externy student - zlava na dopravu
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: externy student - zlava na dopravu
Euro 26 si vybavit mozes, ale plati len na vlaky a to 40%. Vela bus spolocnosti, co som si vsimol v poslednom dobe, dava zlavnene listky vsetkym pod 26rokom. K ISICu sa "legalne" asi nedostanes, jedine zeby ti dal svoj nejaky kamarat na ktoreho sa podobas 
aha takže keď si vybavím obyčajnú kartu v mojom regione tak je možnosť že mi da zľavu šofer na tuto kartu keď predložím v diaľkovej linke ?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skor nie ako ano, podla toho na akeho sofera natrafis, dnes sa to uz dost kontroluje. Bud davaju zlavu na zaklade veku /do 26r./ alebo ze si student a to jednoznacne potvrdzuje len ISIC.
Ja teraz začínam študovať druhy stupeň externe a dostal som k tomu nejakú kartu. Nie ISIC, ani neviem aký typ karty to je lebo neni na nej nič napísané okrem mojich údajov. Dá sa nejak zistiť čo je to za karta, poprípade či mám s ňou nárok na nejaké zľavy?
My mame vediet aky typ karty je to? Pohni mozgom a aspon fotku sem daj, maj gad, vysokoskolak...
keď nemáš čo k téme tak radšej sa nevyjadruj... myslel som či niekto z externistov nemá tiež neoznačenú kartu
Karta skoly? Nejaka studentska karta? Euro 26? Aka skola je to vlastne? To su zakladne otazky, na ktore musis dat odpoved. Bez toho ti nikto nebude vediet pomoct
je to obyčajná študentská karta. vrátila sa mi veštecká guľa z opravy, tak viem 
nie Euro 26, ved vravim ze neni na nej nic napisane, oficialne sa to vola "preukaz externeho studenta" a skola je TUKE
V tom pripade nemas zlavy, mozes si vybavit euro26 od zeleznic, na to sa nejake zlavy daju vybavit