Breaking Bad [serial 2008-2013]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Murder_Inc
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Breaking Bad [serial 2008-x]

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Spoiler
Perfektná časť, nejako som to tak aj čakal, že Steve zomrie v prestrelke a aj Hank, len s tým, že ho potom popravili. Smutný koniec pre Hanka. Jessie-mu tiež nezávidím, ale čo chcel to má, chcel byť až moc opatrný a tak aj dopadol. Skyler to asi najviac "fucked up", od nej sa iné čakať ani nedalo. Ako som písal, Walt si objednal "vysávač" a komplet zmení identitu a potom sa príde pomstiť asi. Ešte 2 časti, uvidíme čo sa ešte zomelie a ako dopadne Jessie.
to Cesar: Skús napríklad Hannibala, mňa to celkom chytilo, len aj na to treba počkať až do nového roku :/
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Spoiler
Cast super, aj ked ma sklamalo, ze ten koniec je uz jasny od minulej casti, ze Walt sa pojde pomstit alebo pre Jesseho alebo pre peniaze. Skoda Jesseho aj Hanka. Dufam, ze Walta chytia.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Spoiler
vynikajuca cast, ani som nedychal od zaciatku do konca. Jesse podla mna ostane v tom labe dovtedy, kym sa nenauci varit ten blondak
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Spoiler
Wow. Tak toto bola cast ako sa patri. Lepsie dopadnut to momentalne nemohlo. Super dopadla prestrelka a zapletka so Skyler tomu pridala taktiez grady. A Jessie, tak toho si pekne podali. AJ ked pri 70mil mi je az divne, ze im treba dalsie peniaze. Doslova perfektne. Stale je koniec otvoreny, moze sa udiat cokolvek.
Zas ten tyzden ide trvat vecnost :P
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
ja si skor myslim, ze ostane z tej partie len ten blondak lebo sa mu paci ta miss ktora ma na starosti Cesky trh :D a chce sa jej tymto votriet
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Spoiler
Jednoznacne najlepsia cast. Stale si vsak nejako neviem poskladat zaver. Preco Walt kupuje M60 ? Preco sa vracia do domu pre jed ? Ak predpokladame ze sa vracia pre svoje peniaze, tak jednoducho neverim ze by mal sam nejaku sancu proti nacistom. Ved pri kupe M60ky sa este spytal ci tam je ku tomu nejaky manual. Nevie s tym ani strielat. Navyse pochybujem ze sa vracia kvoli Jessy-mu. Bude ratat s tym ze ho zabili.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Spoiler
Walt sa bude chciet pomstit za Hanka. Pocitam ze jed ma pre seba. Ale inak som ani nedychal ked sa Walt bil so Skyler s tym nozom. Krasne detaily boli v tejto poslednej casti, akurat sa mi nelubila ta scenka ked juniorovi povedali pravdu...bolo to cele narychlo a bohvie ako to ten chalan nezahral.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Spoiler
Ked povodne planovali jed pre Gus-a tak tusim Walt vysvetloval Jessy-mu ze ucinok jedu sa prejavi len po par hodinach. Navyse vieme ze Waltovi sa vratila rakovina. Cize neviem ci by sa tym chcel otravit a cakat par hodin kym zomrie ale moze byt.
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Nj, to bolo na rychlo, take velke odhalenie a moc to nevyuzili a noziky tam ukazovali uz na zaciatku. Som cakal, ze omylom zabije Skyler.

Ale nemusel by byt sam, mozno Soul ma nejakych ludi.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Spoiler
Toho černocha, moju obľúbenú postavu. :lol: Ina diel fajn, ale až také terno mi to neprišlo.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Spoiler
ach boze Skyler :( hlupana, mohli mat 11 milionov. Keby moj otec dosiel s takymi peniazmi domov tak by mi bolo uplne jedno, co spravil alebo koho zabil :) neni to sice 80 milionov jak mohol mat...to bola tiez blbost jak sa ho snazil podplatit toho nacistu, to mu fakt muselo byt jasne, ze killne Hanka pre vlastnu bezpecnost. Tesim sa na posledne dve casti. Taktiez som bol napaty cely diel, musim si teraz pustit nejaku komediu na odlahcenie :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
A Jessie je najväčší blbec v seriáli. Walt mu dal 5 mil. USD, potom mu ešte zaplatil novú identitu a určite mu dal zase peniaze. Mohol by byť už niekde v kľude sa vykašlať na všetko ale on to nemôže nechať, vždy robil len problémy. Walt ho už určite nepôjde zachrániť, skôr zastreliť, veď im povedal, že nech ho zabijú, nemyslím si, že si to ešte rozmyslí, tým, že Jessie spolupracoval s dea, Hankom, oni skončili. Jessie môže robiť otroka pokým ho nezastrelia, radšej si mal nechať tie milióny.

Walt pôjde určite naspäť kvôli peniazom a že zastrelili Hanka, ale hlavne kvôli peniazom.

Jediná otvorená vec je, že či Walt ostane naživo na konci seriálu.

