Breaking Bad [serial 2008-2013]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Breaking Bad [serial 2008-x]

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Spoiler
Ja zas naopak dufam, ze Walta chytia, aj ked pochybujem, a hlavne Skyler tu som nikdy nemal rad, ale teraz je este horsia jak Walt.

Walt to robil dobrovolne, zabil ludi dobrovolne. Lebo chcel byt king bez konkurencie.
Murder_Inc
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Spoiler
Presne tak, Walt robil veci plánovane a z vypočítavosti, aj otrávenie toho chlapca, len aby poštval Jessieho proti Fringovi. Skôr Walt si nechával Jessieho vždy pri sebe a manipuloval s ním, tak ho to už konečne dožralo. Jessie možno robil chyby, býval často zhulený a mimo, ale teraz spravil asi najlepšie čo mohol. Čo keď mu Walt dával peniaze, čo keď ho nechcel nikdy udať - robil to len preto, aby mohol sa s ním hrať ako on chcel. Ten týpek pri konci čakal síce svoju dcéru, ale keby som na Jessieho mieste, tiež to zvrtnem, keby mám také nervy a po všetkých tých manipuláciách nedal by som sa len tak lacno "prehovoriť" ako to chcel Walt. Jessie chce niečo vymyslieť, niečo lepšie, tak som zvedavý. Ale Walt bude prinútený si myslím zmeniť identitu cez Saula, objedná si nejaký ten "vysávač" a ako sme už videli a písali na začiatku série bude mať novú identitu a potom sa vráti (asi sa pomstiť :?: )
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Určite to robil úmyselne ale veď už na konci tretej série ho skoro zabili, nechýbalo veľa, Mike už naňho mieril zbraňou, keď zavolal Jessiemu, nech zabije Gale a tak sa zachrnáil.

Podobná situácia bola aj na konci štvtej série, Gus mu povedal, že keď varuje Hanka, tak nezabije jeho ale jeho celú rodinu. A on riskoval vlastný život, vlastnú rodinu aby zachránil Hanka! Keby sa naňho vykašlal tak ho Gus aj nechá zabiť, na to už všetci zabudli. A vtedy jednou z možností bolo ako naštvať Jessieho proti Gusovi bolo otrávanie toho detska, ktorý ale nezomrel, netreba na to tiež zabudnúť! Aj Jessieho chcel držať Gus v laboratóriu ako otroka, keď ho Walt zabil a tak zachanánil seba aj Jessieho aj vlastnú rodinu. Že medzitým zabil hromadu feťákov, väzňov to je fakt ale blízkym neublížil nikdy!

Keby nebol Walt, tak aj Jessie aj Hank sú pod zemou, takže mu môžu ďakovať za to, že im zachránil život. Veď Gus povedal jasne Waltovi, že vyrieši Hanka a keby ho varoval tak mu vyvraždí celú jeho rodinu a on ho cez Saula anonymne varoval, že kartel plánuje naňho útok...

A to asi netreba nikomu vyčítať, že je schopný hocičoho aby zachránil seba a vlastnú rodinu. Každý v tých situáciach akých bol by spravil čokoľvek, keď už ide o holý život, prežitie!

A Mike ho skoro aj zabil na konci tretej série, keby Jessie nezastrelil Galea tak ho aj zabije, takže robiť z Mikea nejakého dobráka, chudáka, že je nevinným baránkom a zlý Walt ho zastrelil nie je celkom na mieste, veď on by Walta zabil už omnoho skôr keby sa nestalo to, čo sa stalo... a Walt aj urobil dobre, keď ho už raz skoro zabil tak to mohol spraviť aj neskôr, takže pre Mike to bolo riziko povolania, pôvodne chcel Walta zlikvidovať on ale na konci jeho zastrelil Walt, smola no.

Zo všetkých, čo robili pre Fringa sa teraz robia že sú chudáci, že ich zlikovidoval Walt ale keby to nespravil on tak to spravia oni a ešte ho aj vydierali, že musí živiť polovicu mesta, armádu väzňov do konca života lebo keď nie tak ho udajú. A čo s nimi mal robiť? Platiť im státisíce mesačne do konca života a robiť drogové imérium len preto, aby im skoro všetko vyplatil aby z toho žili bezstarostne desiatky rodín, ktorých zamestnával Fring? Veď ho jasne vydierali a keď toľkým platil Mike tak z toho celého im neostalo nič, načo by to podom robil keby z toho celého nemal nič?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Spoiler
Ja by som chcel, aby Walta chytili. A venovali sa aspon 2-3 casti tomu, ze ako dopadne. Cisto len pre zvrat a nieco ine.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Spoiler
Posledná časť mi prošla trošku nudná. Ako ok ukázali prečo Jessie nepodpálil jeho dom ale aj tak.
Pascalwb
Addict
Addict

ale nooo, ten koniec ma sklamal.
Spoiler
To bolo tak jasne, co sa stane, a stale som dufal, ze to tak nebude, to ma sklamalo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

