diky je to tojavatar napísal:toto? http://www.sector.sk/recenzia/29040/singularity.htm (len tipujem, nikdy som to nehral, len som jedno videjko kedysi videl)
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Čaute !
Hľadám hru z Trial Motorkami podobnú ako (Trials Evolution)
Ale samozrejme nie takú náročnú
Asi tak náročnú ako GTA:SA dalo by sa povedať proste základnú grafiku nič extra.
Ale aby to spĺňalo podmienky Veľa máp,Motoriek,Atď...
Hľadal som ale nič som nenašiel dúfam že niečo poradíte.
Dík za odpoveď.
Hľadám hru z Trial Motorkami podobnú ako (Trials Evolution)
Ale samozrejme nie takú náročnú
Asi tak náročnú ako GTA:SA dalo by sa povedať proste základnú grafiku nič extra.
Ale aby to spĺňalo podmienky Veľa máp,Motoriek,Atď...
Hľadal som ale nič som nenašiel dúfam že niečo poradíte.
Dík za odpoveď.
To poznám ale to je platené. A mimochodom hľadal som ale nenašiel som ani warez verziu. Viem že sa tu warez nesmie šíriť. Ale aspom do SS prosím napíšte link ak sa to môže.
Zdravím Vas pani,chcem poprosiť helfnut s názvom jednej dost starej rpg
naposledy som ju hral asi tak cca pred 10,12 rokmi (takze rok vyroby 2003 a menej)
vybavuje sa mi znak lalie v sivej farbe ,grafika bola celkom fajn ssice starsia ale bola podobná diablu, potom si len pamatam dlhe zelene pláne,tusim sa zbieraly ak si dobre pamatam- gems -alebo tak nejak boli nazvane kamene pre zem vodu ohen.....proste rpg klasika
viem ze podobna definicia sa vztahuje na mnozstvo RPGs ale smerodajný je ten znak lalie ktory sa podobal na skautsky myslim ze aj ikony hry take boli keby ste ju náhodou ktosi zpoznali bol by som velmo rad a vopred diki za ochotu:)))))
naposledy som ju hral asi tak cca pred 10,12 rokmi (takze rok vyroby 2003 a menej)
vybavuje sa mi znak lalie v sivej farbe ,grafika bola celkom fajn ssice starsia ale bola podobná diablu, potom si len pamatam dlhe zelene pláne,tusim sa zbieraly ak si dobre pamatam- gems -alebo tak nejak boli nazvane kamene pre zem vodu ohen.....proste rpg klasika
viem ze podobna definicia sa vztahuje na mnozstvo RPGs ale smerodajný je ten znak lalie ktory sa podobal na skautsky myslim ze aj ikony hry take boli keby ste ju náhodou ktosi zpoznali bol by som velmo rad a vopred diki za ochotu:)))))
Caute.
Poradte prosim nejaku hru ako battlefield 2142 budcnost auta, vela strojov zbrani MP fps nejake navrhy? nieco na ten styl
Poradte prosim nejaku hru ako battlefield 2142 budcnost auta, vela strojov zbrani MP fps nejake navrhy? nieco na ten styl
Skus pozriet Planetside 2. Je to dokonca free-to-play.
och je to pekne az na to ze mam INTEL Pentium 4 3,06GHZ
Duke Nukem 3D
si vtipny ti poviem teda -.-
Tak potom Unreal Tournament 2004. Onslaught mod.japaja napísal:och je to pekne az na to ze mam INTEL Pentium 4 3,06GHZ
Hľadám nejakú dobrú a zábavnú "skákačku" na spôsob crasha bandicoota pre PC (okrem sonica a raymana)...vdaka 
Deco napísal:Hľadám nejakú dobrú a zábavnú "skákačku" na spôsob crasha bandicoota pre PC (okrem sonica a raymana)...vdaka
V auguste vyjde "DuckTales Remastered" neviem, či takéto niečo ta záujme. Alebo niečo staršie ako "Káčer Donald vracia úder!", " Kao the Kangaroo: Round 2", " Lilo & Stitch: Trouble in Paradise"
ahojte...nepozná niekto box hru alebo mma..to je jedno ale ide o to aby to bolo niejaké bojové umenie.. prosím poraďte kto pomôže K+
wictor099: V Sleeping Dogs sa dosť využíva bojové umenie, alebo ak máš Xbox360 tak potom Fight Night Round 4 alebo UFC Undisputed 2010 ..Superemacy MMA alebo WWE hry 
-
JeffHardyy
Light Professional
Hľadám jednu staršiu prehliadačovú hru, ovladal som tam železnu gulu na trati a chodili tam autá a musel som ich zničiť kým neprejdú všetky kolá, za body sa potom dala aj tá gula vylepšiť. Dík k+
Hladam flashovu hru, kedysi davno pradavno som ju hraval - uz si nepamatam ci to bolo normalne exe alebo online na nete, ale skor si myslim ze to bolo exe hra, kedze vtedy som nemal este net, islo tam o to, ze som po nejakom klzisku pohyboval Santa Clausa tusim, po takom ladovom a cosi zbieral, a tusim mohol chodit iba do praveho uhla sa mi zda.....Pozna niekto?
