Ako sa zblizit s dievcatom
Re: Ako sa zblizit s babov
len ono to je take blbe ked idem zanov tak je tam hned aj kamarat ktory by ju asi tiez chcel neviem ale tak sa mi zda nikdy tam niesme len 2
-
javatar
Hardcore addict
este lepsie - v tom pripade ich zaujmi oboch (predved nejaku tu svoju superschopnost) a rozpravaj sa predovsetkym s nim
nasledne sa jej spytaj, ze ci si niekam nevyjdete aj osamote...
nasledne sa jej spytaj, ze ci si niekam nevyjdete aj osamote...
mam ju po skole pozvat na kofolu ? ale pochybujem ze by sla ved sa skoro ani nepozname
a ak ano kedy jej to mam povedat ked sme neni nikdy osamote ?
-
javatar
Hardcore addict
tak ju pozvi pred kamosom
len sa postav tak bolo jasne, ze jeho nepozyvas
Paťo, tú situáciu, aby ste boli sami musíš sám vytvoriť. Nabudúce, keď sa budete rozprávať v trojici, kľudne jej daj papierik, kde napíšeš, že po ďalšej hodine sa stretneme tu len ty a ja. Ženy milujú takéto hry! Alebo otvorene povedz pred kamošom: Prosím ťa nemohol by si ísť preč, chcem Janku pozvať von a pred tebou sa hanbím. Haha, určite ju to pobaví a ty sa zbavíš stresu. O nič predsa nejde, no už je načase prejaviť trochu iniciatívy a odhodlania ak chceš aby sa veci pohli. Veľa šťastia.
takze dneska sme trochu pokecali o skole co a ako sa jej paci
dala mi fb tak sme trochu popisali a chcem sa spitat mam jej dnes vecer napisat ci by po skole nesla von na kofolu ?
To sa tu budeš teraz pytať každy jeden deň o čom sa maš s nou baviť a či vobec hej alebo nie?Vzchop sa preboha.
-
javatar
Hardcore addict
hlavne sa jej to pytaj osobne lebo ju zabijes svojou gramatikou
Hej gramatika je síce dôležitá ale sú aj baby ktoré ju zrovna neovládajú, možno aj tá baba ju nemusí ovládať ako aj Patrik
.
Paťo ide naňu dobre, akurát ju ani nemusí hned pozývať na kofolu,stačí ísť len na prechádzku aby boli sami, ale nic neočakávať račej.
Paťo ide naňu dobre, akurát ju ani nemusí hned pozývať na kofolu,stačí ísť len na prechádzku aby boli sami, ale nic neočakávať račej.
Wow... toto je hruza toto som si vsimol na mladsej sestre...
Dnesna generacia si baba a chalan iba vypisuju, flirtuju po internete... Ved to je tak suché!
Som zdesený!
Dnesna generacia si baba a chalan iba vypisuju, flirtuju po internete... Ved to je tak suché!
Som zdesený!
Takže myslím si že sa to uberá dobrým smerom každé ráno keď príde do školy a som niekde na dvore že ma vidí tak príde za mnou pozdraví sa a obime ma. Ale dosť ma serie to že spolužiak za ňou dolieza každú prestávku a veľmi sa chce rozprávať. A keď tam je on tak my tam je také blbé dôjsť za nimi neviem čo robiť 
Bože, kde sú tie roky na strednej škole, kedy chalanisko prišiel za mnou, povedal mi či nepôjdeme večer von na čaj, a smiali sme sa kecali , sem tam trápne ticho... po stretku prišla smska, že ako bolo dobre a či to nezopakujeme... teraz len FB
Ukracujete sa o rozvíjanie komunikácie
o to ísť sa s niekým len tak prejsť, všeličo vidieť, zažiť , dozvedieť sa...
Si štvrták nie ?
tak mu daj na javo, že proste sa Ti tá baba páči. Nedaj sa odradiť spolužiakom. Keď sa budeš všetkého báť, nič ani nedosiahneš, ani nič nebudeš mať ...
Ukracujete sa o rozvíjanie komunikácie
Si štvrták nie ?
tak mu daj na javo, že proste sa Ti tá baba páči. Nedaj sa odradiť spolužiakom. Keď sa budeš všetkého báť, nič ani nedosiahneš, ani nič nebudeš mať ...
Takže chcel by som ešte jednu radu v utorok po škole si ideme sadnúť na kofolu len mam jednu obavu a to takú že sa nebudem mať o čom s ňou rozprávať. Čo poradíte ? chcem sa vyhnúť trápnemu tichu a že najbližšie odmietne pozvanie 
No to trápne ticho vie nastať, ale tak rozprávaj sa o veciach ktoré vás spájajú.Ci uz hudba-speváci,kapely,...ročné obdobia,... A ked to zaujmavo a emotívne prejavís, ona bude ohurená z teba a kludne sa o jednej teme mozete baviť dlhšie. A ked este budes vtipný a povieš dvojzmysli nejaké mozno aj nejaké dotyky by mohli nastať.
Pozri, keď sem budeš písať každý jeden tvoj krok, lebo nevieš čo robiť tak to ďaleko ajtak nepotiahneš s ňou. Rozprávaj sa o čomkoľvek, čo ťa baví, čo baví ju a podobne. Prvé stretká sú väčšinou o spoznávaní sa. Ak sa nebudete mať o čom baviť, tak si spolu nerozumiete a je zbytočné to siliť. Komunikácia je základ, ak sa nebudete mať o čom baviť hneď na prvom rande, tak je to zbytočné. Čo budete robiť neskôr keď už teraz nevieš o čom sa s ňou baviť ? Normálne sa uvolni, nič si neplánuj a budete sa baviť o hocičom, čo príde. Len ju počúvaj a rozvíjaj jej odpovede, pýtaj sa na niečo čo súvisí s tým, čo ti povie, pridaj k tomu niečo svoje a podobne.
-
javatar
Hardcore addict
Povedz jej, ze si exkluzivne len kvoli nej zalozil temu na hojko.comPatrik222 napísal:...len mam jednu obavu a to takú že sa nebudem mať o čom s ňou rozprávať...
Re: Ako sa zblizit s dievcatom
Oukej, takže deň D nadišiel, chceme info 
Keďže po škole, tak by to malo práve prebiehať.
Je to ako seriál.
Je to ako seriál.
Ako sa zblížiť s dievčaťom?
Opiť ju a vopchať ruku medzi jej nohy.
Na moju bývalú kamarátku to fungovalo vždy.
Opiť ju a vopchať ruku medzi jej nohy.
Na moju bývalú kamarátku to fungovalo vždy.
Ani sa nedivim, ze uz byvalu