Baví vas este jazdit na aute?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Baví vas este jazdit na aute?

Áno
57
62%
Ako kedy
26
28%
Už nie
9
10%

Celkom hlasov: 92

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Baví vas este jazdit na aute?

Príspevok od používateľa Hegy »

Kedysi som sa ucastnieval sobotnajsich zrazov na parkovisku pred Carrefourom, verim ze sa tam este ludia stretavaju ale akosi sa mi zdalo ze vseoebcne cela tato autickarska generacia nejako zdementnela a v obavach o svoju prdel som sa tychto vecerov vzdal.
Inak poznam aj par miest kde sa da co - to vyskusat / posmykat ale v BA toho fakt zas tolko nieje.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som zacal soferovat doslova v prvy den mojich narodenin, takze za ten cas uz mam co to odsoferovane. Ked moji vrstevnici dostavali auto od rodicov sporadicky a jazdili po meste, max. k babke na dedinu, tak som vdaka tomu, ze mam rodinu v Chorvatsku robieval velmi vela kilometrov. Potom som vela soferoval Nove Zamky - Bratislava kvoli praci. Kazdy den hore-dole, co mesacne aj s motanim sa bolo okolo 5.000km. Dnes uz soferovanie beriem, ako potrebu. Isty cas to bola zabava, kym som mal ST-cko, ale potom ma aj to preslo. Premyslam sice o kupe RS, ale potom si hovorim, ze ci mi to za to naozaj stoji. Niekedy proste rad len tak sadnem do auta a idem sa povozit, ale to sa do roka stane 2-3x? A kvoli tomu sa mi 20.000 EUR nechce len tak vyhadzovat. Na zrazy nechodim - okrem jedneho, ktory organizuje kamarat, a aj tam chodim preto, aby som stretol v pohode ludi, s kt. som sa tam zoznamil. Preto som zvolil ako kedy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ani sa nedivim, ze vas v Bratislave nebavi jazdit na aute. Ved to sa ani neda nazvat jazdou - jamy, plna premavka...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mňa to stále baví.
Nie som profi šofér, ale v aute som prakticky každý deň, ale sú to väčšinou krátke jazdy po okreskách/meste do 50 km.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ale rád by som dodal, že vždy ide o nejaký účel. Len tak sadnúť do auta a jazdiť to som spravil raz v živote, keď som si kúpil auto a bolo to 20 km a cítil som sa ako blbec.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Coze, ja si urobim aj 1000 km "len tak" :smt007
pre mna je to forma relaxu, hobby, zabavy...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sice uz auto nemam, ale som tomu aj maximalne rad. Sprvu ma to bavilo, ale potom ked clovek si ani nemohol pivo dat a musel hladat za kazdou jazdou miesto na parkovisku a stale iba zbytocne opletacky okolo toho, tak ma cele to hura auto prestalo bavit. Radsej si sadnem a nech si soferuje kto chce. Mam rad klud.
A aby som vyhadzoval peniaze len tak na vozenie v aute bezcielne, to mi pride ako strasna zbytocnost. Radsej odlozim a pojdem navstivit novu krajinu zato, ako tlacit peniaze do vyfuku.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne zase prijde vyhadzovat peniaze za pivo bezcielne a radsej si sadnem za volant a doprajem si davku zdraveho adrenalinu :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Hegy napísal:Coze, ja si urobim aj 1000 km "len tak" :smt007
pre mna je to forma relaxu, hobby, zabavy...
1000 km? To len tak sa vozíš 10 hodín? Som pár takýchto jázd zažil, ale o relaxe sa nedá hovoriť.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak povedzme ze v Madarsku (Tokol) byva powerfest, kde sa daju vidiet uz slusne káry, slusna organizacia a slusne podujatia, tak sa proste vezmem a idem :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

potom to nie je "len tak" ale máš účel. Konkrétne návštevu toho podujatia
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ano ale za ucelom opat - jazdit, takze jazdim daleko aby som tam mohol jazdit a jazdit naspat... :mrgreen: akurat tam mi tie jazdy zmeraju :wink:
(obcas zmeraju aj mimo podujatia ale to uz je drahsi spas :mrgreen: )
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Väčšinou ma jazda v aute baví. Veľmi však záleží v čom sa veziem. Ak je to nejaký daily car, je to skorej taká povinnosť, idem za niečim, pre niečo. Od vodičáku to aj u mňa trochu pokleslo ale stále sa rád vozím.
BA to je hnus pre nejakú radosť z jazdy.. leda že by človek sedel v nejakom GLku s 10timi repro aby tak nevnímal tie konské cesty po ktorých chodí..úplne najviac si jazdu vychutnám keď sa môžem povoziť na niečom výkonnom niekde na klukatých okreskách, horské prechody s kvalitným povrchom (u nás veľmi málo) alebo dedinky v rakúsku.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ufff no ja som uvazoval koncepcne podobne ked som zhanal dalsie auto ale nakoniec sa to cele zvrtlo inak...
Kazdopadne chcel som do BA ladu nivu 1.7 lpg => folie, vytlmenie, brutal audio, to by bolo jednoznacne najlepsie do BA :mrgreen:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Mňa jazdiť stále baví, dokonca aj v BA, keďže jazdím trasy, kde zápchy (takmer nikdy) nie sú... Horšie je to s kvalitou ciest a nákladmi na prevádzku auta, ale tak zase aby som kvôli tomu nejazdil, to zatiaľ nie. Ak ma náhodou jazda nebaví, stačí trochu agresívnejšie stláčať plyn a blow-off mi vyčarí úsmev :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mna to este bavi. Aj ked, tiez to neberiem nejako extra. So zavodenim to nema nic spolocne, a s autom co mame :D by sa to ani nedalo. Ale isiel by som si zajazdit na okruh, zatial vyuzivam len motokary.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Nedá sa povedať, že by ma jazdenie na aute bavilo alebo nebavilo. Skôr by som to definoval tak, že mi to vôbec nevadí a neberiem to ako otravnú činnosť. Či jazdím krátke alebo dlhé cesty, nemám s tým problém. Chodím zriedka aj do BA a nemám vôbec problém s kolónami alebo rozbitými cestami. Ja sa vo svojom aute cítim ako v obývačke a rozbitým cestám sa vyhýbam (rozumej, že sa vyhýbam dieram v ceste). Čo sa týka napríklad aj firemných áut, tak radšej som ja tým vodičom, lebo sebe a svojím schopnostiam verím. Vyvážať sa na mieste spolujazdca sa nechám bez problémov iba pár ľuďom. Nie raz som mal smrť pred očami, keď som sedel na mieste spolujazdca.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

whisper napísal: blow-off mi vyčarí úsmev :)
...tak to s Tebou asi nebude nieco uplne v poriadku :D
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Tak veru :D
brpo25
Novice
Novice

Príspevok od používateľa brpo25 »

Ako kedy, ked mam ist do nemecka 1000-1200 km....:( nic prijemne, radsej by som nesiel. Viac ma bavia jazdy po okrese ked nie je az tak moc aut a da sa predbiehat. Kedysi som mal strasne rad cestu ZA-RK a spat. No o tom sa uz davno neda hovorit!
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mňa diaľnice ešte celkom bavia, nejazdím ich až tak moc. Priznám ale aj ja, že teda nočná diaľnica značne tlmí moje šoférske nadšenie... Nič len rovná cesta, tempomat..
Napísať odpoveď