CyanogenMod pre S3 Mini

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
M4rek
Medium Star
Medium Star

CyanogenMod pre S3 Mini

Príspevok od používateľa M4rek »

Je tu niekto s osobnymi skusenostami s CyanogenMod-om na Galaxy S3 Mini ?

Ak ano, potesilo by ma par skusenosti, ci ste spokojni a podobne. Ci by ste sli naspät k TouchViz alebo nie. Vdaka.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: CyanogenMod pre S3 Mini

Príspevok od používateľa Hensym »

Choď na XDA, tam nájdeš skúseností stovky.
Neviem ako pre S3 mini, ale ak chceš používať najnovší Android (CM) a zároveň sa ti páči TouchWiz UX, sú na XDA flashovateľné zipy TouchWiz prostredia. Na Galaxy S šlapalo ako hodinky, na inom som to ešte neskúšal.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja uz skoro rok frcim na UltimaROM a nesiel by som naspat na nic ine. Ci ide na S3 mini, neviem.
Janko.Kral
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Janko.Kral »

Vyskusaj si najprv nova launcher a uvydis.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Nova Launcher sa mi paci. Chcem vyskusat ten Cyanogen, ale nejak neviem najst navod na S3 Mini verziu s NFC s dobrym navodom, ako na root najskor.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Ťažkých 10 sekúnd hľadania v podsekcii pre S3 mini http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2400123
M4rek
Medium Star
Medium Star

Ano, toto som nasiel aj ja a aj na inych strankach, ale mna zaujima ako root-nut ten telefon. Kedze predtym ako nahram Cyanogen treba mat telefon rootnuty. Nasiel som len navod, ktory bol pre S3 Mini verziu bez NFC a ja potrebujem pre verziu s NFC. Nasiel som len take navody, kde pisali ludia, ze im to nefunguje alebo ze popisany navod naumoznuje nahratie custom ROMky.

// ale uz som nasiel aj to, tak snad bude fungovat
Hensym
VIP
VIP

Na margo rom-ek pre modely, ktoré sú aj s a aj bez NFC, netreba brať na ľahkú váhu. Neviem, ako je to pri týchto custom, možno to tam obišli, no pri flashovaní oficiálnej ROM bez NFC cez Odin do Galaxy Ace 2 s NFC, skončil telefón bricknutý, nepomohol ani jig.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

hm, no neviem jak to je s tymi verziami s NFC a bez.Niekedy som hladal aj ja custom ROMky na S3 mini I8190, lenze s NFC je to I8190N a nevedel som ci to mozem dat aj na verziu s NFC alebo nie, nechcel som mat z telefonu tehlu. A tuto informaciu nepise nikto, ci je to aj na verziu s NFC.

A su tie inak custom ROMky pouzitelne na denne pouzivanie ? Ci je tam vela chyb ? Lebo nejak na kazdu romku, ktoru som zatial pozeral som videl aj nejake problemy.
Hensym
VIP
VIP

Na tom písmenku za názvom modelu som sa popálil aj ja. Nainštaloval som i8160 romku na i8160P, a telefon už nereagoval na nič.
Ohľadom toho, či sú tie custom rom použiteľné, záleží na každej osobitne. Pozeraj tie najobľúbenejšie na XDA, a popozeraj, či ešte stále majú chyby alebo sú stabilné. Vývojár to tam vždy píše.

Na S3 Mini a aj S3 Mini s NFC je dostupný OFICIÁLNY Android 4.1.2 Jelly Bean od Samsungu s TouchWiz nadstavbou. Ten teraz používam ja, a do inej by som nešiel. Či už čistý CyanogenMod, alebo kadejaké iné custom, všetky mi prišli pomalšie a nedoladenejšie. Odporúčam teda flashnúť tú 4.1.2....

Dnes by som do custom išiel už iba v prípade, že na danom telefóne je oficiálne dostupný iba ICS a nižšie.
M4rek
Medium Star
Medium Star

ja som tiez hladal nejaku ROMku na S3 Mini s NFC ale nikde to nikto neuvadza v popise tej ROMky na XDA, ze ci sa to moze dat aj na N-kovu verziu, tak som to radsej nechal tak.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Hensym napísal: Na S3 Mini a aj S3 Mini s NFC je dostupný OFICIÁLNY Android 4.1.2 Jelly Bean od Samsungu s TouchWiz nadstavbou.
A to nie je to isté, čo mám v ňom od výroby ? Mám tu 4.1.2 s TouchWiz, takže to je ten, ktorý myslíš ? Alebo tento by bol ešte nejak upravený operátorom ?
Hensym
VIP
VIP

Ak máš 4.1.2 TouchWiz (TouchWiz je názov nadstavby Samsungu), tak máš najnovšiu dostupnú oficiálnu, (neviem či S3 mini mal aj niečo staršie ako JB) a podľa môjho skromného názoru by som do custom nešiel. Ale skúsiť môžeš, a ak sa ti nebude pozdávať, vrátiš sa do oficiálnej 4.1.2.

Ale určite NEFLASHUJ romku pre i8190 na N-kový model, lebo môžeš dopadnúť ako ja. :)
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

mam jednu otazku. Rootol som si android v s3 mini a teraz mi nejde spustit kvoli tomu jednu aplikaciu. Chcem teda vratit naspät ten root, aby som nemal rootnuty andorid a aby mi isla ta aplikacia. Staci ked v aplikacii, ktora sa nainstalovala - superSU dam Unroot ?
Hensym
VIP
VIP

Ak máš možnosť unrootu priamo v SuperSU, malo by to ísť. Unrootni, a skús, či sa root vytratil cez aplikáciu Root Checker.
Ak to nepôjde, hľadaj "unroot S3 mini", ideálne návod pre root, ktorý si ty použil.
lipalok
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lipalok »

M4rek napísal:Je tu niekto s osobnymi skusenostami s CyanogenMod-om na Galaxy S3 Mini ?

Ak ano, potesilo by ma par skusenosti, ci ste spokojni a podobne. Ci by ste sli naspät k TouchViz alebo nie. Vdaka.
Na mojej S3 Mini (GT-I8190N) funguje bezproblémovo :D
Co sa tyka mojich skusenosti, tak telefon je rychlejsi, ma lepsi zvuk+je to AND 4.2.2.....

[IMG=http://img9.imageshack.us/img9/8812/duh6.png][/IMG]

[IMG=http://img30.imageshack.us/img30/1218/82h.png][/IMG]
Napísať odpoveď