brm napísal:Od rána som to pozeral.. celkom zajímavý gameplay.. páčia sa mi cesty s odbočovacími pruhmi... jazda na vodnom skútri po mori.. cez vlny... ááá! A teraz bol posledný triatlon... tiež dobrý...
Idem sa asi pustiť do GTASA.. kým to nevyjde na PC!
A z toho si nadšený? Ja si radšej mapu preskumam sám ako pozerať videá.. Spravil som takú chybu pri štvorke keď som ju nemal kde hrať.. Celú hru som mal napozeranu na yt a potom keď som to hral prvý krát tak proste ako by to nebolo prvý krát , proste o ničom..
Pre istotu som dal nabijat oba ovladace, akurat system update mi pada, snad do stredy vyriesia A nerozumiem, preco to nedavaju von v piatok, ale v strede tyzdna. Kto ma potom rano vstat a ist do prace ?
Sphinx nepovedal by som ze to znicenie auta je zle. Videl som video kde vosiel s autom pod vlak a to auto bolo krasne znicene len tomu treba nastavit nech sa vsetko trochu lachsie otuka
OK ludia co ste si to objednali z progamingshop
dosiel vasm nejaky potvrdzujuci mail o objednavke ?
mne zatial ne,ale objednal som to min. tyzden na dorucenie kurierom a este otazka,ked nahodou odmietnem dvihnut kuriera a neprevezmem hru (to len z dovodu,ze by mi ju zajtra nedorucil,naseriem sa a pojdem ju kupit do mesta) co mi hrozi ?
3.1. Kupujúci má právo stornovať objednávku e-mailom, osobnou návštevou alebo telefonicky, dokiaľ nie je objednávka prevzatá kupujúcim.
toto som nasiel v ich obchodnych podmienkach,takze keby si to nahodou neprevzal a potom stornoval tak by malo byt vsetko OK ale neviem ti naisto povedat