Zdravím,
mám problém s pripojením LCD monitoru (LG Flatron M228WA-BZ 22') cez DVI kábel (dvi-m, dvi-f), cez vga kábel ide obraz bez problémov.
Mám integrovanú grafickú kartu (Intel HD Graphics 2500) a win7. Keď pripojím monitor cez vga a nastavím vstup RGB obraz normálne ide. Keď idem cez dvi a nastavím vstup DVI, tak je obraz čierny a len napíše: Zkontroluj signáový kabel.
Kúpil som aj nový DVI-kábel ale s ním to tiež nejde a píše to to isté. Je to tam pripevnené úplne na tesno, takže ani tam nebude problém.
Vedel by mi niekto poradiť, kde robím chybu, ďakujem.
DVI nefunguje, VGA funguje
Re: DVI nefunguje, VGA funguje
A vstup nastavujes na monitore alebo v ovladaci grafiky?
Vstup nastavujem na monitore, neviem ako sa nastavuje v ovladaci grafiky.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ok a teraz budem hlupucky na teba ze mas pripojeny sucasne len jeden kabel hej
lebo uz som stretol experta ktory zapojil vsetky kable co sa dali
proste ked strcis dvi cele vga odkabluj
a na grafike by si nemal prestavovat nic ta by to mala sama zistit kade ma ist signal
rovnako aj monitor by sa mal prepnut sam
jou a skus vypnut pc prehodit to na dvi a potom to zapnut aj to mu moze robit problem aj ked by nemalo
proste ked strcis dvi cele vga odkabluj
a na grafike by si nemal prestavovat nic ta by to mala sama zistit kade ma ist signal
jou a skus vypnut pc prehodit to na dvi a potom to zapnut aj to mu moze robit problem aj ked by nemalo
Nemam naraz zapojene analogove a digitalne
ale mal si dobru pripomienku, lebo tak pred piatimi rokmi som tak 20 minut rozmyslal, preco to nejde ale nakoniec som zistil, ze mam naraz zapojene dvi aj vga ale teraz po piatich rokoch som samozrejme uz nespravil tu istu chybu.
Nenapada este niekoho nejaky dovod, preco to teraz nejde? thx..
Nenapada este niekoho nejaky dovod, preco to teraz nejde? thx..
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no dobre tak skus teraz zobrat dvi to vga redukciu a skus to tade naopak sa to tusim neda
(vga to dvi), pripadne skus pozicat daky monitor proste skus dako eliminovat moznost ze je naprd vstup monitora alebo vystup karty.