Kúpa notebooku do 600€
Kúpa notebooku do 600€
Zdravím, idem teraz na intrák tak budem potrebovať notebook predtým som žiadny nemal tak v tom absolutne nemám prehlad, chcel by som ho ale dosť na hranie tak by mal byť nejaký výkonnejší no a nebolo by na škodu keby bol aj vačší displej, a takisto neviem z akej stránky kupovať lebo alza sa mi nezdá príliš najlacnejšia a ostatné nepoznám...a cena by mala byť tak zhruba do 600e možno menej...viac už určite nie, ďakujem 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa notebooku
notebook na hranie do 600€
hmm co hravas diablo 2 ??? zober si PC na hranie zober jeho cenu a pridaj 200€ tak tam je cena herneho notebooku za 600€ neposkladas herne PC nie to kupis book. Ides na VS alebo na strednu ak na VS ake zameranie. Ak nebudes robit s grafikou a notebook chces aj koli skole tak skor by som chcel maly notebook nech ho mozem lahko prenasat na intraku sa ti uzivi v pohode aj bedna s monitorom. Ja som chodil na strojarinu dal som 1000€ za pracovny book na ktorom si sa vedel aj zahrat ale zasa ziadna slava to nebola hlavne som potreboval aby mi to vypocitalo zlozite veci za menej ako pol hodinu. Pri posteli som mal potom klasciku kasnu s monitorom kde som sa hraval. Ono aj tak po pol roku na intraku hadam nebudes taky nerd ze budes sediet za pc miesto toho aby si sa socializoval s ludmi. Ja ted drem s diplomom v robote a chybaju mi tie casy skolske a nie tie herne
. Mozno by som chvilku este aj tak pockal a zistil co bude v skole a hlavne prvi semester sa odporucam vobec nehrat lebo ta to zblbne a v januari neporobis 70% skusok bo budes duty, vs uz neni stredna tam ta nikto nenahana a mas pocit falosneho volna
mne stačí aby mi tam išli tie najnovšie hry čo majú výjsť teraz na jesen vrátane FIFY a GTA 5 a podobne a potrebujem ho tak či tak lebo budem potrebovať ten notebook aj na skypovanie....a stolny počitač tam trepať nechcem....ked aj nebude nejaký extra nadupany hlavne aby bol no a vačši chcem preto ked si budem chcieť pozrieť nejaký film tak nech z toho aj niečo mám...a idem na právo keď si sa pýtal tak na žiadne strojarske a graficke programy a pod. ho potrebovať nebudem 
ak tam chces hrat gta V tak nadupany musi byt
ešte ani nevieš minimálne požiadavky..podľa screenov to ako možeš vedieť že to bude až tak extra naročne na HW...ale aj tak maximalna hranica 600e by bola...viac za notebook nedám no a aby bol proste čo najlepšíCheZteR napísal:ak tam chces hrat gta V tak nadupany musi byt
-
Runes
Addict
Re: Kúpa notebooku do 600€
a ked si tam kupim desktop tak s nim budem chodiť ako na prednašky budem ho vo fúriku voziť? od notebooku ma odhovarať nemusiš som rozhodnuty že si nejaky idem kupiť lebo ho potrebujem tak či tak nie len na intrak to ostatne aby som na nom mohol hrať bol len taký dodatok ked sa do 600 eur nijaky na ktorom pojde GTA neda kupiť tak v pohode no hlavne aby to nebolo pomale a nemrzlo to nech to už šlape ked mam za to vyhodiť tolko penazi
-
Runes
Addict
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2013, 15:08)
ale po zadani filtra som sa dorpacoval k tomuto http://www.alza.sk/notebooky/18842920.h ... 3=163-4503 preklikaj si ich ked tak po jednom kukni si recenzie. Aj ked nechces kupit cez alzu tie recenzie ti mozu dost pomoct