Ako sa zblizit s dievcatom
Ako sa zblizit s dievcatom
cawte je mi 18 rokov a potreboval by som radu chodim na strednu skolu do 4 rocnika a tento rok prisla pekna prvacka ktora sa mi paci len nevie ao sa snov zblizit ani som sa snov este nerozpraval o samote len ked tam boli kamarati tak som sa pridal proste neviem o nej skoro nic ani ako sa vola co by ste mi poradili ?
Re: Ako sa zblizit s babov
ked ju uvidis na chodbe, pozdrav ju a maj s nou kratky minutovy rozhovor, len taky vseobecny
dalsi krat, zase to iste, ale postupne to predlzuj, stale len nezavazne zvasty
ked uz ta bude poznat, pozvi ju von
dalsi krat, zase to iste, ale postupne to predlzuj, stale len nezavazne zvasty
ked uz ta bude poznat, pozvi ju von
a pozdravim sa a o com sa mam rozpravat ? nebude to take divne ked sa hned pozdravim ked ju ani nepoznam 
Však je tam nová. Môžeš sa jej teda spýtať, ako si tam postupne zvyká, prvé dojmy z učiteľov...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
toluén
Použi chloroform,to zaberá vždy.
este volake rady ?
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2013, 15:49)
este volake rady ?
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2013, 15:49)
este volake rady ?
Ahoj, ako sa máš, na aký predmet ideš, aký profesor ťa to učí ? ("no tak tento profesor je v pohode / nieje v pohode, má zvláštne zvyky bla bla bla) Tak si to uži, ja už musím bežať, uvidíme sa neskôr. Úsmev - odchod. Konverzáciu môžeš točiť dookola o škole, pretože sa ťa na ňu bude určite vypytovať. Nesnaž sa však byť veľmi milý, lebo to ženy využívajú.
Je úplne jedno, čo sa jej opýtaš. Teraz je ešte vybitá z nového prostredia, nového režimu, úplne nových spolužiakov a
(toto si prečítaj veľmi veľmi spomalene) PRÁVE - TERAZ - SPOZNÁVA - NOVÝCH - ĽUDÍ !
Ty môžeš byť jej oporou a podporou, i keď - povedzme si to na rovinu - takéto vzťahy nevydržia dlho, pretože ty školu končíš a ona ju začína. Tak nepremárni svoju šancu tým, že neurobíš nič a vyfúkne ti ju niekto iný.
Je úplne jedno, čo sa jej opýtaš. Teraz je ešte vybitá z nového prostredia, nového režimu, úplne nových spolužiakov a
Ty môžeš byť jej oporou a podporou, i keď - povedzme si to na rovinu - takéto vzťahy nevydržia dlho, pretože ty školu končíš a ona ju začína. Tak nepremárni svoju šancu tým, že neurobíš nič a vyfúkne ti ju niekto iný.
-
mirak2
Hardcore addict
u nas na vychode ultimatna zblizovacia fraza je "co pijes?"
mirak2 napísal:u nas na vychode ultimatna zblizovacia fraza je "co pijes?"
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Táto fráza však platí skôr po školemirak2 napísal:u nas na vychode ultimatna zblizovacia fraza je "co pijes?"
S baboU pre kristove nohy 
-
mirak2
Hardcore addict
tak to mozeme upravit pre vhodnu aplikaciu na strednej skole na "co si pila naposledy a kolkokrat si potom grcala?"redliner napísal: Táto fráza však platí skôr po školev škole jej môže ponúknuť maximálne nejakú minerálku z bufetu
OT
Prajem vela uspechov na maturite zo slovenciny.
/OT
Hlavne sa s nou nezblizuj cez FB, Pokec, Twitter, ICQ, listy... Skus to radsej ustne.
Prajem vela uspechov na maturite zo slovenciny.
/OT
Hlavne sa s nou nezblizuj cez FB, Pokec, Twitter, ICQ, listy... Skus to radsej ustne.
ale coby. dievca ma 15-16, takze jej to pride khúl. plus ked jej čávo nahovori ze je reper, alebo aspon pankáč, tak ma vyhrateAiden napísal: Hlavne sa s nou nezblizuj cez FB, Pokec, Twitter, ICQ, listy... Skus to radsej ustne.
takze dnes som zistil ako sa vola velmo sme sa spolu nerozpravali lebo sme neboli osamote ale mam taky pocit ze jeden spoluziak ju dost chce neviem co dalej robit co poradite ?
Zaškrť ho, daj do vreca a niekde zakop.
Preboha ty si maturant? Správaš sa ako 13-ročná holka. To, že ju chce aj on nie je až tak podstatné, v konečnom dôsledku si vyberá aj tak žena. Zaujmi ju viac ako on a hotovo.
Preboha ty si maturant? Správaš sa ako 13-ročná holka. To, že ju chce aj on nie je až tak podstatné, v konečnom dôsledku si vyberá aj tak žena. Zaujmi ju viac ako on a hotovo.
Zlom spolužiakovi ruku.Invalidov ženy nemaju rady.
Konec srandy...takže zaujmaj sa o ňu-ako zvláda učenie,ako sa jej páči v škole,predmety...,ale netlač naňu, nebud stále len prinej,nehovor jej ze sa ti páči, rozosmievaj ju,...a tvoj spolužiak ju chce,takže nezhadzuj ho pred nou,lebo vytvorís dojem blbca,nech si sama vyberie koho chce 
no bude to tazke