GTA V - vseobecna diskusia
-
lekoklatik
VIP
Re: GTA V
Osobne si myslim, ze vsade to bude rovnake.
Lisit sa to bude v cene maximalne o par eur, mozno nejake super naakane akcie jednotlivych obchodov.
Skus si popozerat konkurecne obchody a celkovo vyhody predobjednavok tych obchodov napriklad cez heureka.sk
a sam si vyber co ti bude po chuti. Ale proste skor ako toho 17teho to nebude, pretoze som nikde cital ze Rockstart ziadal predajcov aby to pred 17tym (ak je to teda datum vydania, neviem), nikomu neposielali.
Lisit sa to bude v cene maximalne o par eur, mozno nejake super naakane akcie jednotlivych obchodov.
Skus si popozerat konkurecne obchody a celkovo vyhody predobjednavok tych obchodov napriklad cez heureka.sk
a sam si vyber co ti bude po chuti. Ale proste skor ako toho 17teho to nebude, pretoze som nikde cital ze Rockstart ziadal predajcov aby to pred 17tym (ak je to teda datum vydania, neviem), nikomu neposielali.
no rockstar sice moze nakazat,ale v tescu lamac nekedy dokazu prekvapit,necudoval by som sa keby som to tam na pulte nasel v nedelu vystavene.
ja len dufam,ze ked si to zajednam z progamingu tak mi to toho 17teho naozaj donesie kurier,povodne som chcel aj ist na polnocny predaj,mam dovolenku,ale pocitam,ze tam bude narvate a kym sa dostanem domov do Senca si to zahram najskor az na dalsi den
ja len dufam,ze ked si to zajednam z progamingu tak mi to toho 17teho naozaj donesie kurier,povodne som chcel aj ist na polnocny predaj,mam dovolenku,ale pocitam,ze tam bude narvate a kym sa dostanem domov do Senca si to zahram najskor az na dalsi den
-
lekoklatik
VIP
No kurier bude mat tiez urcite plne kolesa prace ^_^
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Saq.utd: hra co bude urcite najpredavanejsia roku 2013 nebudu mat v zasobe vsade ne?
-
DeJF
Addict
mapa..
Celkom sranda že fanúšikovska mapa ktorá koluje po internete už pár mesiacov bola takmer úplne presná
http://i.imgur.com/U5yEdpF.gif
Celkom sranda že fanúšikovska mapa ktorá koluje po internete už pár mesiacov bola takmer úplne presná
http://i.imgur.com/U5yEdpF.gif
-
DeJF
Addict
Ja viem že to nemajú čisto zo svojich hláv... No I tak dobrá robota.Pascalwb napísal:DeJF: Vsak niektore casti boli zverejnene, a niektory ludia tu mapku videli pri predvadzani.
Mapa bola prakticky zložená z obrázku limitovanej edície kde bol vidieť kúsok mapy, a potom ešte ďalší obrázok kde bol vidieť ďalší kúsok toho blueprintu..
-
Scorpion90
King
Rozmýšľam, že ak budú fakt dobré recenzie V-ky, tak investujem do konzoly, prejdem hru a konzolu predám..
-
guess.whoo
Redeemer
Scorpion - tolko prerobis, ze ti to pride az luto ze si nepockal na PC