F1 sezona 2013
Re: F1 sezona 2013
Tak co sa moze tesit, ked Vettel bol zase pred nim a prakticky nic si nepolepsil, len pohorsil.
Kimi mal v brzdach foliu co strhavaju jazdci z prilby. Cez boxi to dali prec, ale uz bolo neskoro.
Kimi mal v brzdach foliu co strhavaju jazdci z prilby. Cez boxi to dali prec, ale uz bolo neskoro.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/109619 Ricciardo nahradí Webbera...
šialená kvalifikácia... Lotusy znovu veľmi pomalé, Hamilton to pokašlal aj keď s trochou smoly. Všetci traja mimo tretej kvalifikácie. Takže už je len otázka, Vettel či Alonso?!
//Tak nič, opäť one man show
//Tak nič, opäť one man show
Zavod bol ale celkom dobry, vzadu. Kimi, Hamilton sa dobre prepracovali naspet, aj ked Kimimu tusim gumi odisli, este kolo a mal by aspon 1b. Skoda no, je to stratene, ale im tieto nizko pritlakove okruhy neisli nikdy.
Ja len dúfam, že Kimi nepôjde k Ferrari...
-
PjotR1
Expert
Ja len zase dúfam, že Massa odíde z ferarri... 
Vyzerá to tak že Kimi už naisto vo ferrari, a na miesto Icemana zaskočí Nico Hulkenberg. Massov osud v F1 visí na vlásku. Som zvedavý čo bude s lotusom v dalšej sezóne, držím im palce.
-
MP4-27
Guru wannabe
trosku off topic ale http://www.worldseriesbyrenault.fr/en/c ... ramme.aspx vselijake zavody na Hungaroringu a zadarmo
kto by chcel ist? (ja idem z BA)
No je to trochu blbe od Ferrari, najprv ho vyhodia, teraz ho zase chcu. Ktovie co nato alonzo. Ale Lotus proste nema peniaze nato aby konkuroval dlhodobo. Massa by mohol ist do inyho timu, nech sa ukaze.
Už sú špekulácie že Alonso sa chystá ísť preč z ferrari buď práve do Lotusu alebo Mclarenu. To by bola podľa mňa úplne naj možnosť. Ferrari s Kimim a Hulkenbergom a Alonso s Grosjeanom.
Len si neviem predstavit, kde Lotus zobere peniaze na alonza, ked mali problem platit kimimu a alonzo teraz bere cca 30 mil.
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2013, 22:23)
Tak Massa je out, kto teda pojde do ferrari, Kimi alebo Hulkenberg a kto do Lotusu? Massa alebo Hulkenberg.
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2013, 22:23)
Tak Massa je out, kto teda pojde do ferrari, Kimi alebo Hulkenberg a kto do Lotusu? Massa alebo Hulkenberg.
O tie platy ani tak nejde nakoľko Alonso má za sebou veľkého sponzora - Santander. Team lotusu Alonso pozná, podla mna by to bol fajn krok. Ale zase na druhej strane by som bol aj zvedavý na tú vnútroteamovú rivalitu vo ferrari keby to zostalo takto 
Do lotusu naisto Hulkenberg, myslim že Massa v F1 nadobro končí
Do lotusu naisto Hulkenberg, myslim že Massa v F1 nadobro končí
A je to tam, trochu mi je luto Lotusu, velmi sympaticky tim, ale nemaju peniaze na vyvoj skoda.
Ach jaj Kimi, som sklamany jeho rozhodnutim ale budem mu nadalej fandit. Podpisal zmluvu kde on hra rolu poskoka Alonsovi...
-
MP4-27
Guru wannabe
"Kimi, Fernando je rychlejší než ty. Potvrď, že zprávě rozumíš."
"Nechte mě být. Vím, co dělám."
"Nechte mě být. Vím, co dělám."
pochybujem, ze by tam isiel robit poskoka, to by sa nato potom mohol rovno vys***. Ak chce bojovat o titul, tak to bolo spravne rozhodnutie. Lotus vie postavit auto, ale nevedia udrzat tempo.
žiadneho poskoka robiť nejde... Ferrari už pomaly preteká trpezlivosť s Alonsom a jeho neustálym fňukaním že mu robia pomalé auto a podobne, tak knemu hodili Kimiho nech sa teda ukáže ako to je. Úplne skvelý krok, vzájomná rivalita v tíme a už sa Alonso môže spoliehať len na seba.
Podľa mňa zas Alonso bude viac podporovaný, keďže stojí za ním Santander, ktorý dáva nemalé peniaze do Ferrari. Kimi je veľký mámvp*čista, mám taký pocit, že zmluvu podpísal hlavne kvôli peniazom, ktoré mu v Lotuse nevedeli dať. No uvidíme čo bude v ďalšej sezóne...
Strasny zavod. Zrusit vsetky tieto chobotiny, co su tam len pre efekt. Jedine poslednych 10 kol bolo dobrych. Kimi super z 13 - 3, Grosjean skoda, musel byt nasraty riadne, mohol mat podium. Vettel katastrofa, to neni mozne aby nieco nemal, 3s vsetkym? WTF.
Neexistuje v F1 kde sú poväčšine (s výnimkou pár platičov) najlepší jazdci sveta, aby niekto nakladal 3 sekundy na kolo. Niečo tu veľmi, veľmi smrdí