vypinanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vypinanie PC

Príspevok od používateľa Viper1121 »

zdravim, pri hrani hier sa mi stava, ze sa mi z nicoho nic natvrdo vypne PC, a po chvilke sa mi sam zapne.. neviem cim to moze byt, neni nejaky chybovy log alebo daco? kde by som proste vedel zistit preco to robi? robi to iba pri hrach... napr pri WoT malokedy.. niekedy hram 15hier po sebe a nic... a niekedy proste padne... najnovsie som stiahol splinter cell blacklist, a pada mi to vzdy presne na tom istom mieste, hned prva misia ked mam dat stupaka tomu typkovy tak to proste padne... PC sa zapne normalne.. obcas vypise ze sa zapol po necakanom vypnuti, neviem co to moze byt...

mam Intel Core 2 Quad 2.66Ghz
4GB RAM
GeForce GTX 275
zdroj Eurocase tusim 300W
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: vypinanie PC

Príspevok od používateľa brm »

Na 90% je problém tu:
Viper1121 napísal:zdroj Eurocase tusim 300W
Táto zostava by si zaslúžila niečo značkové 400-500W..
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

takze je mozne, ze v tej hre bude nejaky efekt (vybuch, svetlo) a proste bud sa chce zapnut chladic na grafike, alebo nieco a pretazi sa zdroj a padne to?
mam doma aj takyto http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm ale ten je od vyroby vadny... tam kde ma davat 5V dava 5V ale max 1amper... a mal by davat viac neviem kolko... asi aj vyse 10 fakt nechcem vravet blbosti... a s tym zdrojom sa mi ani PC nezapne.. vypyta heslo a restartuje sa... skusal som ho reklamovat.. ale alza a jej reklamacie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Áno.. môže to byť presne v tom.. a ten Seasonic by bola dobrá voľba, škoda, že si nedotiahol reklamáciu do konca (aj pod hrozbou SOI). 300W je jednoducho málo... a ešte k tomu Eurocase..
Mal som podobnú zostavu: http://www.hojko.com/post1096094.html#p1096094
Napísať odpoveď