Cars videos Kuriozity,Perlicky
Re: Cars videos Kuriozity,Perlicky
Za schopnosti za volantom by som ho uznával, ale keďže ich predvádza na nesprávnom mieste, tak by som ho namiesto uznania skôr strčil do basy keby žil. Ani ja nejazdím vždy podľa predpisov alebo občas riskujem, ale jazdiť s odtrhnutým zadkom v meste medzi chodcami po kraji cesty, to je už trocha moc. Ja nechcem, aby ma niekto zmrzačil do konca života len preto, že sa nudí a potrebuje sa predvádzať tak, že pri tom ohrozuje ostatných.
Čo sa týka bratislavských pretekárov a expertov na myšičky, tak práve kvôli nim mám v aute kameru... Už ma zopárkrát skoro zrámovali a nebyť môjho predvídania / prudkého brzdenia, tak už mám auto pokrčené.
Čo sa týka bratislavských pretekárov a expertov na myšičky, tak práve kvôli nim mám v aute kameru... Už ma zopárkrát skoro zrámovali a nebyť môjho predvídania / prudkého brzdenia, tak už mám auto pokrčené.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mna tuning chytil v roku 2003 a opustil 2005, kedy som si uvedomil, ze nezalezi, ako auto vypada, ale ako jazdi 
Vid typek z videa Fiat Brava 1.2 motor, ale ohadzane plastami z kazdej strany.
Na aute som spravil dve zmeny, jedna je vymena kolies, druha vymena radia. Inak sa staram o to, aby auto ostalo ako bolo vyrobene, max do stavu, ako to ma Hegy, ale bez znizenia podvodku.
Vid typek z videa Fiat Brava 1.2 motor, ale ohadzane plastami z kazdej strany.
Na aute som spravil dve zmeny, jedna je vymena kolies, druha vymena radia. Inak sa staram o to, aby auto ostalo ako bolo vyrobene, max do stavu, ako to ma Hegy, ale bez znizenia podvodku.
Tak ja nemam len znizeny podvozok
ale na oko to vyzera akoze seriove, tak sa mi to lubi, vkusne kola, velke brzdy, trosku pritisnut k zemi, sice neprakticke ale kedze auto je v prvom rade moje hobby a moja denna radost tak viem tieto aspekty aj vyuzit.
Akykolvek plastituning (mimo OEM packetov, ///M, ST, R-line, S-line etc...) je dehonestacia roboty designerov v automobilkach.
Akykolvek plastituning (mimo OEM packetov, ///M, ST, R-line, S-line etc...) je dehonestacia roboty designerov v automobilkach.
-
AXO
Professional
JJ viem, ze toho mas viac, ale myslel som len vizualnu stranku, kde je vidno nizsi podvozok(aj ked to ma okrem vzhladu aj ine plus). Na nase cesty jedine takto: 
ST220 je spravena sportovejsie uz od vyroby, a vymienat tie narazniky a listy je dost skoda.
Ked niekedy budem mat napr RS6, tak tam uz s fyzikou a aerodynamikou robit nebudem vobec nic, pri 250km/h to moze byt smrtelna chyba.
ST220 je spravena sportovejsie uz od vyroby, a vymienat tie narazniky a listy je dost skoda.
Ked niekedy budem mat napr RS6, tak tam uz s fyzikou a aerodynamikou robit nebudem vobec nic, pri 250km/h to moze byt smrtelna chyba.
Toto je vykvet 
Ani neviem ci sa mam na tych krutoprisnych hlaskach smiat alebo plakat
Ani neviem ci sa mam na tych krutoprisnych hlaskach smiat alebo plakat
Ten si jazdu užíval
hudba musí byť, auto plne naložené, predpokladám že aj vzadu traja sedeli
Pozícia ruky na volante ako proper závodník
... no a k tým komentom sa nemá zmysel ani vyjadrovať 
Pozícia ruky na volante ako proper závodník
-
RATZINGER666
Darca
no ty vole 
ice ice baby
ice ice baby
a vypni si tu klimu vole, at mas vacsi vykon vole 
-
tacosi
Moderátor
Geňocída
A tie muchapuky čo má na očiach 
statocne sa drzal toho gtr-ka kym tam chlapik v gtr-ku nezaradil dvojku 
Mne sa paci 4:55 ako ho da ta Omega Combi ci co to je. "Fery, toho musis dat, ulitava mu to" A nic, iba sa vzdaluje 
Pekne videjko na pohodlne vecerne sledovanie 
Niečo takéto by som veľmi rád vlastnil.. a nemyslím to porsche!
http://style.hnonline.sk/auto-moto-130/ ... ada-593758
http://style.hnonline.sk/auto-moto-130/ ... ada-593758
tak z tohto sa dostat, klobuk dole...
Hudba sedi vyborne 
PS: uz to tu bolo, len neviem presne v ktorej teme
PS: uz to tu bolo, len neviem presne v ktorej teme
mozne to je, len ja som to videl prvy krat 
Toto je úplne top!