Jazykový pobyt na Malte
Jazykový pobyt na Malte
Chceme si s priateľkou nájsť lepšiu prácu, mne sa už niečo rysuje,ale chcú odo mňa aktívne ovládanie angličtiny ( učil som sa ju 8 rokov, nemám problém so slovíčkami, len mám brzdu, čo sa týka rozprávania). Rozhodli sme sa obidvaja pre nejaký aspoň mesačný jazykový pobyt na zdokonalenie angličtiny. vybrali sme si Maltu, len teraz je to o tom, či ísť na vlastnú päsť, priamo osloviť nejakú školu, alebo je lepšie ísť cez agentúru? dakujem za odpovede
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jazykový pobyt na Malte
na vlastnú päsť to budeš mať lacnejšie, ale riskantnejšie. Cez agentúru ťa to výjde drahšie, ale máš istotu že budeš mať ubytovanie a absolvuješ kurz ktorý si kúpiš. Tak je na tebe či ste skôr dobrodruhovia a veríte si že to zvládnete aj sami, alebo si radšej priplatíš a budeš bez starostí.
Osobne by som išiel cez agentúru ak ideš prvýkrát. Potom ak by si si to chcel zopakovať alebo predlžiť, to by som riešil už samostatne. Ale keď už cez agentúru, asi by som radšej zvolil anglicko ako maltu. Príde mi trošku divné zdokonalovať sa v angličtine v krajine, kde je angličtina ako druhý jazyk. Myslím že aj v tej angličtine tam budú nejaké dialekty a frázy odlišné od britskej či americkej angličtiny.
Osobne by som išiel cez agentúru ak ideš prvýkrát. Potom ak by si si to chcel zopakovať alebo predlžiť, to by som riešil už samostatne. Ale keď už cez agentúru, asi by som radšej zvolil anglicko ako maltu. Príde mi trošku divné zdokonalovať sa v angličtine v krajine, kde je angličtina ako druhý jazyk. Myslím že aj v tej angličtine tam budú nejaké dialekty a frázy odlišné od britskej či americkej angličtiny.
-
seth82
Darca
Angličtina používaná na Malte je hrozná. Samozrejme, dohovoriť sa dá s každým, no ak chceš popracovať na angličtine, taktiež sa podpisujem pod to Anglicko - tam existuje X kurzov. Malta - to si môžeš rovno zaplatiť jazykový kurz na Slovensku, tiež budeš mať reč aj s poriadnym prízvukom, síce slovanským, nie arabským, aký majú Malťania, ale to je v podstate jedno...
Dafuq?palorom napísal:Rozhodli sme sa obidvaja pre nejaký aspoň mesačný jazykový pobyt na zdokonalenie angličtiny. vybrali sme si Maltu
Dakujem vám za rady, no pozerali sme nejaké agentúry, a na tej Malte ani veľA ponuk nieje. Uvidime, možno to ešte prehodnotime, a predsalen si vyberieme to Anglicko.
ak este planujes ist na maltu tak celkom spolahlivi boli na stranke jazykove pobyty cez to siel moj kolega a pochvaluje si. a moja neter uz 2x sla tusim cez limimaltu a chysta sa tam opat takze sa jej tam zapacilo ktovie ci tam aj neostane
Jazykovy pobyt na Malte= žuuur! ja som tam bol velmi davno ale stalo to za to, do rana poriadna party v skole si si pospal a potom na plaz. Takze skvele investovane peniaze.
-
Soviet
Darca
Malta a anglictina istotne nie. Stravil som tam 11 dni na dovolenke a ich anglictina je ako je tu spomenute hrozna. Aj tak sa tam dorozumievaju tou ich hatlaninou, takze neviem kde sa tam velmi chces zdokonalovat anglicky.
Ten ostrov jedine ak ako kratku dovolenku, ale isto nie miesto, kde si pojdes zdokonalit anglictinu.
Ten ostrov jedine ak ako kratku dovolenku, ale isto nie miesto, kde si pojdes zdokonalit anglictinu.
ja som bol na podobnom pobyte v Irsku -> ucitelka bola z UK, kludne v tomto pripade to moze byt podobne. Neviete akych lektorov maju...
-
seth82
Darca
Ibaže tu nejde iba o lektorov, ale aj o okolie a všetko ostatné. Ak vylezieš von v Írsku, vždy počuješ angličtinu. Ak vylezieš von vo Vallette, Bugibbe alebo Slieme, budeš počuť skôr arabsky znejúci jazyk, pričom ak sa dopracuješ k angličtine, tá bude mať v 99 percentách prípadov otrasný prízvuk. A takto sa teda angličtina nezlepšuje...
-
audiotrack
VIP
tak to si ten kurz môže robiť aj na slovenskustuka napísal:ja som bol na podobnom pobyte v Irsku -> ucitelka bola z UK, kludne v tomto pripade to moze byt podobne. Neviete akych lektorov maju...
uznavam nie je to idealne miesto na zlepsovanie jazyka ale tak spoluziakov tiez budu mat z roznych kutov sveta takze aj mimo skoly stale mozu kecat v anglictine ked niekam pojdu sadnut na pivec a podobne 
-
seth82
Darca
Veď to môžeš aj na Slovensku...