GothaR napísal:Ja som si vybavil dlhodoby prenajom PS3, takze si to aj ako zaryty PCkar zahram uz v septembri Trochu smola je to, ze 18teho idem na 2 tyzdne mimo Slovenska, ale lepsie ako cakat na PC verziu.
Veď tie dva týždne, čo budeš mimo, by si mohol požičať PS3 mne....
Tiež ma veľmi láka zahrať si to ale pre jednu hru si určite nebudem kupovať v podstate už zastaralú konzolu. Počkám, či bude na PC, ale asi budem musieť prestať čítať túto tému, aby som sa ovládol
Ale pekne to maju vymyslene teraz sa poriadne este popredavaju stare konzoli, ludia nakupia konzolove verzie, potom vydaju pc verziu a ludia to nakupia zase.
Pascalwb napísal:Ale pekne to maju vymyslene teraz sa poriadne este popredavaju stare konzoli, ludia nakupia konzolove verzie, potom vydaju pc verziu a ludia to nakupia zase.
Ja pocitam, ze este pre nove konzoly vydaju nejaku HD verziu, pekne trojity zisk
Ja sa len modlím, aby to hneď nejak lepšie optimalizovali ... keď vyšla hneď prvá "cracknutá" verzia (možno to bolo tým), to bol rok 2009 ak sa nemýlim, tak som si kúpil nový PC. Na tú dobu celkom slušnejší. (intel 4-jadr., 4gb ram, 1gb graf.) Za posledný rok a pol som žiadnu z nových hier neinštaloval, tak neviem ani reálne posúdiť či mi to stačí na bežné hry nie to na GTA V. Aby v konečnom dôsledku nestál viac upgreade PC než kúpa novej konzoly
Lubenečko napísal:Ja sa len modlím, aby to hneď nejak lepšie optimalizovali ... keď vyšla hneď prvá "cracknutá" verzia (možno to bolo tým), to bol rok 2009 ak sa nemýlim, tak som si kúpil nový PC. Na tú dobu celkom slušnejší. (intel 4-jadr., 4gb ram, 1gb graf.) Za posledný rok a pol som žiadnu z nových hier neinštaloval, tak neviem ani reálne posúdiť či mi to stačí na bežné hry nie to na GTA V. Aby v konečnom dôsledku nestál viac upgreade PC než kúpa novej konzoly
Lubenečko napísal:Ja sa len modlím, aby to hneď nejak lepšie optimalizovali ... keď vyšla hneď prvá "cracknutá" verzia (možno to bolo tým), to bol rok 2009 ak sa nemýlim, tak som si kúpil nový PC. Na tú dobu celkom slušnejší. (intel 4-jadr., 4gb ram, 1gb graf.) Za posledný rok a pol som žiadnu z nových hier neinštaloval, tak neviem ani reálne posúdiť či mi to stačí na bežné hry nie to na GTA V. Aby v konečnom dôsledku nestál viac upgreade PC než kúpa novej konzoly
To ja som to hral prvy raz na dvoj jadre , to si predstav. Ale celkom to potom spravili s patchmi. Engine sa moc nezmenil, tak snad vedia co robia.