Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

Určite dobrá voľba, ak ti ide o priestor, či už pre osádku alebo v kufri, zaujímavé pre teba moze byt Stilo 1.6.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

S tym FoFom chybu podla tiez mna nespravis. :) Nahradne diely stale velmi dostupne, taktiez aj na upravy a su to drziaky.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Nad tým Fiatom som tiež uvažoval
popravde páči sa mi viac ako FF, len neviem ako je to so spoľahlivosťou. A náhradné diely
http://fiat-stilo-multi-wagon.autobazar ... 92790.html
Tento je neďaleko od KE, keby ešte niečo spustil z ceny bolo by to pre mňa zaujímave.

Inak chcem sa spýtať. Ten Focus čo som pridal. Má na tej multifunkčnej páčke pod volantom aj tempomat, alebo je to len čisto na rádio?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Fiatácky 1.6 je jeden z ich najvyderanejšich motorov, nezmar.
Problémy boli v elektrike, ale skor obtazujuce prkotinky ako Airbag Failure, ci nejaké iné svietacie kontrolky bez reálneho dopadu na prevádzku. Inak je to megapriestranné auto, často s královskou výbavou (svojho casu sa radil k strednej triede nie nizsej strednej), v kabíne je mnozstvo uloznych priestorov na vsetko... ja jedneho mam tak sa kludne pytaj.
Je to auto, ktoré stoji za to, ale vacsina ti tu bude odporucat FoFo, ktorý ma zas určite skvely podvozok napr.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

http://fiat-stilo-multi-wagon.autobazar ... 00656.html
Tento vyzerá možno ešte dôveryhodnejšie. Ak je pravda, že je prvý majiteľ tak to zrejme kupoval na slovensku. To z Trebišova zrejme bude dovoz, Podľa faktúr to vyzerá na Slovinsko, a tie kilometre potom. No neviem.
A tento ma vyššiu výbavu. Zas neviem či sa automatická klíma skôr nepokazí :D
Chcem hlavne priestranné auto. Či už na chatu. V lete na festivaly a celkovo mám radšej combi.
Akú máš cca spotrebu a PZP? Náhradné diely?

http://fiat-stilo-multi-wagon.autobazar ... 91920.html Táto cena mi už príde prestrelená :/ Inak vyzerá dobre
http://fiat-stilo-multi-wagon.autobazar ... 84760.html v kombinácii s LPG úplny ideál. Ale cena už je naozaj mimo rozpočet. Aj keď je tam možný odpočet DPH. Zdá sa mi to už veľa. Hoci ročník 2006 :/ No ťažko ťažko. Asi sa budem musieť uspokojiť s niečim do tých 3tisíc
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja mám 1.6ku 3D, čo sa týka priestoru zvnútra a v prípade MW aj v kufri, to auto budeš milovat. Kolko podobných áut má 2 priehradky spolujazdca kam natrepeš 1,5 l flasu...
Ja som vela podmienok na auto nemal ale auto bez klimy by som uz nechcel a asi ani bez automatickej. No pokazí..pokazit sa moze aj posilnovanie volantu a nechces ho za to?
Náhradné diely?
Vymena rozvodov aj s pracou? 175€
Vymena stred+koniec vyufuku? 120€ s pracou
Kotuce a dosticky poviem v priebehu pol roka... :)
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A spotreba ti vychádza ako? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Záleží od nohy... bez vacsej snahy so spravnou technikou jazdy 6,5 ked sem tam poprehanas nejake Golfy, tak 7. To mám na 15", na 17" som mal 7,3 a aj v zime na 15" je to skor za tych 7,3. Meriam dlhodobo plná-plná takze preto ti viem povedat presne cisla co a jak. Dokonca najlepsia spotreba vychadza na benzine Shell Fuelsave :D Zároven automaticku klimu mam zapnutu takmer nonstop, takze ak nie si klima-tronic ako ja mozno to o nejake dva-tri deci este das dole.

Motoricky je klasický 16 ventil, ideálne je ho drzat v 2500, ale ak jazdis na spotrebu nezlakne sa ani otacok okolo 2000. Ako správny 16v, to pravé orechové nastane ked sa kukneš do zvysnych 2/3 otackomera v tomto prípade od tych 3000, prejaví sa v plnej krase aj vykonovo aj zvukovo, najlepsie je to po tych 4000 - dosahujes vrchol krutaku pri 5700 sa ozvu vsetky kone.

