Neveri mi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
majo1990
Medium Star
Medium Star

Neveri mi

Príspevok od používateľa majo1990 »

Caute, nebudem sa tu rozpisovat a pisat knihu ale problem je v tom ze mi frajerka nedoveruje, stale ma podozrieva ze paktujem s inou, uznam si ze som spravil aj ja chybu ked som flirtoval s kamoskou ale nebolo medzi nami nic viacej ako len pisanie, frajerka tiez bola s chalanom sama na byte a to celu noc vraj pozerali filmy a ja jej to verim lebo viem ako je na tom zo sexualnej stranky, ja som jej nikdy nic zle neurobil a nechce mi to uverit, stale si mysli ze si dopisujem s tou kamoskou, neviem co mam robit, v poslednej dobe sa pohadame a vyhadzujeme si na oci kazdu blbost....
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neveri mi

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kopni ju do zadku
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

lenze ja som s nou uz pomaly dva roky, nieje to take jednoduche, neviem niekedy ani argumentovat pretoze je to tazke nakolko mam teraz aj zdravotne tazkosti (alergia)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

O dovod viac ju kopnut do zadku. To, ze ste spolu dva roky vobec nic neznamena. Naco si s babou co ti neveri a kazdu chvilu sa hadate? Najdi si inu, co ti bude viac vyhovovat.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nie som síce za rýchle rázne riešenia, ale vzhľadom na to, že (ak sa nemýlim a tá predošlá téma je o tejto istej slečne) to trvá dlhodobo, môžete skúsiť posledný rozhovor. Buď ti bude veriť, alebo sa rozídete. Bez dôvery niet vzťahu.

Takto nechávaš sebou manipulovať. Ona ťa obviní- ty sa viac snažíš- zas ťa z niečoho obviní- ty sa o to viac snažíš...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

majo1990 napísal:Caute, nebudem sa tu rozpisovat a pisat knihu ale problem je v tom ze mi frajerka nedoveruje, stale ma podozrieva ze paktujem s inou, uznam si ze som spravil aj ja chybu ked som flirtoval s kamoskou ale nebolo medzi nami nic viacej ako len pisanie, frajerka tiez bola s chalanom sama na byte a to celu noc vraj pozerali filmy a ja jej to verim lebo viem ako je na tom zo sexualnej stranky, ja som jej nikdy nic zle neurobil a nechce mi to uverit, stale si mysli ze si dopisujem s tou kamoskou, neviem co mam robit, v poslednej dobe sa pohadame a vyhadzujeme si na oci kazdu blbost....
Ty si len kecal s kamoškou a ona si vodí do bytu iného chalana s ktorým ževraj len filmy sledovala.
Nechápem načo si potrebuje iného chalana viesť do bytu,aký má nato dovôd by ma zaújmalo.
Už vidím situáciu, ako si ty inú babu zoberieš do bytu a ako ti to frajerka vyčíta a neverí !!!
Ty vieš ako je na tom so sexuálnou stránkou? Pravdepodobne jej sexuálnu stránku okúsil aj ten fešák, aby si možno nebol prekvapený.
Je pokrytecká proste, snád to už aj TY vidís, či ešte nie? Vidno že sňou nebudeš šťastný a asi si za teba hladá náhradu, preto robí to čo robí.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Naco minat energiu vo vztahu na taketo blbiny. Normalne si sadnite ako dvaja dospeli ludia a pokecajte o tom, kam to takto vedie... Ja som bol v opacnej situacii, kedy priatelka mna podvadzala a neveril som jej a ona ma stale len presviedcala, ze mi je verna. A tak ma to prestalo bavit, lebo jednak ma stvalo, ze ma podvadza a jednak to, ze sa nechcela rozist. Tak som ju musel sam presvedcit, ze aj keby bola neviem aka kunda, tak keby ma tak strasne milovala, tak je so mnou stastna a nepotrebuje riesit s inym a mozno sa samu seba snazi presvedcit, ze ma miluje zo zistnych dovodov, lebo som k nej mily, pozorny... ale k laske netreba zistne dovody, ono to pride samo a clovek robi to co citi bez zistnych dovodov.

