Kvalitné autoservisy
Re: Kvalitné autoservisy
Chcem si dať namontovať park.senzory(mám kúpené) a rozmýšlam tiež nad namontovaním predných hmloviek, nejaký lacnejší servis/elektrikár v BA (Dúbravka)? Auto Honda Civic r.2006. Plus nech sa nepýtam 2x, niekto kto lepí fólie na okná a tiež karbón(strecha). Dik za rady.
v pneuservise pri nich pobehujem vzdy,problem je,ze v niektorych servisoch to nie je mozne.
Ahojte,potreboval by som poradit dobreho klampiara,alebo servis v Blave.Cez vikend som trafil vrabca(Peugeot 206) a trocha si to odniesli plechy.V Blave iba pracujem,tak tu skoro nikoho nepoznam.Dik
Môj "dvorný" autoservis, do ktorého som pravidelne chodil, asi čoskoro skončí.. a tak hľadám náhradu.. niečo na škodovky v KE? Dvaja známi mi odporučili Vlasatého na Prešovskej.. nejaké postrehy na neho?
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000612/ ... i-servisy-
BMW zatvara showroomy aj servisy
BMW zatvara showroomy aj servisy
Dufam ze kamosove stiaznosti ktore tam posielal k tomu prispeli lebo minimalne v BA to bola banda neschopnych neochotnych arogantnych nezodpovednych menicov dielov. A jedine na co sa zmohli po niekolkomesacnej neschopnosti opravit auto bolo vyfakturovat "parkovne". Tak im treba.
nejaké skúsenosti s http://www.maxpneuservis.sk/ ?
ahojte,
kde je najlepsie nechat opravit auto v BA po mensej buracke??
kde je najlepsie nechat opravit auto v BA po mensej buracke??
Viete niekto o servise v BA, kde mozem priniest vlastny olej a filter a oni iba vymenia? Tak aby som pri aute mohol stat?
Vdaka.
Vdaka.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moj sused robi v Bomm auto. Je to hned na zaciatku Svateho Jura, za Racou. Uz dlho tam riesim opravy/vymeny takeho typu, tak by stym nemali mat problem.
Obvykle s tym nieje problem nikde, ale priprav sa ze nikto nebude rucit za "diely" v tvojom pripade olej, teda "bez zaruky".
Akokeby ti niekde zaruku davali na nieco
Hegy hladam konkretny servis, nie vseobecne odpocucanie.
V tom pripade, akykolvek, pytal si sa kde - odpoved znie: vsade.
Napr. posledne Ford Summit motors, predtym Ford Kois TN.
A zaruku davaju vsade, stoji to v zakone, mal by sa respektovat, v opacnom pripade sa mozes svojich prav domahat.
Myslim ze dohodnut sa na dodani dielov je bezna prax a netreba na to hladat specialny konkretny servis.
Napr. posledne Ford Summit motors, predtym Ford Kois TN.
A zaruku davaju vsade, stoji to v zakone, mal by sa respektovat, v opacnom pripade sa mozes svojich prav domahat.
Myslim ze dohodnut sa na dodani dielov je bezna prax a netreba na to hladat specialny konkretny servis.
Nie každý servis je v tomto smere ochotný, keďže neradi púšťajú ľudí do priestorov dielne, či už z dôvodov bezpečnosti, alebo len nemajú radi, ak im tam niekto oxiduje. Takisto prichádzajú o zisk z použitých materiálov, ak si človek prinesie vlastné veci. Osobne si mením oleje aj filtre u seba v garáži a mám po probléme, ale to sa dá iba ak človek nepožaduje pri výmene aj výplach čistiacou kvapalinou.
samozrejme ze sa to moc nerobi ze si donesiem vsetko vlastne pretoze autoservisy zarabaju aj na nahradnych dieloch.. ja som sa len pytal kto pozna aky dobry autoservis v BA... 
Ked fotrovy zavola zakaznik ze chce opravit pracku ale nahradny diel si uz zohnal, tak foter slusne odmietne, pozdravi a zlozi. 
presne tak... treba sa vzit do vlastnej koze ako by som to robil ja.. tak isto 
zdravím, nemáte niekto skúsenosti so servisom AutoComp v Bratislave ? prípadne viete odporučiť nejaký servis, kde sa pustia do motora? mám nejaké problémy s tlakom a už sa to ťahá skoro pol roka, v jednom servise mi vraveli, že bude treba meniť motor, ale rozobratý ho nemali (okrem zhodenej olejovej vane) samozrejme keď ho bude treba meniť tak ho vymením, len by som bol rád, keby sa nato niekto najprv aj pozrel čo stým vlastne je a či nebude lepšie spraviť prípadne generálku aby motor zostal "pôvodný" aj za cenu že by to bolo cenovo rovnaké ako meniť motor za jazdený...
viem, že je tu dosť servisov kde to robia, ale mám TFSI-čko a ako tak zatiaľ pozerám, vo väčšine servisov tento motor ešte ani nevideli, tak ak by ste niekto o niečom vedeli veľká vďaka za rady

viem, že je tu dosť servisov kde to robia, ale mám TFSI-čko a ako tak zatiaľ pozerám, vo väčšine servisov tento motor ešte ani nevideli, tak ak by ste niekto o niečom vedeli veľká vďaka za rady
Ako hovorim, nikde kde som bol s tym nemaju problem, mozem vam sem hodit aj faktury kde je robena vymena oleja no nieje uctovany matros...
Mne to pride bezne... Kazdopadne, moze byt, ze su odlisne skusenosti (iny kraj, iny mrav?) ale tu co ja viem tak s tym nieje problem. Akurat mozno s tym ze byt pri aute, to viem ze nemaju radi a to chapem.
Mne to pride bezne... Kazdopadne, moze byt, ze su odlisne skusenosti (iny kraj, iny mrav?) ale tu co ja viem tak s tym nieje problem. Akurat mozno s tym ze byt pri aute, to viem ze nemaju radi a to chapem.