Ak ju ktosi uvidí, a bude ochotný mi ju kúpiť, pošlem mu aj peniaze vopred na účet + nejaké to euro naviac za ochotu
Čokoláda Milka Noisette
Čokoláda Milka Noisette
Obehal som všetky shopy v Žiline a už ju nikde neviem nájsť. Neviem či ju prestali vyrábať, alebo bola toxická a stiahli ju z predaja
... Ak máte nejaký tip, kde v okolí ste ju videli, sem s ním
budem vďačný
Ak ju ktosi uvidí, a bude ochotný mi ju kúpiť, pošlem mu aj peniaze vopred na účet + nejaké to euro naviac za ochotu
Re: Čokoláda Milka Noisette
Nebojis sa toho, ze sa po ceste roztopi ? 
Ach, kde su tie casy, ked som bol na klasickej orieskovej mille zavisly
teraz je to plne prasiveho nugatu a neda sa to ani jest. Preco sa tolko veci vyraba horsich?
-
Scorpion90
King
LukasqoO: Ani nie, už je celkom chladno. A dosť pochybujem, že nejaká prepravná spoločnosť / pošta má vykurované sklady ... to by boli potom všetky čokolády už aj v obchodoch roztopené :p
Phase: koľko ľudí, toľko chutí. Napr. ja ostatné Milky, a iné čokolády nemusím. Väčšinou si kúpim nejakú 70-90%, dám na jazyk jednu kocku a to mi stačí. Ale táto milka .. no čo ja viem, proste mi chutila a neviem ju už nikde nájsť
Scorpion90: Ďakujem, vezmem pravdepodobne odtiaľ
Phase: koľko ľudí, toľko chutí. Napr. ja ostatné Milky, a iné čokolády nemusím. Väčšinou si kúpim nejakú 70-90%, dám na jazyk jednu kocku a to mi stačí. Ale táto milka .. no čo ja viem, proste mi chutila a neviem ju už nikde nájsť
Scorpion90: Ďakujem, vezmem pravdepodobne odtiaľ