Obcas sa clovek boji vlastnych rozhodnuti, ku ktorym ale bude skor ci neskor nuteny, ale ak sa ludia miluju, tak si vedome neublizuju a nevycitaju si nezmysly. Bud ste jeden s druhym vramci vztahu spokojni, alebo niektoremu nieco chyba a podvedome sa to prenasa do vztahu a vyvovala nezmyselne hadky.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Tvoja frajerka bola sama v byte s cudzím chalanom a že vraj pozerali spolu filmy a ty jej to veríš? :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nemyslim ze je nutne sa s nou hned rozist,v kazdom vztahu su obcas nedorozumenia, to ze u nej na noc bol nejaky chalan este nemusi znamenat nic vazne
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

...pozerali filmy... :smt047
kayko
Medium Professional
Medium Professional

sak sa jej treba opytat na tie filmy, co pozerali... mozno si spomenie na dej :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Keď ti neverí po 2 rokoch vzťahu, tak už ti len tak ľahko nezačne. Stojí ti to zato? Radšej sústreď svoju energiu sám na seba, resp. na inú ženu. Nie je to jednoduché, ale je lepšie sa trápiť ďalej xy rokov?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ta jej nedovera sa taha od zaciatku vztahu, alebo si si ju u nej nejako narusil ?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:hehe: boze nieeee, toto nie. Klasika nie ? najlepsia obrana je utok, ona ti spala s inym chlapom, a aby v tebe nezivila podozrenie ze by si na to moho realne prist, tak utoci na teba s tym ze si si pisal s inou babou, cim viac sa ona o to zaujima, tym viac sa ty trapis tym aby si jej to vysvetlil ze nic medzi tebou a kamoskou nebolo, a TYM VIAC SA TO CELE ODKLONI od povodneho pruseru, a to je ten ze ona spala a JEBKALA s inym ....

je to jeden z GENIALNYCH figlov, uplatnovany zenami na submisivnejsich chlapcov, alebo na kategoriu chlapov DOBRI, alebo NESKUSENI .... tvrdohlavy chlap, priebojny, by zistil ako to bolo na tom byte s kamaratom, a tak dorazne by si trval na zisteni tych filmov az by baba povolila a priznala farbu, .... ALE AUTOR LEN USTUPUJE, .... TO NENI OPAKUJEM NENI DOBRE, ....

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Ale to vies qwerty, keby neboli dobraci od kosti, najivni dilinkovia, tak potom by si taky frajer ako ty nevrzol a mozno ani ziadnu nenabalil. Niekomu predsa musi ostat to najlepsie, alebo mas pannu :P
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Suhlasim s qwertym. Tato taktika je stara ako ludstvo same a najlepsie sa da pozorovat v politike. Politicka strana A urobi nieco zle a este predtym, nez ju politicka strana B stihne z niecoho obvinit, vytiahne A nejaku spinu na B a teda A sa ocisti, pretoze sa cela pozornost upriami na B.

Holt, nechal si sa zatiahnut do spinavej hry a len tak lahko z nej nevycuvas. Mozno, ze ta ani nepodviedla, dolezite je, ze z teba spravila toho zleho. Ja osobne by som s takym clovekom nestracal cas.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja by som sa s ňou rozišiel hneď. Ona chrápala s chalanom.. teda sorry "pozerali film".. Tak určite. Ale uvidíš.. Nechcem byť zlým prorokom, ale keď sa s ňou rozídeš tak uvidíš ešte ty budeš ten zlý. Stále je to spanie u chalana vs. písanie s nejakou holkou... No tak...
janulajanula
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janulajanula »

Mozno ti preto neveri, lebo ma zle skusenosti s muzmi, napriklad ja by som v zivote mojho chalana nepodviedla, ale tiez mam sklony k nedovere, lebo ma velmi velakrat balili zadani, ci dokonca zenati muzi s cielom "okorenit svoje vztahy". Ja tomuto pristupna nie som, ale vela zien je, takze nepochybne je sa coho obavat.

//autoeditácia príspevku (11 Jan 2014, 20:56)
A to, ze ona spala u ineho chalana, vobec nic nemusi znamenat, takisto ako to, ze ty si pises s inou babou bez nejakych postrannych umyslov :) Staci, aby ste si povedali, co vam vadi, co vo vas vzbudzuje nedoveru voci tomu druhemu a potom sa snazili takym cinnostiam vyhybat..ked mas niekoho rad, nebudes predsa robit veci, ktore mu ublizuju, nech je to akakolvek banalita...hned sa rozist, ked sa vyskytne nejaky problem, to vie kazdy, vacsi frajer sa k nemu dokaze postavit s chladnou hlavou a vyriesit
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

A možno sa bojí, či nerobíš to isté , čo ona... Darmo, moja najkamoška sa v tomto chová rovnako.. Robí poza chrbát kadečo priateľovi a jeho podozrieva z hlúposti.. Pritom ona je väčší čert.. Možno aj tam je pravda...
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Je to v pohode slecny tema skoncila v septembri 2013 :smt059
ale inak kopni ju do riti mozno ti aj alergia prejde :lol:
Napísať odpoveď