Hovori sa ze je to jeden z najlepsich benzinovych motorov Fiatu, da sa nim jazdit kludne i prehanat ho v otackach. Negativom je jednoznacne vyssia spotreba, na C4 1,6 nemam problem jazdit za 6,5 aj pri sviznejsej jazde. Na druhej strane mechanicky je to velmi spolahlivy motor.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ešte tak pre zaujímavosť, aké otáčky to má pri tých cca 130 na diaľnici? Prípadne aj spotrebu pri tejto rýchlosti?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

haha to som si este nevsimol, dialnicu nemam moc poruke :D
pri 90 na 5ke = 2500
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

http://honda-civic.autobazar.eu/16i-vte ... 06567.html

mám v pláne kúpiť toto vozítko, len podľa overenia VIN pre verejnosť vykazuje program červenú farbu vozidla...tak teraz rozmýšlam či to kúpiť alebo nie :?
http://www.ltprofit.sk/vin-dekoder.go?v ... 903U101029
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

jednoznacne sa treba spytat preco - za to nedas nic. ked to je nejake nedorozumenie, tak sa nic nestalo, a keby malo byt prelakovane, tak tiez, spytat sa preco :) komunikacia je zaklad.
OT: ta kvaltpaka je strasne nepekna :nono:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

D4vid napísal:Ešte tak pre zaujímavosť, aké otáčky to má pri tých cca 130 na diaľnici? Prípadne aj spotrebu pri tejto rýchlosti?
Ak chces taketo info, tak tu je suhrn vsetkych udajov o autach. Najdes si vyrobcu, potom model podla roku vyroby a potom vybavu a motor daneho modelu. V sekcii prevodovka je: RPM v 120 km/h (teoreticky):

V mojom pripade sa jedna o Ford Mondeo 1.8 16V, kde je v prevodovke RPM v 120 km/h (teoreticky): 3.100 rpm co je pravda, zalezi na ceste hore/dole kopec.

Tu mas data o tom Fiat Stilo Multi Wagon 1.6 16V Active vybava. Ak sa do vykonovych parametrov motora nevyznas, tak ti to asi moc nepovie, ale ostatnym, co ti radia to moze ulahcit pracu s hladanim.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Super stránka :) Ďakujem
Peter.Som
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peter.Som »

Viem ze to sem velmi nepatri asi ale teraz je stranka na nahradne diely ze kupispredas, tak pozrite tam ked hladate nieco.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

chalani poprosim nazor na

Citroen C4, 2007, 1.6 16V
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=4463475
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vlastním rovnakú motorizáciu 5dv., nie Loeb verziu. Ak ťa zaujíma niečo všeobecne na motore alebo aute, tak sa pýtaj.
Čím viac áut striedam, tak získavam pocit, že toto je najkomfortnejšie auto, čo sa týka podvozku a odhlučnenia.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

zaujima ma hlavne "spolahlivost" francuzov... nakolko povest je povest.

+ hucanie zadnej napravy, a pripadne kyvanie na nerovnostiach.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Auto funguje spoľahlivo. Tu by som problém nevidel. Zadná náprava nehučí, ak niečo hučalo, tak to bola rezerva, ktorú treba dobre vystlať molitanom a eliminuješ tým 90% hluku od zadu. Kývanie na nerovnostiach - tak to je hodne subjektívne, nezdá sa mi zrovna, že by sa nejak extra kývalo. Podvozok je však naladený totálne komfortne, nerovnosti žehlí parádne, kde mi na športovo ladenom Stile vytrasie všetky plomby, na C4 ledva cítim, že som prešiel výtlk. Ďalší plusový bod je odhlučnenie - keď som do neho presedlal po 300 km v diesli, tak som musel kontrolovať otáčkomer, či mi náhodou nezhasol motor...
Čiže po motorickej, mechanickej stránke je to u mňa ok. Spotreba od dôchodcovských 6,3 po pretekárskych 7,3.

Serú ma iné veci:
obrovské mínus je minimum odkladacích priestorov v kabíne a aj tie ktoré sú, sú prakticky nepoužiteľné - to ma na C4 serie najviac
dalšie mínus sú elektrickej podstaty a je to chronické u väčšiny C4:
a) štrajkuje mechanizmus vyťahovania šoférovho okna - t.j. dole dáš ale hore nie, tá chyba je uber sporadická, niekedy to robí 30x za sebou pri každom stiahnutí okna, inokedy to nespraví 2 mesiace. Mám podozrenie, že v zime je to horšie v lete lepšie.
b) celkove C4 (aj C4 Picasso) má taký malý problém, niekedy nechce spolupracovať tempomat a obmedzovač. Obmedzovač je u mna prakticky nepoužiteľný, pretože po 3-5 zapnutiach vypíše SERVICE a prestane fungovať. Tempomat nezapínaš zo svojej podstaty tak často, za 2000 km otočku do HR a späť temp. vypadol raz. Koncom sept. na ňom idem do ITA, tak ti možno napíšem nové skúsenosti.

Vcelku ešte nebola žiadna investícia okrem spotrebných vecí za 30 000 km.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

co ti ja viem begbee 7,3 nie pretekarska by som skor povedal ze taka normalna
znamy mal tohto loeba a viem ze to dal do p prave preto ze to nic neslo a zralo :roll:
btw nemal by mat na blatniku "podpis" ci to len novsie
Napísať odpoveď