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, mám dosť neobvyklú prosbu. Spomínam si na jednu hru, ktorá ma kedysi veľmi bavila, avšak nepoznám absolútne jej názov, rok vydania, v podstate nemám žiaden záchytný bod, ktorý by mi hru pomohol vygooglovať. Preto sa prichádzam spýtať sem, určite je tu mnoho znalcov, ktorí mi hru pomôžu dohľadať.
Takže, hra bola 2D, z boku sledovaná arkádovka pre PC/Win, kde jednotlivé levely znamenali boje hrdinu proti monštrám a bossom vždy na jednej obrazovke, z ktorej nebolo úniku. Hra mala pokiaľ si dobre spomínam fantasy/mytologický charakter. Tiež sa mi zdá, že dané obrazovky/levely ste prechádzali nejak na tri krát a posledný raz tam bol boss. Hra je určite staršia ako 2009, s veľkou pravdepodobnosťou je to nejaká indie hra.
Viac k tomu asi neviem napísať, ak ma niečo napadne tak to sem pripíšem. Možno to celé vyznieva dosť dementne, ale nedá mi to spať! Nie, až také zlé to nie je
, ale fakt sa mi stáva, že sa mi o tom sníva.
Hra ale určite existuje, dokonca ju mám niekde u rodičov na CD...
Vďaka za pomoc
Takže, hra bola 2D, z boku sledovaná arkádovka pre PC/Win, kde jednotlivé levely znamenali boje hrdinu proti monštrám a bossom vždy na jednej obrazovke, z ktorej nebolo úniku. Hra mala pokiaľ si dobre spomínam fantasy/mytologický charakter. Tiež sa mi zdá, že dané obrazovky/levely ste prechádzali nejak na tri krát a posledný raz tam bol boss. Hra je určite staršia ako 2009, s veľkou pravdepodobnosťou je to nejaká indie hra.
Viac k tomu asi neviem napísať, ak ma niečo napadne tak to sem pripíšem. Možno to celé vyznieva dosť dementne, ale nedá mi to spať! Nie, až také zlé to nie je
Vďaka za pomoc
Zdravím, poradí mi niekto dobrú stratégiu? Niečo ako že musím tažit drevo, železo kamen.. a môžem staviat rôzne stavby atd.
Nechcem ale aby to bola strategia zamerana čisto na vojnu ako medieval total war, kde vlastne musím ovládat velke množstvo vojakov...Nevravím že to tam nesmi byt, ale nech to nieje podstatou hry, hlavne mi ide o to hromadenie surovín a stavanie (dost sa mi pacilo Stornghold legens, ale strongholdy som uz presiel vsetky a chcem nieco nove)
Dik
Nechcem ale aby to bola strategia zamerana čisto na vojnu ako medieval total war, kde vlastne musím ovládat velke množstvo vojakov...Nevravím že to tam nesmi byt, ale nech to nieje podstatou hry, hlavne mi ide o to hromadenie surovín a stavanie (dost sa mi pacilo Stornghold legens, ale strongholdy som uz presiel vsetky a chcem nieco nove)
Dik
-
MajklGardian
Novice
Multiplayer hra
ahojte.. chcel by som poradit nejaku hru ktora ma multiplayer aby sme ju mohli hrat 2 spolu online... je jedno akeho zanru .. diky za tipy