K dnesnej casti
Spoiler
Fuuh premna jedna z top casti. Od zaciatku to malo grady a zopar peknych zvratov :) Koniec ma potesil, teda dufal som v neho. Este uvidime ako sa to vyvinie cele. Taktiez sa mi pacilo to spracovanie cakania na prvy vystrel. Som zvedavy ako skonci ta prestrelka..Stale drzim palce Waltovi. Nemusim v kazdom serialy happy endy. Nech ich tam vsetkych troch kludne odkragluju :P
Cesar
Addict
Addict

S05E13
Spoiler
Ako sa toto skončí? Hank s Gomezom proti tej bande so samopalmi? Logicky to vychádza tak, že dvaja majú menšie šance oproti piatim alebo koľkí tam boli. Bolo by trochu čudné keby dvaja čo až tak ozbrojení nie sú by vyhrali nad ťažko ozbrojenou bandou, ale uvidíme no, boli tu už rôzne zvraty, ktoré nikto nemohol predvídať.

Oni podľa mňa neprestanú strieľať a keď sa dobre pamätám tak bola taká časť, že Todd a tí ostatní boli v reštaurácii, to bolo akože v budúcnosti, vyzerá to na koniec Hanka a Jessieho. Mohlo to byť po tejto akcii...

Ja držím palce Waltovi ale keď ozaj zlikvidujú Haka aj Jessieho to už bude fakt veľmi šokujúce.

Ako pozerám už budú len 3 časti a definitívny koniec. :(
Pascalwb
Addict
Addict

Moj tip, dufam, ze sa mylim a prekvapia niecim.
Spoiler
V prestrelke zabiju Hanka, Walter potom ujde na nejaky cas prec. Ked sa vrati, bude sa chciet pomstit tej bande za zabitie Hanka. Bol by to ale dost slaby koniec.

A nepochopil som, preco Hank aj s kolegom nezavolali posily, hned ked zbadali Waltera. Stale som cakal, ze Hank dostane gulku do hlavy alebo, ze ako nasadnu do aut, tak ich zabiju po ceste, aby Walter oslobodili.

Ja zas dufam, ze ho chytia a dufam, ze Skyler sa tiez ujde nieco.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Spoiler
tak tak, ved su tam 5-6 proti dvom. Oni maju samopaly, Hank len pistol a gomez brokovnicu(?) Dufam, ze ich zastrelia :D Moc to natahovali inak, cakal som, ze akonahle Hank povie tej svojej manzelke I love you, ze ho zastrelia.
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Spoiler
Tiež som čakal už od kedy im Walter volal že Hank dostane guľku do hlavy, nepáči sa mi kam sa to uberá, ale verím že Gilligan znova prekvapí a padne nám sánka :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

trosku na odreagovanie :D

Pascalwb
Addict
Addict

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

dnes je zrejme den spin-offov..najskor som cital o Potterovi teraz toto. Neviem ale, ci je Saul dostatocne zaujimava postava na to, aby mala vlastny serial.
Pascalwb
Addict
Addict

nj, ale tak s BB to nebude mat spolocne asi absolutne nic okrem Saula. Kedze sa to bude odohravat pred.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to neva, Saul je zaujímavá postava...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Saul je vynikajuca postava, moja oblubena, ale na vlastny serial? To je akokeby Barney z HIMYM mal vlastny serial, alebo Joyei z Friends (ten aj mal a podla mna nic moc).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Táto séria posunula kvalitu ešte vyššie ako sa dalo. Fakt jeden z top seriálov. Dialógy, herecké výkony a celkový dej..proste špica. A tie nezabudnuteľné postavy: Walt, Jessie, Mike, Saul, ale aj Hank či bezkonkurenčný Saulov 200 kg SBS-kár.

Som zvedavý ako to dopadne. :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ďalšia EP má byť podľa Vincae Gilligana najlepšia EP celého Breaking Bad. :shock:
Cesar
Addict
Addict

S05E14
Spoiler
Som šokovaný aj smutný, koniec sa blíži. Skylar nesklamala, hlúpa ako vždy. Bol to veľmi drsný diel. A Jessie... v poslednom čase som ho ani vidieť nemohol taký bol sprostý ale teraz ho zase ľutujem. :(
Len neviem čo budem pozerať, keď sa toto skončí, je viacej dobrých seriálov ale ani jeden nie je ani zďaleka tak dobrý ako Breaking Bad. :( Už budú len 2 časti.
Napísať odpoveď