A Skylar a jeho syn keby išli s ním, tak by im zaplatil novú identitu a mohli by žiť niekde inde a z tých peňazi aj celkom slušne. Teraz Skylar zoberú všetko, lebo všetko je zo špinavých peňazí. Nič im neostane, len hanba, problémy a možno Skylar zavrú aj tak, veď bol spolupáchateľom Walta. Tiež by sa mali lepšie, keby odišli s Waltom a žili z tých peňazí

Walt by robil najlepšie keby vypadol a nikdy by sa nevrátil, načo? Zbytočné problémy a komplikácie.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Cesar:
Spoiler
Pochybujem že mu ide o ostatok peňazí , všetko toto robil preto aby bola jeho rodina zabezpečená , on sám má momentálne skoro 11 melónov a jeho rodina má tiež peniaze z carwash , pôjde tam skôr o Jesseho a Hanka
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
peniaze nevezmu lebo nemaju dokazy, ze car wash je z drog...Sky je zahojena
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Vsak jasne, ze mu dal peniaze ked od neho chcel mat pokoj, preto mu zaplatil aj tu identitu, aby proste vypadol, chel ho odpratat prec, ale nechcel ho dat do Belize. A Skyler je mimo, vsak v telefonate ju Walt ocistil. Walt si za to moze vsetko sam.

Ale stale som nepochopil, preco Hank hned nezavolal posily.

Momo46: Ale Waltovi neislo vzdy len o peniaze, ale aj o hrdost, vsak je Haisenberg.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Spoiler
Zabudate na jednu vec, a to je casove obdobie, ktore ubehlo medzi tym ked Walt zmizol a zarastenym Waltom kupujucim M60. Jeho dom je v dost dezolatnom stave, ako keby tam nikto mesiace, pravdepodobne roky nebyval. Cize pochybujem, ze Jesse este stale otroci pre nackov a on sa ho vydal zachranit, alebo ze sa zrazu Walt rozhodne zobrat si spat peniaze, ktore uz mozu byt rozflakane ktovie kde. Zrejme sa tam este nieco stane, co, to sa dozvieme az v poslednych 2 castiach.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Markoff
Spoiler
Neprebehli roky.. Zober si tam že v tom videu na začiatku mal Walt 52 rokov lebo si urobil zo slaniny číslo 52 ako mu to robila Skyler. Bolo to v tom bare či reštike či kde to bol. Takže si myslím že to mohlo byť max pár mesiacov.

Ale ináč super časť. Ja som si myslel že omylom Skyler a Walt zabijú Juniora keď sa bili s nožom. A tiež si myslím že Mohli mať už svätý pokoj nebyť Jessieho ktorý je večne s niečím nespokojný a povedal by som že tak mu aj treba. Walt sa o neho stále staral. A Skyler si to tiež pokašľala sama. Mohla byť zahojená, mohli žiť niekde inde, Walt s tým aj tak chcel skončiť ale nie. Som zvedavý ako to dopadne.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Spoiler
A podla mna trochu treba si spomenut aj na prvu scenu z poslednej casti. Kde Jessie ignoroval to co mu vravi Walt pri priprave methu. Cize je dost mozne, ze Jessie nebude vediet spravit kvalitny produkt, kedze nevie co ako sa ma, lebo ignoroval co mu Walt hovoril. Preto mi pride, ze ta scena tam nebola len tak hodena pre srandu kralikov na zaciatok.
Takze isto tam bude okolo Jessieho este vacsie halo. Mozno sa Walt dozvie, ze Jessie zije, a kedze nevedel spravit kvalitny produkt, tak mu zabiju "zenu" aj s dietatom a preto sa pojde Walt pomstit aj za Jessieho celej tej bande. Aj ked to by uz bola velka odvaha. Takze som velmi zvedavy. Moze tam nastat este vela zvratov.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Soviet:
Spoiler
Ta scena hned na zaciatku s tym podla mna nijako nesuvisi. To bolo skor len take pripomenutie aky mali vtedy vztah, este ako tak vsetko klapalo a hned potom ten telefonat Walta, kde tusim prvy krat klamal ze sa oneskori. To bolo len tyke symbolicke prepojenie, ze kde sa to cele zacalo tak to aj cele skoncilo zahrabanim Hanka A Gomieho. Cize cely plan stroskotal a Walt stratil peniaze aj rodinu.

Jessy vie spravit kvalitny produkt, o tom sme sa mohli presvedcit ked ho Gus zobral zo sebou ked isli za Eladiom, a tam Jessy spravil 97% produkt.
Inac stale sa zamyslam nad tym ked v niektorej predoslej casti Walt pozeral s Juniorom Scarface http://www.csfd.cz/film/2335-zjizvena-tvar/ bol to presne koniec filmu, kde Pacino masakruje kazdeho az kym schyta fatalne gulky.
Pochybujem ze tu spravia z Walta terminatora s M60.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sice tiez pravda rochedo ;) Nato som pozabudol.
Napísať odpoveď