nahrávanie elekt. klavíra do PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jarčekov
Light Expert
Light Expert

nahrávanie elekt. klavíra do PC

Príspevok od používateľa jarčekov »

ahojte- snáď sa to tu ešte neriešilo...

mám doma elektronický klavír (neviem či potrebujete presný názov, ale ja asi cca 7 rokov starý) a chcel by som ho prepojiť s počítačom tak, aby keď niečo zaťukám, na klavíri, tak sa mi to v PC uložilo do mp3 súboru.. je to možné??

ak áno, aký kábel potrebujem, aký soft, resp aj celý návod ako to spraviť- na nete som niečo našiel, ale úplne dobre som tomu nerozumel a ani neviem, či to s týmito staršími klavírikmi je rovnaké... ďakujem :) k+
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nahrávanie elekt. klavíra do PC

Príspevok od používateľa lowmanek »

No, to aky je to klavir je celkom dolezite :D Alebo odfot ake ma vystupy (vzadu, kam davas prud)...
jarčekov
Light Expert
Light Expert

volá sa CASIO MA-100

ak treba fotky, tak hodím :)
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Hod fotku zozadu, pretoze ziadne blizsie specifikacie ohladne toho klaviru som nenasiel
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no podla hned 2 screenu uja googla

Kód: Vybrať všetko

https://www.google.sk/search?biw=1920&bih=960&q=casio+ma+100+output&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.52109249,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.8f7UbUMizFk.O&um=1&ie=UTF-8&hl=sk&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=LoExUvbiGIeXtQb7i4CIAw
sa to tvari ze ma vystup na 3,5mm jack takze pozres si na PC AUX vstup tusim ze je to na pc oznacene ako line in a ma to svetlo modru farbu pripadne niektore dosky to zeru cez ruzovu co je mikrofon to musis poslat specifikacie MB tvojho PC. Proste tvoj klavir sa bude tvarit ako mikrofon potom uz len zadas v nastaveni HW ze to je mikrofon potom spustis obycajny windovsacky nahravac priapdne daco stiahens z netu a nahravas. Potom si stiahnes audacity co je celkom mocny freeware na spracovanie zvuku (strihanie lepenie ...) a budes najvacsi cavo na svete :) vsetko co potrebujes je jack 3,5mm to jack 3,5mm napr tento http://www.alza.sk/hama-propojovaci-3-5 ... 268511.htm

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2013, 11:00)
http://audacity.sourceforge.net/?lang=sk
jarčekov
Light Expert
Light Expert

sorry, že som neodpovedal, ale úplne mi to vyfučalo z hlavy a klavír je momentálne u brata... keĎ vráti vyskúšam :)
Napísať odpoveď