ano, sluzba je platena ale tak to aj vyzera
Playstation 3 alebo XBOX 360
Re: Playstation 3 alebo XBOX 360
tak ja by som povedal, ze ak chce hrat online tak by som siel do Xka skor ako do PSska 
-
Chronix114
Amateur
Ak to ešte riešiš,xbox mám doma,PS3 má kamoš,Sympatickejší mi je PS3 Ale má aj dosť nedostatkov a preto som si aj kúpil xbox,GTA IV Na jednom mieste hrozne laguje,Grafika je o niečo horšia,a multiplayer skoro vóbec nejde a ked tk laguje (download : 900kb/s ) S xboxom mi to ide normálane takže netom to nebude...rozhodni sa medzi jednou vecou,načo tu konzolu chceš,keď ju chceš výlučne na hranie hier ber xbox,keď chceš aj pozerať filmy,či počúvať hudbu,zober ps3...aj tak je to úplne to isté,jedno aj druhé ma svoje nedostatky,do xboxu treba vela vrážať ale zase ponúka lepšie služby,na tvojom mieste by som si vyberal podla toho čo má kamarát... (požičiavanie hier a hranie po internete)
Uvažujem o kúpe bazarovej ps3, aj keď cenu sú tam niekedy drahšie ako nové
Chcem sa ale opýtať ako to je z bazarovymi hrami, alebo keď si nejakú hru požičiam? Pôjde to hrať online? Alebo je to viazane na nejaký majiteľov účet a mne to nepôjde?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vacsinou je to viazane ako aj na PC - CD keyom. Musis kupovat take, co ho este nepouzili /vela nema ps3 pripojenu na net/.
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2013, 20:26)
vacsinou je to viazane ako aj na PC - CD keyom. Musis kupovat take, co ho este nepouzili /vela nema ps3 pripojenu na net/. Ja som este v novembri kupil za 90e staru fatku s dvomi joymi.. da sa zohnat aj lacnejsie,skus aj fora priamo pre PS3
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2013, 20:26)
vacsinou je to viazane ako aj na PC - CD keyom. Musis kupovat take, co ho este nepouzili /vela nema ps3 pripojenu na net/. Ja som este v novembri kupil za 90e staru fatku s dvomi joymi.. da sa zohnat aj lacnejsie,skus aj fora priamo pre PS3
A keď bude kód aktivovaný tak to pôjde hrať aspoň offline či to už nepôjde vôbec?
Offline pojde. Kod je na online hranie.
Zohnal som 250GB Slim verziu za stovku. Bez záruky. Je to dobrá cena?
Podla mana dobrá cena. Mas len čisto konzolu? Alebo aj niečo k nej...lukas9206 napísal:Zohnal som 250GB Slim verziu za stovku. Bez záruky. Je to dobrá cena?
Len jeden ovládač.
-
typek61
Darca
da sa na xbox napojit klavesnica a mys?bez zasahu
-
kukiak
Addict
4,5 sekunda hladania v googli. Na hranie nie, na pisanie sprav hej.