvách v Zlatých Moravciach, ktoré ukončovali sezónu. Pre nás bol úspech neskončiť posledný a to sa nám podarilo :D
Škoda je, že väčšina z nás je na VŠ alebo v práci a tak nemajú toľko času na tréningy. Dokonca máme aj 2 zranených teraz :(
Ale môžem povedať, že po všetkých športoch, ktoré som vyskúšal je toto zatiaľ ten najlepší aký som kedy hral. Výborná hra na kondičku a dá sa pritom zabaviť. Vrelo doporučujem.
Ak by sa chcel niekto z okolia kto to nemá do PD ďaleko alebo priamo z PD pridať skúste ma kontaktovať cez SS. Boli by sme veľmi radi a ešte radšej uvidíme nových nadšencov tejto skvelej hry ;)
FL0W
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa FL0W »

Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

cawte chcel by som si kupit frisbee len neviem si spravne vybrat chceme to skamaratmi pre zabavu ist na pole a zahadzat si len chceme nieco co dobre leti a da sa snim presne hazdat na vecsiu vzdialenost
Napísať odpoveď