stredna škola
Re: stredna škola
Teraz si zacal a hned by si chcel ist na inu skolu. Pockaj a uvidis neskor, aby si nakoniec nelutoval, ze si odisiel.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
no jak sme sa bez IT dokázali zaobísť až do konca 20. storočia, ktovieMek napísal:'Ak ta IT nebavi, tak rovno chod studovat nejaky prepotrebny odbor, kde studuju buduci klienti uradu prace.'
Tak išiel by som na technicke lyceum to je niečo ako priprava na VŠ s rozširenou informatikou
Chodíš týždeň na strednú a už chceš prestupovať? Tiež som teraz prvák a nie je to také jednoduché, lenže na základnej som bol zvyknutý na "nič nerobenie". Brat mal tento istý problém, proste sa nevedel učiť keďže to nepotreboval. Tak isto nadávam na vstávanie a cestovanie a určite by som nemenil školu.
Lenže potom sa už neda prestupiť ..
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
da, len budes muset robit prestupove skusky ci ako sa tomu vravi ..preto v septembri najviac decka prestupuju
Decko? ked mysliš ...
A čo si?
tak určite nesom zasane decko 6 ročne 
Kamarát z tvojeho prejavu a prístupu je jednoznačne že si ešte decko
ja som chodil na tech. lyceum, dosiel som na vysku, zistil som ze uz tych teoretickych sraciek mam plne zuby a siel som robit nieco uzitocnejsieGlogoSV napísal:Tak išiel by som na technicke lyceum to je niečo ako priprava na VŠ s rozširenou informatikou
a tak ako pisu, necakaj od skoly ze sa naucis nieco ine ako nanajvis akusi disciplinu a navyk plnit povinnosti, ak vobec...
Vyber skoly je uplne nedolezity a je to absolutna formalita, isiel by som tam kde to mas najblizsie hoci aj stredna drevorubacska...