Myš zvláštne laguje v hrách
Myš zvláštne laguje v hrách
Zdravím, mám takýto problém. Myš v rôznych hrách ako AC:B, Darksiders 2, GTA SA zvláštne laguje. Je to taký zvláštny pocit, myš je mierne oneskorená a občas akoby som mal zapnutú akceleráciu, a občas úplne nejde. Pri pohybe kamery dosť laguje, občas viac, občas menej. Testoval som 3 rôzne myši, dve wireless a jednu káblovú, problém pretrvával. Dokonca som reinštaloval Windows a problém ostal. Musím podotknúť že pri bežnej činnosti PC, čiže všetko okrem hier ide všetko bez problémov. Ešte aj pri Max Payne 1 myš funguje perfektne.
Thanks for help
Zostava:
MB: M2N68-AM SE2
GPU: Nvidia 450GTS DDR3
RAM: 3GB
CPU: AMD Athlon X2 6000+ 3.11Ghz
Windows 7 Ultimate 32 bit
Thanks for help
Zostava:
MB: M2N68-AM SE2
GPU: Nvidia 450GTS DDR3
RAM: 3GB
CPU: AMD Athlon X2 6000+ 3.11Ghz
Windows 7 Ultimate 32 bit
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Myš zvláštne laguje v hrách
Koľko máš FPS?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tebe laguje hra a ty hladas chybu v myske??
FPS je 30+, v Minecrafte cez 60 vždy
Nelaguje mi hra, ked hrám s gamepadom všetko je v poriadku, len s myškou mi ako keby všetko seká.tebe laguje hra a ty hladas chybu v myske??
-
MichalkoOo
Zablokovaný
30 je málo, na gamepad je to v pohode
no FPS je tak od 30 do 60, záleží od hry.. v GTA IV dám málokedy cez 30, ale v Assassins Creed Brotherhood je to tak 45.. Je to podstatné? Doteraz mi to vôbec nerobilo, začalo to len pár dňami. Z ničoho nič. Je to ako keby mi myška občas vynechávala alebo čo, neviem to opísať..
-
Solo_Kamen
King
ak máš kartu od Nvidie, tak v jej ovládacom paneli je "pre-rendered frames", alebo niečo také, nechce sa mi to hladat teraz
ak máš to nastavenie naplno, tak budeš mat trošku plynulejší obraz ale pri nižších FPS sa môže stat, že ovládanie bude reagovat z miernym oneskorením.
ak máš to nastavenie naplno, tak budeš mat trošku plynulejší obraz ale pri nižších FPS sa môže stat, že ovládanie bude reagovat z miernym oneskorením.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Áno, je to podstatné. 60FPS minimálne pre PC gaming! Nie sme na zaostalej konzole
Okej, zmenil som nastavenia v hrách aby išli 60FPS a viac stále, problém ostal. Nejaké nápady?
Michalko naco 60 fps? ked oku staci 24 zaklad ja by som povedal ze staci aj 35 naco 60 ? teraz sa vazne pytam enviem preco..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Oku 24 stačiť môže, mojej ruke nie